Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víš co, k této hře se hodně dobře vrací. Já si vždycky dám chvíli pauzu (třeba měsíc), během které dělám cokoliv jiného. Pak se vrátím a řeknu si, že si chci třeba zahrát ženskou, která používá katany, ale nebude využívat žádné štíty. Tak si odehraju pár herních cyklů a mezitím dělám pvp (v lese, v aréně, v burgu...), nebo nějaké výzvy, které jsou zábavné a zlepšují můj skill jako hráče. Tahle hra není MMO, které se má hrát furt, pauzy jsou potřeba!
  • Je mi na bliti z pokrytectví PC zlodějů. To bylo nejdří plivání na konzolovou verzi geniálních Dark Souls a teď když se dá ukrást port, tak je to najednou GOTY. Hnus.
  • rhaegar
    Já osobně bych nechtěl hru ani film,jelikož si myslím,že to prostě zfilmovat nejde
  • Tos asi moc konverzí nehrál :)
  • njn, ale challenge a speedruny uz si pro sebe vymysli herni komunita, protoze nic moc jineho ve hre uz delat nejde (plus poradaji fightcluby, ale v nich musi byt nejruznejsi omezeni, protoze nektere veci jsou proste zbytecne silne).
    Ja vim, v dnesni dobe se bere za normalni kdyz u hry stravis 10 hodin a u DS je to 100+ proste jsem po vsech tech nadsenych kritikach ocekaval moc.
  • rhaegar
    Dark souls pro mě hra roku 2012(pc verze)... naprosto neskutečná hra s neskutečnou atmosférou,nic originálnějšího jsem snad nehrál,tohle je herní nebe !
  • Existuje hromada challengů. Například dohrání hry na levlu 1, dohrání hry se základní výbavou a základním levlem a můžeš si vymyslet hromadu dalších, o speedrunech ani nemluvě. Argument o postavách beru, když to srovnám s Demon's souls, tak opravdu mohli přidat. Ta povolání určují pouze to, jak se bude hrát na začátku, pak se může hráč vydat vlastním směrem. To je podle mě dobře, hráč není omezen pouze na jednu classu postav, ale může si udělat naprosto unikátní build.
  • Magister_Peditum
    No jo, jenže Blizzard se definitivně rozhodl, že všechny jeho hry budou vypadat jako Warcraft klony... *15*
    PS: Ty bojovníci v bílých maskách vypadají jako Segulehové z Malazské knihy padlých. Kurňa, jak já bych chtěl, aby někdo na její motivy udělal hru! *14*
  • Dobre si to video pozrite. Takto malo vyzerat nové Diablo -_-
  • MidnighT91
    Takové lamě to nemůžeš vysvětlovat jedinej mod kterej jsem tam dal byl ten na rozlišení... Jinak se to dalo hrát bez sebemenšího problému... Říkám, pokud to někomu připadalo jako nehratelné, tak je problém s rukama hráče a ne s hrou...
  • heartless_cz
    Taky to tak cítím a chtě nechtě musím říct, že jsem si Demons Souls užil o poznání více. Popravdě Dark Souls jsem prošel jen jednou a pak už neměl motivaci. Nebylo to prostředím, soubojovým systémem ani grafikou, ale něčím nepopsatelným, co mi tam jednoduše chybělo.
  • Hrát nějaké rpg čistě jako mág/lučištník (bez dalších postav v družině) by mi přišlo dost nelogické (i když zábavné). Ale jinak souhlas. Jedničku miluju, ale kdyby byl ve dvojce nějaký příběh, vůbec by mi to nevadilo.
  • Striiiiiiiiiik!
  • No vyhralo to RPG roku, coz mi treba vuci Zaklinaci 2 prijde docela nefer. Ja mam nahranych asi 150 hodin a uz teda nevim co bych mel zkouset. Pokud me nebavi PvP tak mi toho uz moc nezbylo. K pribehu: ve hre nejsou zadne zapamatovatelne postavy, i kdyz maji sve pribehy, musis hodne hledat nebo jet podle presne nalinkovaneho scenare aby ses neco dozvedel. A zadna z nich mi za to nestala, sorry. Souhlasim s tim, ze neexistence povolani muze byt vyhoda, ale vybalancovani tech ruznych pristupu meli udelat lip.
  • Díky a doufám, že trochu přituhne *1* Nevím proč, ale čekal jsem trochu větší výzvu, tím ale neříkám, že je to snadné:D
  • Jo, to je cca půlka. Tak přeji hodně štěstí, budeš ho potřebovat. *3*
  • Uff. Tak popořadě.
    Hype okolo DS? Si děláš legraci? O téhle hře z mých známých a přátel NIKDO neslyšel. Docela krátká? Nahrál jsem hodně přes 500 hodin a zdaleka jsem nevyzkoušel vše. To, že nezáleží na povolání, je dle mého výhoda, záleží na stylu hráče a ne na předem dané šabloně. Random invasions je hodně dobrá věc, nicméně coop by potřeboval vyladit, v tom máš pravdu. Příběh a svět tvůrci podat naopak umějí, protože nasázet do hry milion naskriptovaných příběhových scén umí každý a dělá to každý. Tady je však třeba lore hledat a je to dobře, protože hra stojí na jiných hodnotách. Ale uvítal bych, kdyby se příběhu věnovali trochu více.
  • Aktuálně se vyskytuju v Anor Londo, ale netuším jak daleko jsem. Snažím se nic nevědět dopředu:)
  • Dobře ty, po týdnu to není špatné číslo. Už jsi alespoň v půlce? *15*
  • Prosimtě. I původní verze se hrát DALA, pokud někdo tvrdí něco jiného, tak si nevidí do pusy. Problémy byly, to ano, ale nehratelná blbost? Jdi si vzlykat někam jinam, takoví hráči do DS nepatří...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit