Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hodne drsny
  • Můžeme být rádi, že pro nás ten port udělali i když jsme si ho museli dodělat. From Soft hry na PC prostě neumí (asi protože je to konzolový developer), ale až na rozlišení netuším v čem byl ten port tak špatný.
  • Upravy oc pc komunity, lol, ale ja platim Namcu, ne pc komunite. Neco takhoveho vydat je proste na facku a nikto by od nich nemel nic kupovat uz nikdy.
  • Nezdá se, že jsi DS, tak úplně pochopil:)
  • Byla to nejhorsi konverze kterou jsem kdy videl, ale po par upravach od PC komunity v pohode hratelna, dokonce i na klavesnici a mysi. A stala za ty penize.
  • Me teda docela prekvapil ten hype okolo DS, potom co jsem ji dohral a vyzkousel si ruzne moznosti postav tak musim rict ze je to dobra hra, docela neobvykla, ale cekal jsem ji lepsi. Vyborne je, ze se s vama hra nemazli a pokud nevite co delat, bude to hodne tezke. A je to vicemene jen o skillu hrace, coz je v dobe Diabla 3 proste paradni vec. Ale pokud vite do ceho jdete, tak vam za par dnu prejde do krve a pak je docela lehka, a na to aby byla legendarni je i docela kratka.

Veci ktere me osobne vadi a hodne ji srazi: je jedno jake povolani si na zacatku vyberete, na hru temer nema vliv.
    Hrat cisteho maga nebo lucistnika je teoreticky mozne, ale prakticky jenom pro experty jako challenge, neni to moc pouzitelne.
    O nejake vyvazenosti hernich stylu nema vubec cenu mluvit, ta neexistuje.
    Multiplayer je spis otravny a coop s nekym znamym tezko realizovatelny (jde to ale dre to).
    Pribeh a svet neumi tvurci prodat, co jsem sledoval ruzne lore videa, tak to maji docela promyslene, ale behem prvniho pruchodu hrou jsem ani nezaznamenal ze nejaky pribeh ma. Spoustu detailu se dozvite jenom za urcitych okolnosti a docela dost museli tvurci vysvetlovat na ruznych setkanich s fanousky pac to ve hre vubec neni. To je pro me fail.
    No a pak veci okolo konverze, ale to je kapitola sama pro sebe.

Doufam ze neco z toho ve dvojce opravi, protoze hra ktera stoji a pada se schopnostma hrace ma obrovsky potencial, v RPG je takovych malo.
  • Dark Souls jsem si asi před týdnem přinesl domu a dnes mi steam tvrdí, že jsem nahrál už 36 hodin, takže dvojku beru ve dni vydání:)
  • prudislav
    v singlu mi ani gfwl moc nevadí - přinejhoršim to jistí offline profil, se kterým jsem narozdíl od online profilu nikdy problém neměl, ale zas tam nejede MP
  • díky bohu že japonských prvku ubylo. Japonskej styl je nehorazně dementní.
  • Magister_Peditum
    Vždycky, když vidím takovýhle cgi trailery, tak se ptám, proč v takovýhle grafice nevycházejí hry! *15* Ale jinak maximální natěšenost.
  • Pc verze DS byla naprosta nehratelna blbost, nedal bych jim ani korunu.
  • Bohuzel gfwl neni jen pro multak, hra pise ze bez toho by nefungoval ani save v singlu, coz je docela opruz.
  • Áno, tyhle hry mají naštěstí jednu z nejlepších komunit (až na gankující hajzlíky v lese). GFWL je nechutnost, to je pravda, snad vyslyší volání hráčské obce a nahradí to něčím méně vysíracím.
  • prudislav
    jj po aplikování fixů od moderů výborná hra - jen to GfWL pro mulťák je "pain in the ass"
  • Ano, kupudivu se pár bláznů našlo, co to koupili a nestáhli. A buďme féroví, krom ovládání a fps ta verze nebyla kdovíjak hrozná. Ale také doufám, že tentokrát se dočkáme plnohodnotné pc verze.
  • prudislav
    super zpráva a vypadá to že i přes všechny svý problémy se jim pc verze jedničky vyplatila, když dvojka bude na pc taky *5* Snad se poučili
  • Hmm, z toho traileru mám takový zvláštní pocit. Kdybyste mi řekli, že je to od japonských vývojářů, nejspíš bych tomu nevěřil. Hodně mi to připomíná trailery z Dragon Age (že by záměr?), takový ten západní nádech.
    Když si to shrneme, tak Demon's souls byla čistě japonská hra (západních motivů tam ale byla hromada), v Dark souls těch vyloženě japonských prvků výrazně ubylo a když tak koukám na ten trailer, tak Dark Souls II nebude mít skoro žádné. Že by se chtěli zaměřit spíše na americký a evropský trh? Bylo by to na druhou stranu logické, protože ač se jedná o japonskou hru, nejvíce prodejů měla právě v Evropě a USA.

Každopádně se moc těším. Oba předešlé díly byly úžasné, tento, doufám, nebude o nic horší...
  • God-of-War
    ANO! *14* . Další bezesné noci.
  • Yes!!! *14*
  • Matt DAmon? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit