Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    Jen tak mimochodem..neznáte někdo ten song?
  • Ja to dohral bez jedinyho modu na gamepadu. Pro me hra roka. Vyborne hratelna!
  • Preed
    No ak to nebude na PC,tak si tu skurvenu(:P) konzolu asi budem musiet kupit,lebo Dark Souls pre mna jedna z najlepsich hier poslednych rokov,hlavne sa uplne vymyka tomu ako sa dnes robia AAA hry,uplne ina filozofia.
  • Ale tentokrát s doladenejšou PC verziou prosím :)
  • V Dark souls tě mohou zabít i truhly... *3* *5*
  • Novej stupen debility. Objahovat totalne odlfaklou hru na pc, ktera nesla normlane hrat. Vymaz mozku.
  • Klidně si dej pauzičku, taky jsem toho měl několikrát už plný zuby. Ale to nutkání tě po čase donutí se k tomu vrátit.
  • Jistě, s potřebnou znalostí hry dokáže každý hráč vytvořit OP postavu jak prase a jelikož je ve hře málo protivníků, kteří kladou větší odpor, tak lze hru projet jako nůž máslem. Nedávno jistý speedruner pokořil hranici jedné hodiny (bez použití glitchů, s nimi se dá hra za půl hodiny). K tomu ovládání netřeba nic dodávat, opravdu to někdy je jediný důvod smrti.

Ale s tím brněním to není tak jednoduché. Bez použití speciálních prstenů se v těžším brnění kotrmelce dělat nedají (mám pocit, že i ve středně těžké brnění se nelze pohybovat s maximální rychlostí). Ani na maximálním levlu se to nedá...
  • InfidelBro
    Skoky nechali v každé zbroji stejné úmyslně. Těžká zbroj ti ovlivňuje rychlost regenece výdrže a kotrmelce se drasticky mění podle tvé zbroje.
  • Keyz
    Jestli to bude někdy na PC tak by se mohli posunou v ovládaní.To by neškodilo.

Pak bych to možná nazval výzvou.Snad všechny souboje spočívali v tom se naučit trik na protivníka a pak to bylo strašně lehké,dokonce nemohl hráče někdy trefit když stál tam kde má.
    Horší bylo pro mně někam dojít a po cestě nespadnout v záplavě skoku,kroků a otáčení se tam kam jsem nechtěl..Hlavně,že borec seká s 2H mečem pomalu a stojí ho to celou výdrž ale s brněním které váží jako kupa šutrů skáče a dělá kotrmelce jako nic.
  • Neřekl jsem, že je to lehká hra, ale asi jsem nečekal, že bude skutečně, tak fér a každá smrt bude z 99% moje vina. DS je hra, kterou se člověk musí naučit, jinak ho vym... do ucha jak tučňáka:D Např. jsem si spokojeně lootaval truhly až do jednoho osudného okamžiku, od té doby každou truhlu nejdřív zbiju:D Je to přesně ten styl na kterém jsem vyrostl a který miluju.
  • Mám z toho úplně stejný pocit. Samé hollywoodské záběry, drsňácky pronášené "You are the undead!", náznak nějaké romantiky atd... To nemá s DS moc společného, působí to trochu jako nějaký podivný fan film. Zaměření na západ je jasné a asi i logické, nechtěl bych ale aby spočívalo v tom, v čem spočívalo u toho traileru (jo a podle mě to ani není východ vs. západ, ta hra není typickou dnešní japonskou hrou). Naštěstí je myslím dost pravděpodobné, že to postihlo jen ten trailer, některé trailery k jedničce taky mají takový nádech, i když mnohem mírnější než tady tenhle.
  • tak neleveluj kdyz se ti to zda lehky *3*
  • InfidelBro
    Jsem hrozný DS a DkS fanboy, takže mám nepředstavitelnou radost. Strašně mě překvapilo, že se jedná o Dark Souls II, což znamená, že se dozvíme mnohem víc z tohoto úžasného loru! A hlavně jsem zvědavý, kde se hra bude odehrávat, hrozně bych si přál Carim či Astoru ... ale taky bych se mile rád aspoň na chvíli vrátil zpět do budoucího/minulého (?) Lordranu! btw. všimněte si 1:30 toho draka ... nejspíš brácha Kalameeta.
  • Magister_Peditum
    Možná máš pravdu.
  • Epic: Super, už se těším na výprask *1*
  • njn, asi jsem zrovna zraly na pauzu. Ale verim ze se k tomu jeste vratim. A doufam ze u DS2 nektere veci vylepsi, ale porad to zustane hlavne o skillu hrace (osobne bych nemel nervy na hrani bez poradneho stitu ;-)
  • aj pre mna ale ja ju parim na ps3, tato hra je uzasna !
  • Jen počkej na hlavního bosse Anor Londa... *1*
  • Opravdu neprůhledný trolling...
    I mean, na konzolovou verzi hry někdo plival? Jediné stížnosti, co já vím, byly toho charakteru, že hra nejde na PC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit