-
Je to jeden z nejlepších dílů...
-
-
letos *5*
-
-
NFS pomôže už iba RUN 2 alebo štíl GTA *1*
-
Já chci od hry jediný, dobře se bavit. Pokud tohle nové NFS v multiplayeru splnuje, není co řešit (počkám i na konkurenční recenze). Moc se v tom pitváte....časy se mění. Musíme se změnit taky (pro někoho to znamená, přestat hrát).
-
-
mp je bomba. urcite nej mp v nfs. mix run a hp2010
-
tak se změn a nebéké, takovejdle přístup tě v životě dostane daleko, budeš tak změněnej, že se ani nakonci nepoznáš :D ale každýmu dle gusta
-
-
jj, tyhle typy maj korporace nejradsi, tenhle tvaroh, co maka, nekeca a kupuje ty sraczky, co oni produkujou *5*
-
-
Docela by mě zajímal Váš věk, když tu všechny osočujete jako "herní omladinu". Tipnul bych si, že tu bude asi jen 10% staršího data výroby než 1990.
-
-
1976 :)
-
-
-
-
-
Co to tu vy intoši píšete za sr.čky?? Jasně že NFSR je v singlu k ničemu, ale stahovat hry a kvuli ORIGIN apod kde si už multák jen tak nezahrajete umí každy 6letý smrad. A pak tady hodnotíte hru na základě singlu kde to vlastně hra ani není. Pořádný NFSR začína až v AllDrive. Hra se pak uplně mění. A co se týče tady těch keců zě před 10lety bylo to či ono promakanější...jooo bylo ale taky jste měli o 10let mín. Aspon já jsem se na to díval jinak. Byl čas, nebyli děti, a většinou byly hry dělány nebo propracovávany na single...Ted je uplně jina doba...ve všem.. a hodnotit hry jako NFSG, BF atd na singlu je tupost a debilita....nazdar
-
-
A jak se ti líbí overwatch?baví te jezdit a někoho honit a připojí se někdo a veme ti zbraně a zničí auto nebo vezme nitro.to je SUPER teprve.hrál jsem to a chmel jsem jak dbl takže v multaku se to hrát nedá a singl stoji za hvn
-
-
Tak si stezuj na EA ne tady ty bozi umuceni. *15*
-
-
Tak to je masakr. Dalsi nefalsovany TVAROŽNÍK- presne ten ktery korporace typu EA primo miluji.
-
Nazor jednoho cloveka, neovlivni verejnost... to ze mas radsi MP si cpi leda sobe. Zdar a uz se nevracej. *3*
-
-
A ještě jedna věc: co tak čtu tak tady mají tupé dementní kecy asi jen ti co to stáhli a brečí tady nad singlem protože AllDrive neviděli ani z videa. A ten co tu psal že hry valí už 20 let či co...tak to asi taky nebude mit v hlavě normální starý fotr a háda se tady o hraní hry :-D Za mě je singl slabý.. Co ale děla hru zábavnou je právě ten AllDrive MP...To si kamarádičkové ale musíte zaplatit a ne žvanit nesmysly u Crack verze....
-
-
rakove namachrovane dnesni neuctive blbecky jako ty, bych bez milosti strilel, protoze je vas vic nez smeti!
-
-
a jeste: uz jen to, ze sis to koupil zcela dobrovolne ledacos o tobe prozrazuje....
-
-
Ja tu vidim brecet tebe, jestli to bres tak ze kdo nekoupi je absolutni blbec kdyz ho treba mp u tehle hry moc nezajima. *3* Hraj si a nekecej z hladu, hlavne pal kde slunko nesviti. Nesud ostatni dle sebe.
-
-
Zdá sa mi to alebo v tejto hre úplne chýba premávka?
-
-
to bys chtel od next genu uz opravdu prilis mnoho, aby utahnul jeste navic i beznej provoz...
-
-
Kampaň za policistu by šlo oživit strategickým módem. Sedíte v centrále u kafe, na mapě vám helikoptéry a terénní pracovníci dávají informace o polohách pirátů a kdo kde projel červenou nebo překročil padesátku. Vy berete do ruky vysílačku a voláte posily. Vysíláte je z různých stran podle toho jak vám to hra dovolí, připravujete kde umístit spike stripy, kde použít helikoptéru, kdy zavolat další posilu samozřejmě patřičně omezeno nějakým množstvím kreditů , časem (aby nešlo naházet 10 spiků za sebou) apod.
-
-
Ktery by sel hrat i na tabletu. Vsak naprogramovany to uz mame...
-