Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak nic zmenil jsem nazor hra neni zas tak spatna-singl=hruza multi=super!!!
  • *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • michaliuz18
    sledujte to video co sem dal mahcake
    a nielen to video tato hra je proste odpad a zas vidno jak pripeceno sa hry hodnotia
    teraz je ale v mode taketo hry kde staci drzat W a prejst celu trat bez problemu len oskreta kapota
    tak jak COD aj NFS je hnus a zrac penazi pre deticky
    pomaly ale isto aj BF
    • Ty si odpad ! Na základe toho videa z prvých 5tich minút hodnotiť hru ? Áno, aj mne to liezlo na nervy, že mi to za každým zastavý a vysvetluje, ale potom to celé začalo ! Je to perfektná hra a osobne som takúto pecku nečakal. Všetci čo na to kydajú a ani to nevyskúšali sú zakomplexovaní idioti, hento video je aj nejaké zrýchlené, možno to má chlapík fixnuté na 60 fps čo je nejde v poriadku, v 30 fps je to úplná paráda, nič netrhá, nič nelaguje, je to rýchle a plynulé. Samozrejme že by som prijal viac fps, mám nadupaný PC čo by zvládlo aj 80 fps, ale ako hovorím, ide to parádne aj na tých 30 fps. Nie ako GTA V na ps3 čo seká jak krava, miznú tam autá....
      • michaliuz18
        fps mi je jedno aj AC 4 mam na 25 fps a hram sa
        dobre uvidim aky je nfs skusim to osobne a ptm napisem no o nic lepsie to nebude
        z dojmov som uplne skepticky
  • Ronox
    Tady je to samej hate na fps lock. Pamatuju doby, kdy jsem hrál Dooma 3 v okně s upraveným ini a byl jsem rád za těch 15-20 *1* nebo Oblivion to bylo to samé bez pixel shaderu na grafice. Dneska jsme moc rozmazlený a chápu to .. většina si to může koupit/poprosí rodiče.
    • tak to je dobre retardovane prirovnanie v dobe ked low end grafika na ktorej ledva sli hry na low v 20fps stala tolko co dnes mainstream...dnes keby mi ide na karte za 300-400e hra 20fps tak to vyvojarom omlatim o hlavu..
    • bohužel tady jde ale o závodní hru, kde je 30 fps prostě meh *3*
      a navíc jako bonus nepodporuje volant ani další periferie ? wtf
      f**ck this $hit
    • No já trochu osvětlím, proč je u závodní hry zejména při velkých rychlostech potřeba více FPS, jde o tzv. vizuální lag, kdy při 60 FPS odezva činí nějakých 30ms, ale při 30 FPS už je odezva mnohonásobně vyšší, asi tak 4x a více, prostě nad 100ms. To už je docela dost poznat, třeba s volantem a při pohledu z kokpitu se to projevuje tak, že když otáčíte volantem, je viditelné, že ten ve hře má opožděné reakce. Více technicky to rozebírat nebudu, toto snad každému bude stačit jako vysvětlení, proč je 60 FPS důležitých.
    • walltar
      No byly doby, kdy lidi chodili všude pěšky ... dneska jezdíme autama. Tomu se říká vývoj.
      • Ronox
        Já chtěl jen poukázat na zhýčkanou komunitu. Nic víc, nic míň.
        • walltar
          jo já poukazuju na zhýčkané obyvatelstvo ... potřebuju se dostat z prahy do brna? Dřív bych si pohodně vystačil s nohama, dneska chci jet autem. No hrozná zhýčkanost.

Prostě tím, že budeš říkat, že před 15rokama nám stačilo 15FPS poukážeš max na to jaký si blb.
    • A toho Dooma jsi hral na 15 fps, protoze grafika odpovidala dobe a vyuzivala komp na 100% a stejne nestihal, nebo protoze nejaky vypatlany EA udelalo hru co stoji za prd?
      To ze je fps lock retardace, kdyz mam hw co zvlada 3x vic neni hate ale fakt. Nekdy taky pouzivat hlavu, prosim.
      • Ronox
        Toho Dooma jsem tak hrál, protože posunul šíleně hranice v náročnosti stejně jako Far Cry 1 a lidi co měli v tu dobu celkem dobrou GeForce 4 MX a sekalo se jim to ikdyž doporučovali min. GeForce 3, tak jsme hned na internetu neprskali a pod recenzema jsme se bavili o tom jak je ta hra hustá.
        • Cili chapes, ze nejde o zadny vymysl zhyckane komunity, ale o kritiku absurdniho, umelyho a zbytecnyho fps limitu?

A Erienovi gratuluju k vyplozeni piczoviny. *5*
          • Erien
            To nemuselo být ale dík *5*
            • Ano, ten kdo bud hraje a nebo koupi neco jinyho ve me evokuje cloveka co vubec nepremysli nad problemem. Hru jsem nekoupil, ale nechapu proc bych taky nemohl napsat nazor sem... Protoze se ti nelibi? Protoze normalni clovek nediskutuje? Nebo jak?
              V posledni veci mas pravdu, hadka jestli je lepsi 30 nebo 60 fps je zbytecna, asi je jasny ze 60 fps je plynulejsi. Ale tohle je hadka jestli je umely zbytecny fps limit na stupidne nizke hodnote k necemu dobry. A to je rozdil. Fakt je to tak tezky pochopit?
            • Erien
              Proč ovce? Že jim nevadí to, že mají jen 30 fps neznamená, že jsou ovce. Mimochodem "normální" jsou podle mého i ti, co to nekupují protože jim vadí, že tam ten lock je. Tím že to nekoupí vyjádří, že se jim to nelíbí. Ale hádky na diskusi, jestli je lepší mít 30 nebo 60 FPs mi příjdou hloupé a zbytečné.
            • Ale muselo, navic to tvoje "normalni clovek je nemyslici ovce" me docela dostava. *3*
        • Erien
          To víš dneska jak nemáš 120 FPS si out. Normální člověk buď hraje, nebo koupí něco jiného. Blázny nechme hádat jestli je lepší 30 FPS, nebo 230 FPS.
          • Bohužel (pro tebe) je ale neoddiskutovatelným faktem, že rozdíl v plynulosti mezi 25 fps vs 30 fps vs 60 fps (a pokud na to člověk má monitor) vs 120 fps je velmi znatelný. Nikdo neuvidí každý snímeček, ale poznat to jde.

Je potřeba stanovit jisté standardy, zejména u PC. Co není na konzoli problém, protože člověk sedí x metrů od velké televize, na PC problematické býti může. Ačkoli třeba 30 fps přežiju, tak úzké field of view už ne. Nepohodlný bylo se jen dívat na záběry z novýho cod multiplayeru.
    • To bude tym, ze dneska nieje pred 15 rokmi.. preto kazdy hatuje lebo vyvoj siel dopredu a ludia co maju PC na 120FPS kvoli locku nemozu hrat viac nez 30 sa nasieraju odovodnene.
  • Odulin
    Stručně. Stáhnul jsem, zkusil a kvůli all-drive další den koupil. Vůbec nelituji, je to povedený koncept a tenhle díl za poslední roky řadím k těm lepším.
    • edit... k ježdění ti stačí klávesnice, nebo máš gamepad / volant?
      • Odulin
        jezdim na gamepadu
    • Tak taky stahuju abych si vyzkoušel optimalizaci (na svém 7 let starém PC.... :-/ ) ale od NFS 5 je tohle jediný díl, který mne zaujal a jestli to rozjedu, tak kvůli MP kupuju... A EA nemám rád pořád.
    • Moja reč, presne to isté som spravil aj ja. Sám tomu nechápem, ale takúto pecku som nečakal. Neviem sa od toho odtrhnúť. Ale vysvetli to tupcom čo na to kydajú na základe videí a ich vlastnej zakomplexovanosti. Nevedia o čo prichádzajú, ale dobre im tak *3*
      • Odulin
        Tak chápu, že každýmu se to líbit nemusí, ale já si fakt nestěžuju. Myslím, že se tenhle, v podstatě jednoduchej koncept povedl....a zamek na 30 mi tu radost fakt nekazi. :D
        • Mne tak isto. 30 fps sa mi zdá byť úplne plynulé, ako v tom problém naozaj nevidím. Problém je v tom, že niektorí pisálkovia to ani nevyskúšali, ale znechutení predchodzími dielami to hneď zavrhujú. Ale dobre im tak, aspoň si to nezahrajú, ja som fakt rád že to vyšlo, nikdy by som to nebol čakal že NFS ešte niekedy vstane takýmto NEXT GEN spôsobom z mŕtvych *4* Teraz si s nimi už robím čo chcem, za jeden závod viem nazvierať bezproblémov aj 300 tis bodov a to ma môžu naháňať vkuse, takmer vždy sa ich strasiem. Ja som už level myslím 17 *4*
        • Mne tak isto. 30 fps sa mi zdá byť úplne plynulé, ako v tom problém naozaj nevidím. Problém je v tom, že niektorí pisálkovia to ani nevyskúšali, ale znechutení predchodzími dielami to hneď zavrhujú. Ale dobre im tak, aspoň si to nezahrajú, ja som fakt rád že to vyšlo, nikdy by som to nebol čakal že NFS ešte niekedy vstane takýmto NEXT GEN spôsobom z mŕtvych *4*
          • walltar
            No tak já bych třeba hru co jede na 30FPS ani nestahoval ... to je bezcený nehratelný odpad co nemá na PC co dělat.
            • Odulin
              *1* *1* *1* Jistěě.
            • JohnyTheZik
              Tak zase dobry :)..
          • Tak už v Counter-Striku je totálně marný, pokud má jeden hráč ping 50 a druhý 5, s takovou odezvou ten první nemá v přímém souboji šanci. Takže ten zámek pro konfrontaci hráčů chápu. Pokud jde hra plynule, tak žíly nevytrhne.
          • Odulin
            Kdo ma chut, muzem se tam potkat.

--> Origin nick: CZOdulin
  • Tak jsem si se zájmem přečetl diskuzi a nedá mi to nezareagovat. Hra mě nezajímá, ale ty dementni výkřiky dětí, kterejm asi dělali lobotomii, to se nedá vydržet :D .....děcka filmy se točí na 24fps a to vám stačí. Všechny adrenalinovy videa motocrossu, downhillu, freeskyingu, formulí, ze kterejch tak chcijete se světě div se, točí na 30-48fps....víc než 26fps lidské oko nepostrehne. Tohle vám řekne každej, kdo se tim živí. 60, 120, 240 fps MÁ VYUŽITÍ JEN A POUZE NA SLOWMOTION ZÁBĚRY. Navíc GoPro 3 Black Edition v 1080p nezvládne víc než 60fps- i to stačí na naprosto plynulé přehrání v rychlosti 0.50x. To samé s Contourem, Ghostem. A pak přijde pár volů s duševní poruchou a mektaj něco o tom, že potrebujou 60fps. Nic není tak vtipný jako když osoba, která nezná základní fakta brečí, že jí chybí něco, co nepozná
    • Mluvis o necem o cem prd vis. Uz kvuli tomu, ze mezi videem a hranim her je rozdil v tom, ze video neovladas. Kdyz budu mit 10 fps, odezva od pohnuti mysi po pohyb obrazu je 100ms (a vic). Kdyz budu mit 30 fps tak je to 33,3ms a kdyz budu mit 60 fps je to 16,6ms. A cim vetsi odezva tim hur se mi bude hra ovladat a tim dyl bude trvat presny mireni atd.
      Ale tohle je samorzejme vymysl, progameri maji monitory s co nejmensim lagem, overclockuji si USB kvuli lagu, maji co nejlepsi net a hrajou na serveru s malym pingem, co nejsilnejsi pc pro co nejvetsi fps, ale ve skutecnosti to je uplne k nicemu, protoze pan triprstej rekl, ze svet bezi v 26 fps. *3*
      • Wallete....ale ono to takhle, co se video zařízení týče je. Tyhle videa natáčim několik let a teprve s Go3 se dostalo rozumný náčiní, za celkem rozumný peníze mezi střední vrstvu. Bratr učí na FAMU, děkan Petráň je náš rodinej známej.....dá se říct, že se o tuhle sféru hodně zajímám. Druhá věc je hraní a aplikace fps do her- přiznám o tom vim kulový. Zaměřil sem se na údaj 30fps, nad kterym tu brečíte. To co je u filmařiny standart - to je asi u her málo. Ale když nic, alespoň to formulujte trochu jinak....nejde o to, že je 30fps pro lidské oko málo. Jde o to, že při hraní her asi není 30fps=30fps.....kdyby ty hry běželi ve skutečných, reálných 30 fps, tak to prostě nepostřehnete....a nehádej se se mnou. Ve hrách sem ti ustoupil, přiznám, že je to holt asi jinak. Ale nesnažte se tu bořit mýty o lidském oku :-D
        • Ale ona je otazka, kdyz a proc ten standard vznikl. 24fps u sledovani videa je minimum, kdy se video jevi jako plynule. Pokud udelate stejne video ve 48fps nebo 96fps, tak rozdil poznate okamzite. a pokud byste je mel vedle sebe, tak vam tech 24fps prijde jako trhany hnus. Predstavte si, ze by se tocilo v 96fps. 4x vice filmoveho materialu 4x nakladnejsi vyvoalvani, 1 film mnohem vice kotoucu atd. atd. 24fps se toci, aby to bylo co nejlepvnejsi a pritom divak nejak vyrazne netrpel. Neni to rozhodne proto, ze mezi 24 a 48 neni zadny rozdil *3*
          • Duncane to je blbost!!! :-D jezdim 8 let závodně DH a FR....3 roky používám outdoorové kamery. Prostě NEPOZNÁŠ rozdíl, jestli je záznam řekněme z Red Bull Rampage natáčenej ve 30,48,60fps. I když si ty videa pustíš vedle sebe, tak při přehrávání rychlostí 1x nepoznáš rozdíl. Hele, já ujel, když sem chtěl svoje opravněný rozumy z videotechniky aplikovat do her, prostě jste mi to vyvrátili. To s tim 4x víc materiálu, 4 x nákladnější vyvolávání to sis vycucal z prstu? byl si někdy ve střižně? ;) asi ne vid. Uznávám svojí chybu, nerozumím tvorbě her, nevím jak se řeší danná problematika s plynulostí obrazu VE HRÁCH. Domníval jsem se, že principielně stejně - to jste mi vyvrátlil. Ale kucííí prostě smiřte se s faktem, že lidi, který se tim živí a dělaji to, tak asi dobře vědi, PROČ to tak dělají....konkrétně při používání kamer bruslíte na tenkym ledě a je to úsměvný
            • protoze to holt nekteri lide nevidi. A kdyz to nevidi oni, tak maji bohuzel problem uverit, ze to vidi nekdo jiny. Je to neco podobneho jako "blikani" obrazu u plasmovych TV. Vnima to cca 10% lidi a spousta z tech 90% se bude do krve hadat, ze kdyz to nevidi oni, tak plasmy neblikaji a tecka.
            • me tvrdili lidi, ze nemuzu poznat ani rozdil mezi 60hz a 100hz obnovovaci frekvenci na monitoru a svete div se, poznal jsem to (taky mi to argumentovali vyznavaci 24 snimkovyho dogmatu, ze oko vic nepobere)
            • 24 snimku jako standard vznik v dobe, kdy se natacely filmy na kotouce, to tim kolega chtel rict (4x vetsi naklady)
            • Kdyby se filmy tocily 96fps misto 24fps, tak by logicky byla 4x vetsi spotreba filmu, protoze by na stejne dlouhy film bylo potreba 4x vice filmovych okenek. Nebo ne?!? V minulosti tvoril filmovy material nemale naklady z celkove ceny filmu a proto se pristoupilo na urcity kompromis 24fps.

Pokud se neco natoci 30fps a 60fps, tak rozdil jit poznat musi. Ja to tedy alespon poznam a to okamzite. A u nejakych extremnich sportu, kde jsou rychle pohyby to musi jit poznat uplne krasne. Otazka je, jak kvalitni video technikou disponujes a jak realne to dokaze natacet 60fps. Je zcela bezne, ze kamera splnuje 60fps ale u nizsiho rozliseni a ve fullHD zvlada pouze tech 30 nekdy mene apod.*5*
        • U her nejde o oko. U her jde o plynuly ovladani a proto musi byt prodleva mezi pohybem mysi a pohybem obrazu co nejmensi. A to jde dosahnout jen diky vysokym fps.
          TLDR by se dalo rict: Oko vic jak tech 25-30 fps nepozna, mozek ale jo. (v pripade ze ovladas obraz atd.)
  • No ja teda neviem, nie som ziadny hardcore závodník, ale mne vpodstate každé nfs okrem Run prišlo ako fajin pohodové občasné zazávodenie si. A toto Rivals mi príde úplne vpohode. Nechápem rovnako prečo niekomu tak strašne vadí lock na 30 fps, veď to neni žiadny simulátor ktorý vyžaduje extrémnu presnosť, optimalizácia super, na 4 roky starom PC mi všetko beží na tých 30 fps na full, žiadne frame dropy, keby locknú toho neoptimalizovaného nového Assasína, tak by som bol len rád...Tým nechcem povedať, že som za lockovanie fps, len radšej budem hrať všetko v konštantnom framerate ako keby to má skákať hore-dolu. Jo a grafika nemá chybu, okrem katastrofálne soundtracku, ktorý som vypol a už nikdy nezapnem, super diel.
    • Run neuražaj to bolo jediné NFS od prveho most wanted čo adrenalin dvíhal v jazde a zažitku z jazdy
    • GlaDOS
      To je jedno, jestli jde o simulátor nebo arkádu. Na jakoukoliv hru s rychlým pohybem je 30 fps málo. A svázat vykreslovací kód s herním je extra prasárna.
      • -GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60.0
        workaround než si EA uvědomí, že PC není konzole...
        • resshi
          Tohle platí jen pro mašiny, které nepadnou pod těch 60fps, jinak se to zase dojebe.
          • workaround mluví sám za sebe, ale nikde jsem se nedočet jak je ta hra náročná.
  • Ty vole vzdyt na tomhle nfs vzniklo-honicky,nelegalni zavody,rivalita.Co si furt stezujete.Je na case zacit vic chvalit a pomahat v rozvoji a ne jenom nadavat.
    • michaliuz18
      taketo hry sa ale chvalit nedaju, ako cod a bf
      tato trojica hier je ta najhorsia ,kludne by to rocne mohli robit iba multiplayer inak to nema cenu hrat len to zere peniaze , activisionu a EA do vačku ,oni sa z toho potesia a o rok tu mame dalsiu sra*ku
      to nejsu uz hry ako spred 10 rokov kde mali napad a vsetko, teraz ide o to to vsetko napraskat do seba skopirovat co sa da, spravime nove lokaciie, vsetkych oklameme ako v pripade cod:g a mame vymalovane
      hry akurat tak pre decka, zobudte sa a nehrajte kraviny :D
      • Jack1947
        Jenze srovnani s NFS neni vubec na miste NFS toho stale nabizi mnohem vice. *4*
        • na posledni dil zatim cekam, ale posledni me docela bavil. Nejhorsi je pro me u novych her tan cas straveny u nudnych ingame videiich a ruznych trapnych tutorialu. Drive se hra pustila a do minuty jsem hral. Dneska je to pri prvnim spusteni hry klidne 10-15 minut, nez dostanu pistol do ruky a muzu si vystrelit. grrrrr... stejne tak u NFS apod. zlaty MP, najdu server a hraju.
      • a muzes dat par prikladu, co by mely dnesni FPS obsahovat, co tady jeste nebylo a pritom to budou herni pecky, ktere pritahnou desitky milionu platicich hracu? Ono je jednoduche psat kraviny, ze vsechno stoji za starou belu, ze pred 10 lety to bylo uplne neco jineho, ikdyz takovy CoD je porad stejny, jen se zlepsuje grafika a meni se prostredi. A stejne jako kazda serie v jakekoli medialni branzi se objevuji horsi a lepsi dily. Ale ze by napriklad posledni CoD byl v porovnani s prvnim CoD nejak horsi apod. to je kravina zalozena na ciste subjektivnich pocitech, ktere nemaji zadny objektivni zaklad. vsadim boty, ze pokud by si nekdo zahral jako svoje prvni CoD v zivote to nejnovejsi a potom by hral prvni CoD ve stejnem grafickem kabatu, tak v prumeru by az na ty medkity nebyl v podstate zadny vyznamny rozdil v dojmech, mozna by byl pozitivnejsi ohlas na nejnovejsi dil.
        • Já třeba přemejšlel o tom, zavést zásahové zóny. Dostaneš to do nohy, nemůžeš běhat apod. Když tě kulka škrábne do ruky, budeš pomaleji mířit, nebo přebíjet. Přidat možnost krvácení a následného zhebnutí, pokud tě medik neošetří a nezastaví to. Možnost odtáhnout zraněného spolubojovníka do bezpečí a tam ho léčit. ALe ono se to lehce řiká, těžko říct jak by to pomohlo či uškodilo hratelnosti. Představ si, že budeš zraněnej někde ležet pět minut, než tě někdo najde a jestli vůbec:D
          • podobne mechanismy byly uz v OFP a ted je to v ARME, tam je to v poradku, protoze ty hry nejsou tak akcni a dynamicke. Jinak zasahove zony samozrejme jsou dlouhe roky i v CoD, BF atd. a maji ruzne ucinky. Kazdy z nas zna minimalne "Headshot", ze? *2*
        • michaliuz18
          cod cod cod vies co ma moderna fps obsahovat aby sa skutocny hraci potesili? skus taky deadfall ci nie? ma to bugy technicky je zastaralejsia a mimika tvare ako 20 rokov stara hra, ale napriek tomu by som tomu by som dal tejto hre prednost, lebo v hlbke je to lepsia fps a strielacka nez cod, hadanky,menej skriptov, atd .. dalej tu mame stalkera,co je tiez jedna z naj fps
          zrovna som zacal hrat ghost recon advanced warfighter 2 .. aj napriek zlej AI je tato hra na urovni, mas maly zivot par ran a si mrtvy ,nepriatelia tak isto jedna gulka a padaju na zem, ..su po mapke rozostavany tak ze nevies kde su ,taktizujes, hras stealth pozeras za kazdy roh , tam ta nic nevedie za ruku mozes ist tade alebo zozadu, napadnut ich ,naplanovat si utok, spolupraca a vela dalsieho
          co ma dnesna FPS ? - vodi ta najviac za ruku ako to len ide, hadze ti milion skriptov pred xicht, vsade musis byt prvy inak sa hra nepohne dalej ,si vodca ,a dokonca nemy a hlupy len tak hodeny do boja ako v bf4
          co dalej? bum bam prask vsetko vybuchne deti si vyhonia na efektoch , grafike daju 10 bodov a je to
          - podobne su na tom zavodne hry, kde su tie casy dirtu, flatout ,nfs po carbon
          kde to malo nejaky vyznam jazdit, no teraz uz na zavodne hry nejsu napady, furt to iste spraskat do seba dat tomu novu grafiku a prostredie a povie sa tomu dobra hra
          -som rad ze milujem rpg hry kde si robis co chces a nic ta nevodi za ruku
          mam radsej mass effect 1 nez 2 a 3
          two worlds 2 ci gothic a risen su tiez mrte hry
          ked chcem ale poriadnu fps, radsej si najdem nejaku staru okolo roku 2005 , dnesne hry su len pre casual deti co im tecie mlieko po brade, nevedia hrat tak im hra musi vsetko povedat jak blaznom ,spravit oblubeny wow efekt dat supa dupa grafiku a nazvime to 10kova hra ...
          • hehe, o tom me nemusis poucovat, ale tam se zbran trepala abnormalne jeste pred prvnim vystrelem apod. kdyby to bylo normalni, tak by asi komunita nemrcela a nedelala mody, kde tohle bylo upraveno a byly upraveny prakticky vsechny zbrane, aby pusobily realneji a na zabiti jednoho cloveka z 5 metru nebylo treba vystrilet pul zasobniku z AK47 *3*
          • aspon je videt, jak jsou lidi obcas mimo. nadavas na CoD a jako priklad uvadis Stalkera, kde byl otevreny svet a FPS tvorilo max. 20% herniho casu, spise mene a spis to bylo takove RPG. A navic tam byl hodne spatny model strileni, zbrane rozklepane, jako by byl hlavni hrdina stary dedek s parkinsnem apod. Kdyz te nebavi hry, kde je instantni akce, tak je nehraj. Nikdo te nenuti. Ale CoD takovy byl vzdy, stejne tak serie MoH ci BF. Ja kdyz chci poradnou FPS, tak zapnu multiplayer. Zadna AI to zatim nemuze trumfnout. Ale rikat, ze kdyz chci poradnou FPS, tak zapnu stalkera apod. to je hrozna blabol *11*
            • tomu treseni se rika recoil, ony zbrane a postarsi ak47 predevsim, docela kopou *5*
        • Měl by jsis zahrát takovýho Maxe Payna, KingPina, Swat, RainBow six, F.E.A.R .... jediná vyjímka, která mě z dnešních tupých, nudných a šedivých FPS napadá je Far Cry a snad Deus Ex, pokud jej budeme považovat za FPS

Co ve FPS zlepšovat? Fyzika, otevřené prostředí, AI ... zrovna nedavno jsem si říkal, jaká by byla pecka FPS s misema jako Mafie 1 ...
          • nerozumim ti. vetsinu her, ktere jsi vyjmenoval jsou jiny styl nez CoD, BF ci MoH. CoD srovnavat se SWAT ci dokonce s RB6 ???? To je krapet mimo. Stejne tak FarCry3 je uplne neco jineho.

FSP s misema jako Mafie1? Vzdyt ty mise trvaly desitky vterin, maximalne minuty a bylo jich pomerne par. Cisteho hrani tak hodina. Ja si jednoduse myslim, ze lidi maji ty svoje predstavy pokroucene a pletou jabka s hruskama. Jako ty, kdyz mi jako priklady uvadis SWAT apod. ikdyz se bavime o CoD.

Ja bych nechtel, aby se CoD zmenilo ve FarCry3 co se otevreneho prostredi tyce. Libi se ti otevrene prostredi? Tak si hrej FC3, GTA apod., ale netahej do toho CoD. Jako pracujici me bavi v posledni dobe hry, ktere zapnu a hraju a nemusim jet 10 minut nudnou cestou k nejake misi apod. A taky hraju z 90% MP a netouzim po hre kde budu hledat 10 minut na mape soupere po kterem muzu strilet. Chci zapnout hru a byt v akci. Takze ja jsem za hry jako CoD, BF apod. vdecny.

Ano, v singlu by mohla byt AI lepsi.
            • ale prd. To je jako bys kritizoval Starcraft a rikal "zahrej si SimCity, Civ5, Shoguna apod." To je proste kravina. Kdyz resime CoD, tak je treba srovnavat hry jako CoD a to SWAT, RB6, Max Payne apod. nejsou.
            • mimo jsi akorát ty, bavíme se tu o žánru *7*
            • Zábavná diskuze jako vždy. Souhlasim s tebou, jen by mě zajímalo u jakých her je AI perfektní, mohl by mi někdo nějaký výjmenovat, ať si udělám nějaký obraz. Lidi jsou už hodně namlsaný a chtěj pořád nějaký nový pecky, a tam je ten problém ono jich nikdy moc nebylo a ani nebude. Když se člověk ohlédne zpátky tak těch megatitulů moc není, každý rok se vydá pár kousků, který za něco stojí a někdy ani to ne. Najít nějaký unikátní příběh a vše sladit s hrou aby to fungovalo není žádný lehký úkol a povede se zřídkakdy, což podobně platí i ve filmu. Sice nejsem fanda pořád se opakujícího CoD a NFS, ale i tak musim uznat jejich kvalitu, Kolik pak titulů za poslední (zhruba) tři roky se může směle řadit nad tyto serie ? U CoD se toho moc vylepšovat nemůže kromě grafiky, která je už dlouhou dobu vytýkána jako už zastaralá což je pravda a tam je asi jediný problém jinak už nic. Problém v hodnocení spočívá v očekávání což je obrovský problém.
  • B.o.b
    Ondřeji asi jsi mě přemluvil. *4*
  • ááá nechutný catch-up... takže fízli opět z 0-300km/h za 0.5 sekundy? To mi stačí...další zabitý nfs. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit