-
Nahanacky policajtov s cestnymi piratmi su total okopirovane z Hot Pursuit, vratane trati. Singleplayer postrada inovaciu. Kedy konecne spravia Undeground 3?????????
-
Nepodporuje volanty?????? *8*
-
-
Pokud jsem si všimnul tak ani mys v menu nebo mapě a ty chceš volant :-DDDDDDDD
-
-
Gamepad je na to nej.
-
-
-
Náhodou MW s ENB ( http://www.youtube.com/watch?v=6eq3bWJHk38 ) Vypadá mnohem lépe než tohle. Respektive je to krásně čisté (jen nový HUD by to chtělo) a s krásnými fps i na slabších strojích. Zůstávám věrný starým NFS. Až vydají pořádné NFS, hukněte na mě.
-
-
Worhammer - tak to ani náhodou, to co si dal na youtube je rozmazaná mazanina... *10*
-
-
On trolluje *7* .
-
-
Typek co udelal to video ma dobry cpu... i7 8320 *15* Musi bezpochyby vyhrat vsechny internetovy hadky mezi Intel/Amd boys.
-
-
Chyba 3820
-
-
-
MP muže byt skvely ale pokud je tam porad žadne poškození vozu (mužete skakat ze strechy domu nebo čelne bourat a jede se dal) a catch up nahrazujici fungujici AI, tak bych tomu takhle vysokou znamku nedaval.
P.S.
recenze totalbisquita je hodne neprofesionalni, hodnotit hru podle tutorialu a že je to blby port. No holt vitejte v realite odkdy se delaji kvalitni porty. -
-
Je to arkáda, ty retarde. Ty skoky a absence výraznějšího poškožení tam jsou úmyslně - takže nevidím důvod kvůli tomu snižovat skóre. Je sice krásné, že tebe to nebaví. Jiného to ale bavit může. Tak dřž pysk.
-
-
p1čo jenže i arkada ma jiste meze
-
-
Pomilionte, TB nedela recenze
-
-
je k tomu potřeba Origin? A je tam pohled z vnitřku s volantem?
jinak co se týká challengí za policisty, dost by se dalo nahnat možnostmi šikanování řidičů, pěkně ohnout přes kapotu a ruce za záda, černošská maminko se třema dětma, co jste říkala, že se vám to nelíbí? tak to máme ještě odpor při zatýkání, urážku policisty.. ještě slovo a vyzkouším si na vás svůj nový tazer.. a bonusové bodíky by se jen sypaly *4* -
Nevím , no . Hraju to druhý den na XONE a připadá mi to jako stále stejné NfS , nic převratného graficky ani jinak na tom neshledávám ..
-
-
kid - hraješ leda prd a ne na XONE a kdyby náhodou tak tě lituju, nemáš doma ještě set top box že sis ten sh*t koupil? *1*
-
-
Lítost si zasloužíš spíš ty , chudáčku .. Nejspíš už drahně let svíráš ovladač péesdvojky a nepohnul ses dál ..
-
Nezáviď . Samo že ho MÁM , není problém si ho sehnat , v mém případě německý Amazon ho doručil přes DHL v pá odpoledne .
-
-
-
Najdebilnejšia hra áku som kedy hral policjati neujdeš im vobec ked ich je viac zničiat ta 2-3 nárazmi .. napr. policajné camaro alebo mercedse ide tak rýchlo ako lamborghini aventador v ktorm idem 370 zo zapnutým turbom zaujímave ... celhá hra jedným slovom je na P I Č U
-
Drzte hubu smradi hra je nahodou dobra.Nemuzete hodnotit svoji posranou warez verzi ale plnou legalni officialni verzi!!!.
-
-
Co to meleš za kraviny?? Originál jsem měl hned ze startu a za 2 týdny letěl z domu...strašná kokotina hlavně ten jejich vychvalovaný AllDrive ...6 online aut na celou mapu... proboha....to Total Racing z 94 byla kvalitnější zábava....
-
Pravil kakat, budiz amen. Bratri. Alllelujah Jesus Chriest! *5*
-
-
Najhoršia hra aku som hral graficky parádna ale tí policajti to je niečo neskutočné ujst im neviete ked sú na vás nalepený nepomože vám ani turbo a hp vam stiahnu za chvílku .....
-
Dobrý den, potřebuji prosím poradit, jak můžu do této hry přidat druhý ovladač na x box 360. Jednoduše řečeno, aby táta se synem mohli hrát spolu(proti sobě), každý se svým ovladačem a se svým autem. Nedaří se nám to, vždy máme pouze 1 player. Děkuji za odpověď.