Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K temhle NFS-Rivals jsem pristupoval s neduverou ale jsem rad ze jsem to riskl, konecne se to zase hraje skvele. Nerikam ze je to dlouhodoba zabava ale uz jsem v ni stravil nekolik hodin a bavim se. Po letech zase hraju ty prave NFS ktere znam od prvniho dilu.
    Abych ale nebyl zase az prilis pozitivni, vyber aut je slabsi.
    Kazdopadne nerozhodnutym a zklamanym hracum z predchozich nekolika nemalo dilu doporucuji si hru aspon nekde zkusit a uvidite ze si zase dobre zajezdite .)
  • Čus, hraju to na noťasu připojenýmu k HD 19palcovýmu monitoru a grafika je prostě skvělá :P nevim co by jste chtěli =) Co mě na hře sere, je kamera proklatě nízko, takže před sebe skoro nevidim. Dál policie která honí jinýho grázla, já stojim u krajnice, večeřim a oni se zaství a vrhnou se po mě.. jinak mě šla hra pustit úplně bez problémů na první pokus. To intro bych ještě snesl jednou, ale ten tutorial mi teda taky trhal žíly. Mam Intel Core i5 4200M, 8GB ram a GeForce GT740M.. 2 měsíce starej notebook za 16 000,-
    • PS: mám vlastně problém, možná by jste věděli jak se toho zbavit.. při hře mi nejdou víc jak dvě tlačítka na klávesnici najednou, v ničem jiným mi to nedělá :(( je to celkem problém, jedu, zatáčim a už nemůžu použít nitro, nebo pursuit tech, atd.. nevíte?
  • Hru mám už asi týden, ale čekám na no origin crack, každou chvíli bude, jsem na to docela zvědavý, ale co jsem zatím četl, tak prý nic moc, zdejších 8 mě nepřekvapuje, stejně tak "Jeďte chvíli Head to Head, ale jakmile uslyšíte sirény, dostává se ke slovu i Pursuit a obě výzvy najednou běží simultánně." ehm? Navíc hrát to jako konzolista s 30fps, snad s tím EA něco udělá, nejenže vydávají čím dál blbější hry, ale teď už i (BF4), čím dál sprasenější... přeju jim, aby to nikdo nekupoval.
    • Odulin
      Na no origin crack cekat nemusis, byl k dispozici uz koncem minuleho tydne. ;) Sam jsem ho zkousel...ale bacha na savy.
      • SG ještě nic nevydal, čeká se na cracfix, doufám, že tam zároveň i opraví ten fps zámek. Crack na origin už samozřejmě je, ale já myslím úplně bez originu, tzn. že ho ani nemusíš mít nainstalovaný, aby jsi tu hru spustil.
        • prudislav
          jen tak pro srandu co je to SG?
          • Erien
            StarGate přece!
  • Až to bude tradičně za půl roku za 250CZK tak to zkusím... Jen aby to nebylo zklamání jako MW 2012, kde mě neskutečně prudila nesetřesitelná policie a až příliš okaté zaměření na DLC (chceš si zajezdit s tímle autem ? Kup si DLC pack (za cenu celé hry...) Hot Pursuit 2010 mne tedy bavil víc.
    • Jack1947
      Aha, no tak tady te bude policie stvat uz odzacatku, pocitej s tim ze nez budes lepsi tak se ji tak snadno nezbavis. *3*
      • Kinet1c
        Super, dik za info, toto teda vynecham, miluje rychle auta a vlastne auta vseobecne, ale ked si zmienil policajtov vsade a odzaciatku, tak dik neprosim si tuto hm "hru", dalej asi pojdem do next car game, ten vyzera aspon na to na co ma byt, ale a to zdoraznim a podciarknem mnohokrat, bez policajtov, to bude super
        • Jack1947
          Mozna to bude pro tebe lepsi jinak nikoho nechci odrazovat (nedej boze) jen rad uvadim veci na pravou miru a Policie at se to nekomu libi nebo ne je opet velmi doterna (nerikam ze se ji neda zbavit.Da mnoha zpusoby alespon kdyz ji neni tolik) a ten kdo ji prekousne dostane nakonec prekvapive dobry herni zazitek.
  • Jack1947
    Presne jak jsem cekal, cim blize je clovek konci hry tim vice agresivni policiste a hlavne spolujezdci jsou... neprekvapuje me to , chapu herni doba se musi poraadne natahnout. (Tedy pokud se neblizi konci tak tim hur). Pak bych ale se poohlizel "jen kvuli tehle prkotine" jestli je tech 8/10 prave nejlepsi znamka pro tuhle hru, ja bych uvazoval i nad 7/10. Tedy zatim. *7* Pac si zacal uvedomovat, kolik casu clovek ztraci (nejen u teto hry) tim ze opakuje az do zblbnuti nejaky usek treba 20x , chapu 2x3x ale treba nekolikrat a fail to uz se v nem zacina varit vsechna krev.

Hlavne posledni Grand tour (HARD) .
  • Těch 30 fps jde jednoduše přepnout na 60fps *3* stačí do zástupce vložit parametry -GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60 a jede to super. Pozor nutné jsou oba parametry jinak vam hra pojede sice 60 fps ale zrychleně. Jedu na Ultra v SLI 2xGTX-780 v 2560x1600 stabilnich 60fps a grafika je nadherna. Takhle měla vypadat a jet na nových konzolích pak by si zasloužily pojem NEXTGEN. *3*
    • Ta hra v tom rozlišení jede na ultra i na slabší kartě bez Sli.
      • Ikdyž teda nechápu co je na tom ultra, pod tím pojmem si představím náročné funkce / grafické orgie, které jsou oproti standart nastavení opravdu znát. Zrovna tato hra je typický smutný příklad, kdy mezi low a ultra (? :D) není prakticky rozdíl.
  • když už zbraně, měly být jak z rollcage :-P
  • Tak na tuhle hru jsem se velice těšil a chci jen upozornit a předem nahlásit, že na SP a hraji na PC.Mám rád "need for speed hot pursuit" a konečně jsem myslel že příjde pokračování.ALE a ALE nejdříve mě překvapilo nastavení FPS 30 a nic víc.Proč ? Na to je jednoduchá odpověď kdo za to může a to KONZOLE.Mě opravdu nezajímá jestli mají konzole slabý výkon, ale když si koupím hru a mám na to "našlapané"PC tak si to chci užít naplno a nechci být omezen.Jinak jízdní model je hrozný.Buď n NFS udělají, že auta plavou jako na vodě a nebo, že to může ovládat 4 leté dítě.Tak proč si kupovat takové hry.Call of duty ghosts (velikost 28 GB) je toho příkladem.Velké HRY strácejí na kvalitě a to hodně, ale peněz tady za to chtějí opravdu hodně.Vyšlo už víc článku na toto téma a hry se vyrábějí už v podstatě jen na konzole a podle toho to vypadá.
  • mám ps3 a hraju rivals občas sám, projel jsem to, jen mi chybí odemknutí pár policejních aut a jedno normální modré BMW, nevíte jak odemknout všecky auta? jinak můj nick je : KLT-CZE
  • čawte silno to chcem kúpit za cenu a grafiku ale hlavne za volant Tak prosím poviete mi či sa to dá hrať aj s volantom ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší