Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo a rozdil mezi ultra a low (kdyz prepnete vse krom textur) nejde skoro poznat
  • strabo
    Hrál jsem cca 4h a zaboha si nemůžu zvyknout na prodlevu řízení. Hraju na Xbox ovladači a je to hrozná pruda. Má někdo podobný problém nebo jsem sám?
    • Jack1947
      Vzdyt to zalezi na autu, kdyz je rychle auto citlivost v zatackach je ponekud vetsi zato u silne obdoby muscle je rizeni tuhsi. Jde taky o zvyk, kazde auto se nejen chova trochu jinak a prilnavost k silnici ma jinak resenou ale taky vlastnosti a zvlaste treba na mokre vozovce jde do smyku oproti jinym co jeste muzou pritom "poslat" protivnika k sipku. Chce si to vybrat (ale ne zvykat na jedno auto) . Jenze pokud moc na gamepadu Xboxovem nehrajes tezko ti rict co a jak.
      • strabo
        Asi jsem to měl dopsat, na Gamepadu jsem hrál i Grid, Dirt 2-3, WRC 4, v časech před volantem i NFS:Shift 1-2, vždycky jsem byl schopen si nějak poradit (třeba nastavením citivosti atd což tu např naprosto chybí) a nakonec se danou hru naučit hrát. Ale tady ať mám jakýkoliv auto tak má řízení prodlevu cca 1s než zareaguje na pohyb páčkou, buď jde o fičuru jak pseudo-nahradit pocit reality (což teda u NFS nechápu) nebo je chyba techického rázu a proto se ptám.
        • Jack1947
          Nojo., to je mozne a treba pockat na Update co to opravi, nevim jak se chova PC verze ale jelikoz jsem hral The run na pc tak si dovedu predstavit, tam mi to lezlo na nervy to trhani co uz bylo v HP jenze to nema s ovladanim nic spolecneho.
  • Horst_Fuchs
    Bohužel, tohle nejsou závody, to je Star Trek na silnicích.
    Po půlhodině prasojízdy jsem to smazal a pro srovnání si nainstaloval FlatOut 2, vedle nového NFS to působí téměř jako simulátor. *5*
    • Horst_Fuchs - Flatout 2? Takovou pitomost? To sis pomohl. Půl hodiny to si tomu moc nedal a děláš chybu, Rivals jsou perfektní hra.
  • pekne, ale na 144hz monitoru si porizovat ocni ku*vitko nehodlam.
    • 30 fps je neco jako vykrik "epileptickej zachvate, pod si pro me" *5*
  • + zprasená grafika .. stejně jak Battlefield 4 to nevypadá. Je to pěkně prasáckej port z konzolí. Žádný vyhlazování fps lock a LOD na dálku hrůza a co mě nejvíc se*e je ten jakože 3D efekt u stromů nebo u hran hor atd . děs
  • Upřímně zcela přesně nechápu hate kolem téhle hry...Ale k věci...NFS: Rivals (myslím pořadové číslo 14 *8* ) jsem pořizoval jakožto jednohubku pro dlouhé večery, nic moc jsem od toho nečekal a vlastně jsem ani nečetl žádné informace co a jak by to mělo být...Co je opravdu neskutečně otravné, je zkrátka a dobře celý začátek hry, ten kdyby někdo vzal a vůbec ho tam nedal, asi by to nikomu vůbec nevadilo...Intro, které vás u závodní hry zajímá asi jako barva vaší ranní stolice, které se navíc nedá přeskočit, doslova debilní tutoriály, které taky nejdou přeskočit a taková malá třešnička je potom to, že musíte absolvovat oba tréningy (policejní a ten závodní...), až si tohle všechno vytrpíte a zjistíte, že jste přišli o dost velkou část stvého života, pořád není vyhráno - protože, pokud jste tak talentovaní, jako já, a neuděláte aspoň jeden z prvních úkolů a hru vypnete...Všechno to musíte absolvovat znova... *16* Nicméně když tohle všechno dokážete a nějak přežijete, myslím, že se k vám dostane pořád hodně slušná arkáda v otevřeném světě s krásným vozovým parkem a "chlupatýma"...Ano, je tady pořád spousta věcí, které vám hru zlehčují (už zezačátku máte například nitro, závodníci na vás doslova čekají, i když jedete jak s popelářským autem...), nicméně i přes to bych se nebál hru hodnotit dost vysoko, a to proto, že dokáže prostě a jednoduše bavit...Jízdní model je o zvyku, grafika mi přijde dost povedená (i když je pravda, že to vyhlazování tam opravdu mohlo být - na druhou stranu dneska každý výrobce GK tohle umí vynutit v ovladačích...), 30 FPS mi nepřijde jako nějak velký průšvih, je to o zvyku - navíc i tohle už se dá vyřešit...Pro mě osobně to byla jedna z mála her, která mě poslední dobou vyloženě chytla a opravdu bavila dokud jsem jí nedohrál, člověk by k tomu asi měl přistupovat jako k arkádě, která nějak moc neřeší fyzikální zákony a podobné věci, snaží se být především zábavná, i když každý tu zábavu bereme trochu jinak... *3* Já dorazím večer domů, udělám si kafe, jídlo, odjedu pár závodů, projedu se v autě, který nikdy mít nebudu a jdu spokojeně spát, takové to oddychové závodění tahle hra umí celkem dobře... *3* Moje "rada" pro všechny, kdo to nezkoušeli zní asi takhle - zkuste přežít ten opravdu nepovedenej začátek a dovolím si tvrdit, že dostanete pořád hodně slušnou závodní arkádu, která se nemusí po delší době stydět nosit jméno Need for Speed... *3*
    • Jack1947
      Souhlas, jeden hloupy zacatek jeste neznamena ze tak ma byt cela hra. Ta hra je hlavne jedina sveho zanru takze hate neni opravneny vuci ni.
      • Jenže podle mě právě ten začátek je u každé hry hodně důležitý. Mě pokud hra nechytne něčím hned na začátku, tak už prostě nemám tu trpělivost, abych s ní vydržel déle a odhalil tak třeba její krásy. Takhle u mě nejdříve pohořel např. Max Payne 3. Když jsem ho začal hrát a zjistil jsem, že z prvních 20 minut hraní jsou 19 minut videosekvence, které snad ani nešly přeskakovat, tak jsem tu hru prostě hodil zpět do police a ještě dva dny jsem na to nadával. Po pár měsících v době herního sucha jsem si to rozherál znova a dojel to dokonce a hru jsem si pochvaloval, ale prostě podobné otravné začátky u jakéhokoli titulu by si vývojáři mohli odpustit.
      • "jedina sveho zanru" LOL tos zabil :DDDDDDDDD
  • Sice jsem se zarekl, ze uz recenze na NFS nebudu cist, precejen me titulni obrazek recenze nalakal. Budiz, rikam si, zasmeju se, jak to zase zpatlali. Co to? Ctu recenzi, koukam na videa, a ono to vypada jako ty puvodni dnes uz zlatem cennene NFS?! Nevericne otviram diskuzi a ctu prizpevky... uff, je to v poradku, nic se nezmenilo, zase je to sraсka ;-). Priznejte se, kdo z vas podplatil recenzenta?
    • XindlCZ - jsi tupec...
  • heh, vim o tom prd, ale ciste teoreticky, nejde trochu o to, aby nebyli v mp lagy pro lidi s pomalejsim netem? proto ten lock na 30?
  • Hanzales
    Hm, tak mi to nedalo. Poslední nfs vlastním nové HP (koupeno v akci na stemu), z těch novějších mně bavil docela ještě Most Wanted, z těch starších všechny s Porsche v čele. Tuž zkusil jsem, kam to teda pokročilo, přetrpěl tutoriály, driftnul pár zatáček, vydržel jsem celých 25 minut a pak to smazal, ani jsem tomu nezamával a to jsem byl hodně trpělivý. I jako arkádě tomu něco chybí. V MP je to asi sranda na odreagování, ale fakt už by to měli přejmenovat :)
    • přesně, 30 minut utrpení a šlo to z disku hned
  • solearis
    Nejak ma táto hra neočarila tak, ako recenzenta. Chápem, že určité kúzlo v náhodných stretnutiach a vlastnom príbehu je. K tomu aby som si ich však mohol užiť potrebujem zopár základných vecí ako použiteľná kamera a prehľad pri riadení tých zopár sto koní, ukrývajúcich sa pod kapotou. Pozeral som vyše hodinu gameplay-ov a nemôžem si pomôcť. Toto vyzerá ako F2P napodobenina Need For Speed. Čakanie na Underground 3 pokračuje. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit