Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen strucny dotaz jak je to s tou podporou volantu. Podporuje Rivals volant nebo ne. Dekuji za info.
  • aj tak RUN bolo najlepšie čo malo príbeh a zážítok
  • Jack1947
    Zpocatku se mi to zdalo jako nejhorsi NFS jenze nasledovalo absolvovani par zavodu a honicek, kdyz jsem prisel na system jakym se hra ridi nasledovalo celkem osvezeni navrat k Most wanted (ne burnoutu) a vlastne to je i celkem zabavne. Chvily bych vahal nad 8/10 nakonec bych asi souhlasil. Hra je dobra, zvlast jezdeni za policajty je zabavne a i kdyz je to defakto to same dokola
    kde jinde by si clovek zajezdil v zavodni hre proti policii a zaroven i za ni, no nikde. V tomhle je NFS:Rivals tak zabavne. Chyby zustali, jak se jiz stalo po leta pravidlem. I tak ma hra co nabidnout.
  • Jo a ten vas Underground je totalni blbost.Nfs vzniklo prave na honickach s policii a nelegalnich zavodech.V Undergroundech jezdite nelegalni zavody Ale Co to?kde je policie.Vlastne si tam muzete delat co chcete.
    Jedina pozitivni vec je tuning ale na tom NFS nevzniklo.Jo a v Americe maji radi akci a ta v Undergroundech neni.Neni tam ani model poskozeni, policie, supersporty (lamborghini atd), dlouhy zavody, skokanky, stridani dne a noci,....Je to totalni blbost (slusne receno)
  • 30 Fps pomale 60 FPS rychle, navrhujem 45 FPS :D
  • Dobra hra. Tesim se na pristi rok 2014 to bude jeste lepsi...Underground to nebude!!!
    Ja nevim co vas na nem bavi
    • ¨Ty kua nebudeš !
  • preboha tá hra sa nedá ani len pauznúť no...nudnejšie a slabšie ako mostwanted2012 horší zvuk vozidiel slabé efekty iskričky a tak dookola nudné požiadavky čo máte splniť...policajti už len klišé.moc slabá hra
  • 8/10 ? Stop fet , co to recenzovala stara kurwa Merkelova ?
  • Tak od noveho nfs som nic necakal toto prekvapilo oproti tej blbosti ako mw2 je to krok k lepsiemu konecne schopny jazdny model kde maju auta aj vahu a neni su z papiera. Dalsia vec co nechapem preco od cca nfs hp3 vyhodili moznost zvolit medzi auto/manual prevodovkou. Grafika je nadherna oproti run sa naucili pouzit frostbite no a tie zbrane si mohli odpustit:D Len problem vidim v GTAV ktore ponuka vsetko co nove nfs + tuning ala nfs u a da sa vystupit z vozidla tak neviem ci si to zasluzi 8...
    • Rivals si zaslúži aj viac ako 8. GTA V sa môže hanbiť, ten istý zastaralý engin čo v štvorke a čo je hlavné, miznú tam autá. Skús sa len tak prejsť so svojím vytuneným autom, odparkuj ho vedľa iného, presadni, zajazdi s tým druhým a po chvíľke sa vráť k svojmu vytunenému. Je fuč. Takže moc by som z áut v GTA nevysadal *3* Plus to ide na ps3 tak v 25 fps a viditeľne to seká. Ale áno, máš pravdu, ak by to nesekalo a ak by autá nemizli, GTA V čo sa týka áut a jazdenia je super, ale čakal som od toho viac, minimálne že bude posun aj v grafike a že to teda bude minimálne aspoň na nové konzole.
  • Jack1947
    Jen si myslim ze ac policie se chova realne je zbytecne agresivni az prehnane obcas a nejvice nastve ty jeji nenadale likvidacni narazy ze zadu v tu dobu clovek dostane zlost. Kdyz ujezdi treba pres 100k sp a jeden naraz do zadku znamena ztratu vseho je to velmi neprijemne aspon ze policie se snazi honit i ostatni ucastniky i kdyz je hrac vetsinou znevyhodnovan jak tomu byva zvykem ze vsech nejvice. Zbrane jsou na tolik dulezite ze se bez nich neda takrka obejit, pouziva ji
    je protivnici i policie byl by clovek sam proti sobe kdyby je nevyuzil take.
    • Tak potom si asi veľmi slabučký jazdec, alebo si si nevšimol opravovne ? Mám odohratých cez 10 hodín a stalo sa mi možno raz, aby ma policajti chytili. Hlavne keď do save hausu vieš ísť a uložiť si body aj keď ťa naháňajú. To že je polícia agresívna je len dobre, je to výzva a ja si s nimi robím aj tak čo chcem. Mám na komplet vytunenú GT3jku, nemajú šancu *3*
      • Jack1947
        Ano jsem velmi slaby jezdec, no nerikej ja fakt o opravnach nevim *4* diky za radu jezdil jsem dost dlouho s jednim autem ze zacatku kdyz uz jsem mel otevrenych aut vice, protoze jsem nenedel ze se da "banknout" i tak mi ta policie obcas leze na nervy a to uz jsem na 12levelu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit