Přejít na výpis diskuzí
Need for Speed: The Run běží ve 30fps a trvá jen 2 hodiny?
15.11.2011 | levis
115 příspěvků
-
Stačí kouknout sem dal to za 3:49min
http://www.gameanyone.com/PC/Need_for_Speed_The_Run.html -
Ja to mam taky za 2:13minut, to je asi tim ze ti to nepocita opakovane pokusy ale jen ten cas, ktery si odjel jakoby napoprvy. (po restartu se cas vraci zpet) Tzn ze vsichni ho budou mit podobny kolem 2 hodin. Jinak jsem to hral asi 4hod 30min.
-
ta hra je celá zpomalená ... dokud nejedu aspoň 300 km / hod přijde mi že jedu jako šnek .. zkoušel sem i snížit detaily a je to uplně stejný jako na střední detaily tak na ultra.....
jinak hlavní závody jsem dojel za 2h 14min ... ale určo se da i za ty 2 hoďky.... uvidíme chci dohrát ještě jednou na extreme obtížnost :) -
Hraničních je zhruba 50 FPS. Pod touto hranicí čím nižší FPS, tím pomalejší máš reflexy (ztrácíš přesnost).. toť fakt. A je jedno zda-li progaming nebo singl. Hra celá ztrácí na plynulosti. Call of duty bylo v multiplayeru hratelné pouze se 125FPS. Při 333FPS šli ještě navíc dělat vyšší skoky.
-
no...ono se dá i autem jet 30 Kmh a nebo taky 120 Kmh....co je lepší záleží právě na situaci tak jko tomu je u rozdílu mezi 30 a 60 FPS u her.....střílečka je aspoň pro mě nehratelná pokuď běží na 30ti....ale u budovatelské stratehgie klidně....
60 FPS je rpostě mnohem plynulejší a dinamičtější pohyb než 30 FPS...stejně vlastně jako s těma autama .) -
WTF ?
- zapojil si sa do debaty ktorá bola o progamingu a fps
- písal si k progamingu
- a teraz mi napíšeš že sa nebavíš o pragamingu ?
sorry ale ty si nepripadáš ako v Kocourkove, ty SI z Kocourkova. -
Kolikrat ti mam napsat, ze se bavim o normalnim hraci, ze se nebavim o progamingu, atd...??!! si pripadam jak v kocourkove *1*
-
nick: u progamingu je vysoké fps úplným základom, mimimum je okolo 45, optimum 60 a viac (ak to zvládne monitor). Na 25-30 fps ti žiaden profík hrať nebude. Profi hráči v CS používajú 100/120 hz monitory a samotná hra beží na 101 fps (to je tuším limit pre daný engine).
-
Ty chod na slovensky server, nikdo te tu nechce.
-
to samozřejmě taky, ale umělý zvyšování fps bylo na denním pořádku. Kolega kvejkař, jo:)) Evropská?
-
Ano. Nemuze byt natacen. Jenze ve vysledku je. To je rozdil. Pokud to prozenes postprodikci, je blbost to natacet v 24 a ve vysledku by to utrpelo.
-
Ano. Hral jsem Quake3. Presto to dnes jiz nepotrebuji. Navic se bavim o hracich. Mimochodem se to na low nejzdi kvuli fps, ale kvuli tomu, abys lepe rozeznal charaktery - v detailnich texturach a variabilnejsim prostredi zanikaji. Zas bych takhle neargumentoval... Progaming opravdu nebyl o fps *2*
-
progaming=výbava, skill/reflexy, schopnost hrát v týmu/ bleskově se přizpůsobit situaci, silná vůle vítězit.
Pokud jsi se právě přiznal, že o tom moc nevíš, tak se není o čem moc bavit. Přeji pěkný večer. -
nehrál... mam život:D
taky pravda, že jsem nikdy neměl problémy s fps jinak jsem hrával jen prostě nezávazně po netu... nikdy jsem si nestál špatně.
Jinak si budu stát za tim, že progaming je o skillu:D (samozřejmě pořád se bavíme v úrovni plynulýho hraní) -
No vida..
-
NE jako nesouhlasím. Jak lidské ucho je schopno rozeznat zvuk 20Hz až 20KHz a to při určité intenzitě tak Oko je schopno rozeznat světlo při určité vlnové délce a to 380 až 750 nanometrů při určité frekvencí a intenzitě paprsku. Pokud nerozeznáte 30 od 60FPS tak máte zakrnělí mozek.
-
Hráls někdy ligu? Pročpak sme to asi jezdili v 640x480 se všim na low:)? Samozřejmě, že to s tím souvisí, o tom byl dřív progaming:)
"Jakou má souvislost počet snímků vyrenderovanej graf. kartou (zvlášť pokud převyšuje obnovovací frekvenci monitoru) s tim jak je někdo schopnej tě rozsekat?" - si o tom něco přečti, google je sdílná věc. -
ty znovu splietaš hrušky s jablkami, to v akom tempe prebieha game loop je tu irelevantné keďže väčšinou je to okolo 60/s, to že u konkrétneho objektu pri fyzikálnom výpočte je nastavený refresh daného objektu na nižší framerate neovplyvňuje vykreslovanie celého obrazu ktorý môže mať plynulých 60 fps aj keby bola celá scéna / všetky objekty v hre úplne statické !
-
výmluva pro nedostatek skillu? :D jakou má souvislost počet snímků vyrenderovanej graf. kartou (zvlášť pokud převyšuje obnovovací frekvenci monitoru) s tim jak je někdo schopnej tě rozsekat? bavíme se samozřejmě nad hranicí nějakýho minimálního plynulýho frameratu. Jakou bude mít výhodu hráč s 45fps proti hráči se 30fps? myslíš že i ho všimneš o těch jedenáct dlouhejch milisekund dřív?
-
už sem se začínal bát..