Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ellendway
    Jsem si jistý, že NFS bude další brak co se týče převodu z konzole, takže proto to omezení.
  • na zavnodni hru to moc neni .. resp na jakoukoliv hru je to spodni limit .. a hlavne k cemu nam jsou moderni pocitace, kdyz nam to pak omezi ..
  • Me prijde cely koncept noveho NFS dost mimo. Poslepovat par opravdu SILNE arkadovych zavodu interaktivnimi filmecky s pribehem (koho pribeh v zavodni hre vlastne zajima?) je zajimavy pokus, ale me vubec neoslovuje. Hru jsem nehral a hrat ji pravdepodobne nebudu, ale videa majici reprezentovat hru verejnsti bylo utrpeni uz jenom dokoukat dokonce... Citim z toho velky propadak. Dost podobne pocity jsem mel ale i z noveho Hot Pursuit a dost lidi se nad tim rozplyvalo. No.. zkratka nic pro me.
  • Ellendway
    Hej!!! Kde zmizel článek? :D
  • Ellendway
    To bych za ten litr koupil raději více her a neměl bych pocit, že hraji něco, co mělo vyjít v roce 2001.
  • neni to jedno? je to hlupoucka hra, takze at trva mesic nebo deset minut - ze zidle me to nezvedne
  • Ellendway
    30 fps je málo.
  • Vypatlaných individuí je na svete hromada, takže sa nájde kopa zákazníkov, čo do tohto D-titulu vrazia neľudské prachy.
  • Odulin
    Včera jsem u kolegy hrál warez verzi a těch 30 fps potvrzuji a nijak mi to nevadilo. Podle mapy se závod přes ameriku od pobřeží k pobřeží skládá z 10 části. První část trvala zhruba 12 minut ježdění...tak asi touhle matikou přišli na 2 hoďky;)
  • Když už mam dát za hru Litr, tak JEDINĚ za tituly jako je skyrim.... tzn desítky, a pro mě až stovky hodin zábavy... .Vyhazovat peníze za tituly, které jdou za 6 hodin do poličky je na hlavu postavený.
  • a jakej ze to je problem s 30 fps? 30 fps je naprosto v pohode.
  • NFS, Command and Coquer, Battlefield. Hadajte co spojuje tieto niekedy velkolepe serie?
  • Mne to vyhovuje, aj tak nemam na hry vobec cas.
  • Jo no. Takové hry by se měly před recenzí dohrávat, víme? :)
  • Ellendway
    Otázkou bude, kdo má pravdu. Kdyby to trvalo jen dvě hodiny, co už... stejně to hrát moc lidí nebude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit