Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mechwarrior_bw
    tak to si teda vysvetlil :) u filmov je 30 fps ako tak ok, tu sa ale bavíme o hrách.
  • Mechwarrior_bw
    fff: "30 fps je naprosto v pohode"
    Nick: "30 fps je naprosto v pohode"

už ako decko keď som nejakých 12 rokov dozadu hral hry ako o život, každý koho som poznal vedel aký rozdiel je medzi 20, 30, 40, 60 fps a vždy sme sa zhodli, že budúcnosť patrí 60fps a viac. Dnes keď čítam zahraničné fóra, tak všetci považujú za optimum 25-30 fps a argumentujú tým, že veď aj vo filmoch je to štandart blabla *1* Neviem čo sa to s ľuďmi deje ale vidím tu radikálny regres v mnohých aspektoch.
  • robim vo filmovom priemysle, viem o com hovorim.... mas google a wikipediu, nie? iba som ti chcel vysvetlit, ze viac ako 30fps je len zbytocnost....
  • Mechwarrior_bw
    ako pre koho
  • ludske oko viac ako 25-30fps uz nedokaze vnimat, vies na com je zalozena napr. 3d technologia v kinach? na tom, ze ludkse oko vnima iba 30 snimkov na jedno oko.... atd... takze viac ako 30fps je len zbytocnost, ktora zbytocne zatazuje pc alebo konzole, rozdiel si nevsimnes a ak hovoris ze vsimnes, tak je to len placebo efekt a mal by si si dat presetrit oci minimalne v americkom vedeckom ustave, pretoze si jeden z mala ludi, ktori maju dokonalejsie oci ako zvysnych 7 miliard ludi.....
  • Ze jsem se sekl vim (ale spamovat kvuli takove kravine fakt nehodlam). Kazdopadne stejne jako tu chybu mi muzes nakonec vysvetlit i to, v cem je rozdil. Rad se necham poucit *3*
  • malo? a vies o tom, ze tvoje, takisto ako moje oko viac ako 25-30fps uz nedokaze vnimat? ide len o placebo efekt, ak pouzivas viac.... lol
  • no vidim ze sa riadne vyznas :D :D :D lol, filmy su tocene 24fps, pal norma ma 25fps (alebo 50 polsnimkov, ale vzdy je to len 25fps) a americka NTFS norma ma 30fps (alebo 60 polsnimkov, co je zase len 30 plnych snimkov) a 3d filmy a blueray maju tiez len 30 snimkov, lenze na kazde oko mas jeden, preto je to raz na lave raz na prave (obraz ten isty, len z ineho uhla) takze vzdy to je len max do 30fps, novy hobbit je preto toceny pri 48fps, aby to potom v konecnom dosledku, co bude tiez 24fps vyzeralo plynulejsie pre kazde oko (3d verzia 30, resp. 2x30fps) a mozes si urobit spomalenie kedy chces, vsetky nove filmy s red kameroiu su tocene uz par rokov od 60 do 120fps, lenze v konecnom dosledku je to vzdy do 30, tak si tu prestan vymyslat nezmysly a radsej si nieco nastuduj.....viac ako 30fps je zbytocnost, pretoze to ludske oko nezbada a nevnima, vdaka tomuto óodrbu mozes sledovat aj 3d fily v kine, oko je velmi nedokonale....
  • A proto poběřím do krámu a koupím originál ? .... *15*
  • EA a úpadek ......
  • fps u filmu a u her je kapku rozdil .. nemluve o tom ze 25p je jen jeden ze standarDu (standarta je prapor hlavy statu nebo vojska) ..
  • Disco Steve bude vždycky tvrdit že to bliká ;)
  • no filmovy standard vlastne uz dnes nie je.TV ma 25fps aj 30fps, filmy sa uz tocia 48fps ale aj 60fps a bluray ma 60fps.
  • Nice :D
  • No pomalu ve mě sílí chuť si něco zajezdit, ale asi to bude po 3. NFSUII...
  • A 30 fps je naprosto v pohode, pokud hrac pouziva konzole a tv. Nakonec filmovy standart je 25fps. Ale tohle by bylo spis na premysleni o screen refresh vs frame rate.
  • Nechci byt za hajzlika, ale ty by sis ke koupi mel hlavne vybIrat tItuly o ceskem pravopisu ...
  • Ale nevim. Tohle je jen ma domneka na zaklade tweakovani Rage. Kdo vi proc.
  • No. Svym zpusobem byla prvni vlastovka Carmack s Rage. Trend to neni. Spis zjistili, ze pokud uzamci fps, mohou dynamicky menit nektere detaily. Takze misto pevne nastavenych options mohou v nekterych castech na nekterych detailech pridat. Svym zpusobem tak mohou vyhnat konzole jeste dal... At uz jsou konecne nove konzole!! :D
  • skyrim je jasnej titul roku, pokud mu to neveme batman az výjde PC verze, je to nesktečná hra, a stěma hodinama, officiélně má skyrim zabrat cca 300 hodin ;) takze za to se ten litr už vyplatí, ale je to jedna z mala her, kde clověk tech penez nelituje, proto si ke koui vybýram jen tytuly se zajímavým MP jako ej BF, Dirt3, Crysis 2, a Portal sem si koupil kvuli CO-PU

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit