Přejít na výpis diskuzí
Need for Speed: The Run běží ve 30fps a trvá jen 2 hodiny?
15.11.2011 | levis
115 příspěvků
-
Když už mam dát za hru Litr, tak JEDINĚ za tituly jako je skyrim.... tzn desítky, a pro mě až stovky hodin zábavy... .Vyhazovat peníze za tituly, které jdou za 6 hodin do poličky je na hlavu postavený.
-
-
Ano, tak za tu píčovinu bych já třeba nedal ani korunu.
-
To bych za ten litr koupil raději více her a neměl bych pocit, že hraji něco, co mělo vyjít v roce 2001.
-
-
ty se radej koukni co vycházelo za hry v roce 2001 když si ještě tahal kačera a nemudruj ju? :)
-
skyrim je jasnej titul roku, pokud mu to neveme batman az výjde PC verze, je to nesktečná hra, a stěma hodinama, officiélně má skyrim zabrat cca 300 hodin ;) takze za to se ten litr už vyplatí, ale je to jedna z mala her, kde clověk tech penez nelituje, proto si ke koui vybýram jen tytuly se zajímavým MP jako ej BF, Dirt3, Crysis 2, a Portal sem si koupil kvuli CO-PU
-
-
Nechci byt za hajzlika, ale ty by sis ke koupi mel hlavne vybIrat tItuly o ceskem pravopisu ...
-
-
Nice :D
-
-
-
-
-
Hlavně ty vaše kecy jak oku stačí 30 FPS, z toho mi je k pláči.
Jak můžete porovnávat HRU a FILM/TV ?!
HRA renderuje čistý snímky v realným čase, kdežto u FILMU jsou ty snímky "rozmazaný" a díky tomu stačí i 24 FPS, abyste to viděli plynule... Pusťte si HRU na 24 FPS a chci vás vidět, jak se vám to bude líbit... *6* -
-
wtf to co je za nazor?
Cloveku staci 30 FPS bohate, rozdil jako takovej mezi 60 a 30 je minimalni. Ne kdyz ale o takove mnozstvi snimku za sekundu klesne framerate nebo to clovek porovnava vedle sebe/chvili po sobe- pak je jasny, ze vam to o 30 fps kleslo. Nicmene jako takovy vam to bohate staci.
Dead Space 1 i CnC hry maj 30 fps lock. tobe to neprijde plynuly O.o? wait a second.. -
-
no...ono se dá i autem jet 30 Kmh a nebo taky 120 Kmh....co je lepší záleží právě na situaci tak jko tomu je u rozdílu mezi 30 a 60 FPS u her.....střílečka je aspoň pro mě nehratelná pokuď běží na 30ti....ale u budovatelské stratehgie klidně....
60 FPS je rpostě mnohem plynulejší a dinamičtější pohyb než 30 FPS...stejně vlastně jako s těma autama .)
-
-
Proto se u her, ktere bezi na 30fps, zacal pouzivat Motion Blur. Vetsina dnesnich AAckovych her na XBOX/PS3 bezi 30fps a VSync ON. Nejakou si nastartuje a reknete, jestli je to hratelne.
-
-
neni to jedno? je to hlupoucka hra, takze at trva mesic nebo deset minut - ze zidle me to nezvedne
-
vy 30fpskari, to naozaj tomu verite, ze 30fps staci? ked nevidite rozdiel medzi 30 a 60 fps, tak mate problem s ocami. chodte k doktorovi, lebo normalny clovek v tom vidi VYRAZNY rozdiel. a porovnavat filmy a hry, to moze naozaj len clovek, co tomu vobec nerozumie. majte vlastnu hlavu a nehltajte tie stupidity z EA a pod.
-
-
Ty chod na slovensky server, nikdo te tu nechce.
-
-
Me prijde cely koncept noveho NFS dost mimo. Poslepovat par opravdu SILNE arkadovych zavodu interaktivnimi filmecky s pribehem (koho pribeh v zavodni hre vlastne zajima?) je zajimavy pokus, ale me vubec neoslovuje. Hru jsem nehral a hrat ji pravdepodobne nebudu, ale videa majici reprezentovat hru verejnsti bylo utrpeni uz jenom dokoukat dokonce... Citim z toho velky propadak. Dost podobne pocity jsem mel ale i z noveho Hot Pursuit a dost lidi se nad tim rozplyvalo. No.. zkratka nic pro me.
-
No. Svym zpusobem byla prvni vlastovka Carmack s Rage. Trend to neni. Spis zjistili, ze pokud uzamci fps, mohou dynamicky menit nektere detaily. Takze misto pevne nastavenych options mohou v nekterych castech na nekterych detailech pridat. Svym zpusobem tak mohou vyhnat konzole jeste dal... At uz jsou konecne nove konzole!! :D
-
-
Ale nevim. Tohle je jen ma domneka na zaklade tweakovani Rage. Kdo vi proc.
-
-
A 30 fps je naprosto v pohode, pokud hrac pouziva konzole a tv. Nakonec filmovy standart je 25fps. Ale tohle by bylo spis na premysleni o screen refresh vs frame rate.
-
-
fps u filmu a u her je kapku rozdil .. nemluve o tom ze 25p je jen jeden ze standarDu (standarta je prapor hlavy statu nebo vojska) ..
-
-
Ze jsem se sekl vim (ale spamovat kvuli takove kravine fakt nehodlam). Kazdopadne stejne jako tu chybu mi muzes nakonec vysvetlit i to, v cem je rozdil. Rad se necham poucit *3*
-
-
Mě fascinuje jak tu každý pracuje v průmyslu který je relevantní tomu, pro co argumentuje.
Abys nedopadl jak ten slavný "pracovník" herního průmyslu, ze kterého vylezlo že prodává hry v obchodě. Nebo si nevymýšlel úplně. -
tak to si teda vysvetlil :) u filmov je 30 fps ako tak ok, tu sa ale bavíme o hrách.
-
robim vo filmovom priemysle, viem o com hovorim.... mas google a wikipediu, nie? iba som ti chcel vysvetlit, ze viac ako 30fps je len zbytocnost....
-
-
-
no filmovy standard vlastne uz dnes nie je.TV ma 25fps aj 30fps, filmy sa uz tocia 48fps ale aj 60fps a bluray ma 60fps.
-
-
fff: "30 fps je naprosto v pohode"
Nick: "30 fps je naprosto v pohode"
už ako decko keď som nejakých 12 rokov dozadu hral hry ako o život, každý koho som poznal vedel aký rozdiel je medzi 20, 30, 40, 60 fps a vždy sme sa zhodli, že budúcnosť patrí 60fps a viac. Dnes keď čítam zahraničné fóra, tak všetci považujú za optimum 25-30 fps a argumentujú tým, že veď aj vo filmoch je to štandart blabla *1* Neviem čo sa to s ľuďmi deje ale vidím tu radikálny regres v mnohých aspektoch. -
-
proč by neměl mít v roce 1999 12 fps v Unreal Tournamentu?
-
Nick: človeče ty buď nevieš o čom sa tu bavíme alebo si k nám priešiel z inej dimenzie... a to tých 12fps v 12 rokoch som žial nepochopil.
-
Mimochodem, pokud jsi mel pred dvanacti lety 12 fps, tak klobouk dolu *2* Rodice musej bejt hodne bohaty *1*
-
Ale jiste. Pokud si to pustis na nekvalitnim monitoru a nebudes to mit sync, tak ano. Budes potrebovat tak 60. Jenze vubec to tu nejak do hloubky nema vubec cenu rozvadet. Ty argumenty vase mne malem rozsekaly... *1* Samozrejme, ze jsi mel nekdy CRT monitor, kterej nedelal snimek z sede a oko ten jas jinak vnimalo, jsem rad, ze jsi mne s tim seznamil. :D
-
-
no vidim ze sa riadne vyznas :D :D :D lol, filmy su tocene 24fps, pal norma ma 25fps (alebo 50 polsnimkov, ale vzdy je to len 25fps) a americka NTFS norma ma 30fps (alebo 60 polsnimkov, co je zase len 30 plnych snimkov) a 3d filmy a blueray maju tiez len 30 snimkov, lenze na kazde oko mas jeden, preto je to raz na lave raz na prave (obraz ten isty, len z ineho uhla) takze vzdy to je len max do 30fps, novy hobbit je preto toceny pri 48fps, aby to potom v konecnom dosledku, co bude tiez 24fps vyzeralo plynulejsie pre kazde oko (3d verzia 30, resp. 2x30fps) a mozes si urobit spomalenie kedy chces, vsetky nove filmy s red kameroiu su tocene uz par rokov od 60 do 120fps, lenze v konecnom dosledku je to vzdy do 30, tak si tu prestan vymyslat nezmysly a radsej si nieco nastuduj.....viac ako 30fps je zbytocnost, pretoze to ludske oko nezbada a nevnima, vdaka tomuto óodrbu mozes sledovat aj 3d fily v kine, oko je velmi nedokonale....
-
-
heho napsal: "viac ako 30fps je zbytocnost, pretoze to ludske oko nezbada a nevnima"
tak to máš nejaké veľmi divné oko ... resp. mozog.
a pokial sa nemýlim hobbit je natáčaný kamerami RED EPIC kde každá sníma rýchlosťou 47.96 FPS, neviem či v 3D bude mať 24 alebo 48 ale premietaný bude v 48 fps v kinách ktoré to budú podporovať. V najbližších 10 rokoch uvidíme určite vzostup 48fps filmov ... a ja si len hovorím - konečne!.
-
-
-
-
-
-
Tak já hlavně ani tak nevidím rozdíl, spíš mi příde že při 60 fps se hraje mnohem líp než při 30.
-
-
samozřejmě že jo, to je úplně jiná dynamika, navíc lidi si často pletou obnovovací frekvenci a počet fps enginu, což jsou taky dvě úplně rozdílný hodnoty a nikdy nepochopim, jak si to někdo kdo není úplně blbej může plést..
Srovnávat s filmem je nesmysl a nevim, proč to vůbec někdo zkoušíte.. -
-
Že si to lidí pletou ani tak nevadí, protože pokud monitor má max. jen 30Hz tak ti je cokoliv nad 30 snímků/sek. na velký nic a i obráceně (60Hz a 30snímků/sek.) Stejná závislost jako u obou složek elektromagnetizmu.
-
-
Pro WTF (anonym) NE
-
-
NE jako nesouhlasím. Jak lidské ucho je schopno rozeznat zvuk 20Hz až 20KHz a to při určité intenzitě tak Oko je schopno rozeznat světlo při určité vlnové délce a to 380 až 750 nanometrů při určité frekvencí a intenzitě paprsku. Pokud nerozeznáte 30 od 60FPS tak máte zakrnělí mozek.
-
-
No vida..
-
-
už sem se začínal bát..
-
-
60Hz pri 30 fps je na nič ?
-
-
oj tím myslím že 60Hz monitor ti je k ničemu když nemáš něco co jede 60 snímků/sek. Samozřejmě musíme brát úskalí nižších frekvencí monitorů (šumění...prostě technické limitace)
-
-
Čili ty také tvrdíš, že není prakticky rozdíl, zda-li hra jede při obnovovací frekvenci (!!) 30hz 30fps nebo 480fps? Jen, abychom si to ujasnili..
-
áno jasné, trochu som sa stratil v debate.
-
-
-
-
-
-
Otázkou bude, kdo má pravdu. Kdyby to trvalo jen dvě hodiny, co už... stejně to hrát moc lidí nebude.
-
-
Vypatlaných individuí je na svete hromada, takže sa nájde kopa zákazníkov, čo do tohto D-titulu vrazia neľudské prachy.
-
-
Promiň, chceš říct, že každý, kdo si to koupí je "vypatlané individuum"? Věřím tomu, že se najdou normální lidi, které to bude bavit. *3*
-
-
-
Včera jsem u kolegy hrál warez verzi a těch 30 fps potvrzuji a nijak mi to nevadilo. Podle mapy se závod přes ameriku od pobřeží k pobřeží skládá z 10 části. První část trvala zhruba 12 minut ježdění...tak asi touhle matikou přišli na 2 hoďky;)
-
No pomalu ve mě sílí chuť si něco zajezdit, ale asi to bude po 3. NFSUII...