Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hm, mně ta grafika připadá nádherná. Ale mně by stačila hra postavená i na starém dvourozměrném Infinity Enginu. Asi jsem nenáročný hráč.
  • Mozna ze grafika dulezita není ale to neznamena ze hra musí vypadat hur jak Sacred 1.
    Podobne vypadajících her jako predvadi tyhle obrazky byly před lety tuny a většinou pochazely z Ruska a nikdo je moc nehral. V době kdy budou nove konzole a graficka stranka her by mela pokročit smerem nahoru to tyhle hry nebudou mit lehky.
  • Drakens
    To s tebou souhlasím.
  • Black_Hand
    tak graficky tahla mas typicky pri kazdy novy generaci konzoli, jinak to zas tak uplne okate neni.
  • Drakens
    Máš celí tým postav takže to vždy někomu narveš :) Mě to v Arcanu třeba problém nedělalo stejně jako v jiných hrách (river of time mě teď napadá ale určo jich bylo víc).
  • Čím víc specifikací u věcí jako je zbroj akorát směřuje k dalším složitostem. Už samotný pocit, kdy vám padne výborná zbraň ale nikdo ji nemůže používat, jelikož s ní nikdo neumí zachazet celkem dost zamrzelo.
    Pak se stane, že děláte postavy na základě toho, co může ve hře padnout a co ne.
    Takže takové to speciality ano, ale v tom momentě se musíte zaměřit na variace dropů (unikatní, vzácné atd.) a hlavně též četnost a všechno tohle samozřejmě vyvážit, aby jste to dokázali získat ještě když se to hodí a nebo to nedostali příliš brzy (a nestal se z vás polobůh).
  • Drakens
    v Ega a CGA ( jéé to už jsem tak dlouho nepsal) se na to taky moc nehledělo. Si pamatuji když jsme myslím v Isahru hledali jeden klíč v tehdejší trávě u bazilišků..porod na několik hodin :-D Jasně když vyšel Dm a jiné tak se mluvilo o revoluci jak je grafika užasná atd ale mezi námi zas takové táhlo to nebylo (co jsem tenkrát byl s děckama tak bylo to fajň ale né na prvním místě).

Co se týká dřívějších dob podívej se třeba jak vypadal Pedit nebo Akalabeth: World of Doom :) *4*
  • Drakens
    Pokud to poserou tak to bude mít dost negativní následky a jediné co by to mohlo zachránit je Westland. Pokud i ten zkrachuje tak to bude pro herní scénu dost tvrdá rána kdy velká herní studia budou slavit a indy vývojáři budou docela slušně v prd***.

Bohužel je jen otázka času kdy někdo vybere hodně peněz a pak to celé prokaučuje, ale pokud do té doby bude dost dobrých projektu tak škoda bude minimální.
  • Na grafiku se hledělo vždy, ale není a nebyla to nejpodstatnější věc.
  • Black_Hand
    kdy byly takove doby? takove doby nebyly ani v dobe EGA/CGA grafiky. myslis jeste driv?
  • walltar
    Přesně tak ... dobrá grafika je super bonus, ale hra se na ní stavět nedá ... potom nám vznikne naleštěné hovno, na které se sice super hledí, ale hrát se to nedá.
  • Drakens
    Jen dle tvé icony mě bleskla hlavou hra která tohle měla dobře řešené...Arcanum :)
  • Drakens
    Byli doby kdy se na grafiku nehledělo vůbec a lidi se bavily dějem a systémem a bylo jedno kolik pixelů měl meč *3* Pokud chceš něco grafického jako bombu dej si Stara nebo Diablo.
  • Drakens
    Grafika jako taková není podstatná, podstatný je svět, systém (exp, itemy, atd) a zápletka. Pokud tyhle tři věci splní tak se ta hra vyplatila. K čemu je hra která vypadá jako diamant a ve vnitř je jak shnilé jablko? Navíc vybrali pár milionů ne pár desítek bohatě bude stačit když to bude vypadat jako třeba Van Helsing (právě hraji a doporučuji za 300 kaček dobrá koupě) .
  • walltar
    Vždyť dostali pár milionů ... s tím se zase nedají dělat zázraky. Hodně se taky podle mě ztratí, protože je to normální studio, které má normální zaměstnance a ti berou normální platy. Uvidíme kolik tam bude assetů ... já bych radši víc různých itemů, víc prostředí atd, než málo hry s lepší grafikou (to si můžu kopit nový BF)
  • walltar
    Jo nápodobně ...
  • Keyz
    Já bych to bral podle rasy. Když zabiji trpaslíka tak logicky se sotva do jeho zbroje narve velký člověk. Leda, že by se dali trochu práce a udělali aby šla zbroj u kováře zvětšit/zmenšit.
    Tohle pochopi i tupec a neodradí to lidi jako kupu čudlíku v nějaké tabulkové HC hře.

- Obecně o tom mluvil i Dean Hall v Levelu. Je dobré, když to autentické a hráč to nějak očekává a nebo si to umí lehce zdůvodnit. Tohle je ten případ. Stejně jako, že 2H zbraň je těžká.
  • Keyz
    Uvidíme na konci. Zatím, když se podívám pouze na postavy, tak je tedy nic moc. Ale beru, že to není finální. Bohužel, nejsem si jist jak moc to jsou ochotno měnit.
  • smejki
    nemám tucha
  • MrSanta
    Ví se už, jak to plánují s nošením zbraní? Bude čudl na vrácení zbraně do pochvy, nebo bude mít hráč zbraň v pohotovosti pořád, nebo se bude automaticky "uklízet" po skončení boje jako v Dragon Age: Origins?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit