Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ta grafika je hrozna, zajimalo by mne kolik z tech penez si ulili
  • smejki
    Jsem ochoten přijmout i universální zbroje. Pevné velikosti zbrojí imho nevedou k ničemu jinému než bordelu ve správě inventáře, byť je to realističtější. Takže je otázka, jestli spíše navrhuju hru (XCOM novej) nebo simulaci (XCOM starej).
  • smejki
    Sui Generis jsem taky backnul, ale obávám se, že herně-designérsky to je jedna velká neznámá a může to skončit jako blbost se zajímavou technologií. Ale ta je sama o sobě tak zajímavá, že jsem jim ty drobáky taky musel poslat.
  • oboji ma vyhody i nevyhody
  • MrSanta
    Mullyové *15*. Přiznávám, pár vteřin to mozku zabralo.
    Taky doufám, že uživatelské rozhrání dojde změn. Zmiňovaný Dragon Age: Orgins to měl vyřešné velmi dobře.
    Otázečka do diskuze: zbroje - měli by být ve hrách všeobecně rozdělené podle základní velikosti ras? Myšleno že třeba klasický trpaslík těžko bude nosit zbroj určenou člověkovi a naopak. Co si o tom myslíte?
    EDIT: já bych se nejspíš přiklonil k řešení mít zbroje rozdělené podle výšky rasy, ale s možností nosit je pro všechny. Přidělil bych ale bonus, když bude zbroj nosit rasa se správnou výškou. Nebo by byl naopak postih. Pro příklad Dragon Age: Origins - člověk oblíkne trpasličí zbroj, ale bude v ní mít větší fatigue, než když tu samou zbroj bude nosit trpoš.
  • walltar
    Jo na PE se celkem těším, ale z KS RPG mě víc zaujmulo Sui Generis. Ale jinak Star Citizen celkem válí ... nedávno 12M USD ... pokud to poserou tak to hodně otřese s celou crowdfundingovou scénou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit