Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Autore, zalovat muze kdo chce koho chce, a v pripade zaloby na nedodani toho, co si nechal WH zaplatit by dotycny mel prakticky 100% sanci na uspech. Protoze a jelikoz, kdyby hra nevysla, tak by se MOZNA dalo obhajit, ze nikdo nic nedostane, ale porad to neznamena, ze by pripadnej soud nemoh resit, zda byly penize vynalozeny tak, jak bylo slibeno.
    To by totiz taky Vavra moh vyrazit na Bahamy rovnou, a rict, ze proste smolik, nevyslo to, nic nedostanete.
    Jinak receno, pokud by se nekdo za aktualni situace domahal splneni slibu soudne, tak to WH neustoji, protoze z toho co naslibovali nesplnili prakticky vubec nic.
    A ze se to muze stat? Ne, to se stat NIKDY NESMI! Jednak kdyz neco slibuju tak samozrejme s vedomim, co to bude stat, a pak samozrejme taky s tim, jak dlouho to bude trvat. Ostatne proto jsou u vetsiny KS projektu vsemozny drazsi varianty striktne omezeny poctem. Protoze naslibovat desitkam tisic lidi vlastnorucni podpis muze leda ma.or.

Normalni by bylo, kdyby hra vysla, rozeslali by bakerum kody na steam (napr) a mail s tim, ze zbytek dorazi trebas za 2-3 mesice.

Navic hra byla nekolikrat odlozena. A presto vysla prakticky nefunkcni beta. Coz sem tady psal uz u toho tzv "technologickyho dema", ze to neni zadny technologicky demo, protoze na tom nefungovalo vubec nic, a od ty doby se toho moc nezmenilo.

Pevne doufam, ze zadny Vavrovo priste uz nikdy nebude.
  • KC:D je potřeba podporovat. Ano, hra má spoustu rezerv, ale je to jedna z mála her, které přináší do otevřeného světa hardcore prvky. Hra rozhodně v obtížnosti není na úrovni Zaklínače, kterého dohraje každá cvičená opička. Tak snad se bude dařit a dočkáme se druhého dílu, který už bude mít status klenotu.
  • Jak řešili Warhorse omezení dané zemí, ze které musí pocházet tvůrce projektu?
  • Přijde mi, že warhorse a Vávra obzvláště na games docela zanevreli a ohledně kc komunikují skoro nejhůř oproti ostatním webům. Škoda takových zmatků kolem odměn pro backery. Nepůsobí to úplně dobře.
  • Třeba k tomu přibalí tričko ve správné velikosti a podepsaný plakát... To by se spolu s DVD do kovové krabičky vejít mohlo...
  • Vávra na pranýř. *1* do klády s tim dobytkem *1*
  • Tak Crowbcat si posvítil i na KCD. Jenom teda dvě minutky, ale i tak to prostě ukazuje, že finální produkt není zcela tak, jak uváděli v kampani.

https://www.youtube.com/watch?v=yIH9yr8Hgrk
  • Hele to mi z těch podmínek neplyne. Kickstarter is a platform where certain users ("Project Creators") run campaigns to fund creative projects by offering rewards to raise money from other users (“Backers”).

Čili všechno, co dostaneš, je "reward", včetně samotného "hlavního produktu". A pokud přispěješ určitou částkou, se kterou je spojená "reward" sestávající z produktu, trička a hodinek s vodotryskem, tak - v případě, že kampaň bude úspěšná - ti _musí_ dodat produkt, tričko a hodiny s vodotryskem. Všechno dohromady. Nejde říct, že dodali produkt a tím pádem na všechno ostatní, tzv. "vedlejší" můžou hodit bobek. Musí dodat, co slíbili, nebo vrátit peníze. Aspoň tak to z těch podmínek vyplývá mně. Podmínky jsou zde:

https://www.kickstarter.com/terms-of-use/oct2012
  • ucho
    náhodou má pravdu. taky ze mě kdekdo dělá hatera, když něco na KCD kritizuju. a ještě někdo dokáže tvrdit, že musím být naštvanej, když se ta hra tak prodává. přitom jsem za ty prodeje rád a přeju jim to. ať na tom vydělají majlant, ať dělají na pokračování. nemám s tím problém. ale taky snad můžu poukazovat na jisté nedostatky.
  • jamar28
    Ale houby, sám jsem tady KC x-krát kritizoval a víš, kolikrát mi někdo řekl, že jsem hejtr? Přesně nulakrát. Hejt a kritika jsou totiž dvě různé věci, ačkoliv obojí může mít stejný základ.
  • Přesně tak, žádné DVD nebude, a to ani pro ty, kterým bylo slíbeno. Bude jen digitální verze. Což je mnohem lepší, protože.... no... vlastně vůbec.
  • Třeba to vydají jen digitálně *1*
  • Tak souhlas, úplná jednota názorů tam není, na druhou stranu si ten článek pravděpodobně sám nezadal. Moc věcí se tu nekritizuje, až na Vávru a KCD viz předchozí články :) Zbytek herní scény je většinou viděn s růžovými brýlemi.
  • Ano mělo by obsahovat i vydání hry, říkali, že to chtějí komplet, ale DVD rozesílat nebudou, backeři na profilu WH budou mít pod steam kódem link ke stažení videa.
  • bohuzel...tady jakakoliv kritika cehokoliv tykajici se KC znamena, ze jsi hater...na tu hru nesmis sahnout...Napises, ze ta hra ma bugy? Hater...ta hra je neoptimalizovana? Hater...nelibi se ti nektere herni prvky? Hater...
  • Veskoslav
    No se solidně prohnou na poštovném.
  • Ono i tady se může najít pár lidí co podpořili a co se teď diví, ale tak trochu pochybuji.
  • A neví někdo náhodou kam se poděli kuše?
  • DVD s tvorbou dodají, protože tam přidávají ještě další videa, jestli z vydání to nevím. By ty dvd museli jít dřív do té krabice a to by nestihli.
  • Veskoslav
    Na KC celkem přispívám na různé projekty a KC:D je ještě nadprůměr, když porovnám jiné edice her (The Dwarves atd.). CO mě nikdy nezklamalo, tak jsou deskové hry, ty přišly tak, jak byly prezentováno. I u barona chybí věci (DVD s tvorbou a tištěný manuál.)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit