Přejít na výpis diskuzí
Netrpěliví hráči se můžou podívat na prvních 15 minut ze třetího Zaklínače
7.4.2015 | Honza Konfršt
128 příspěvků
-
tohle mě štvalo na mafii 2
-
Děkuji, nechci to už je dneska pomalu standartem kdy víme jak hry začnou, co nás čeká a jak budou probíhat, ještě vůbec než výjdou...
-
lol pak jedes minutu na koni, poustí se naskriptovaný povídačky a ejhel! Další animace delší než zatím celý dosavadní gameplay. uzasny, nic nemam radsi, než neustálý animace "gameplaye" u kerejch čučím a onanuju nad GFX a tim, jak skvěle zahnali Wyvernu (místo abych jí zahnal sám). Paráda
-
nie si jediný komu tento "Bale" hlas lezie na nervy, inak teraz ako hrám staršie hry tak zisťujem, že dabing hlavných hrdinov sa za 15 rokov nejak zšenštil alebo dopadá ako Geralt kde chce byť voice-actor drsnejší ako šmirglpapír.
-
myslim ze to co sem videl, sem videl uz 1000x... animačka, okamžitě bitka (v W3 je navrch 100 kotoulů)...
Mám tušení, že se bude jednat - v den vydání - u uplne stejnej "zážitek" jako u her od UBIsoftu. Počítám, že 16:10 je pro tuhle hru neznámej pojem... snad mě přsvědčí o opaku, ale už sem toho viděl dost nato, abych byl právem skeptický.
Těd mínusy -
a z čeho si myslíš, že to video je? Co stihnou za měsíc? Překopat combat či inventář. Prosím tebe netrolluj Trolle...
-
To už je jen slovíčkaření - na první část bych ani nereagovala - co mi dalo podnět k reakci je konec tvého příspěvku. Na jednu stranu píšeš, že je třeba si počkat.. na stranu druhou již poměrně jistě v tuto chvíli řadíš CD Projekt na nelibé místo. Navíc na základě zkomprimovaného videa. Možná to takhle vyznít nemělo, možná to takhle vyznělo jen mě :)
-
Podle finálního produktu *3*
-
dle čeho toho mám soudit? Ono to snad už vyšlo? Myslím, že názor na combat, inventář, dabing, nasvícení si můžu udělat i z videa...
-
A podle čeho bychom ji měli soudit? Podle upravených obrázků?
-
Jak do háje může takovíto komentář dostat nesouhlas, vždyt nic neobsahuje
-
Tady sou zas chytraci co hodnoti grafiku podle videa, to me vzdycky rozesmeje.
Hadky o grafice podle videa, to je teprv uchylka :-D -
koukám diskusy plná chtráku co soudi hru z videa *7*
-
Me se nelibi jak je Geralt namluveny. Snazi se o typ drsnaka, ale ten hlas mi pripada, jako by mel problemy s hlasivkami.
-
Čti pořádně co píšu "poměrně jistý odhad". Proto píšu, že si počkám na nekomprimované screeny s ultra nastavením. Každopádně je to spíše jen formalita, z high na ultra se nestane samozřejmě skok z této verze na tehdejší E3 build ...
-
To že se jako prase chová někdo jinej, nebo všichni ostatní, ještě není omluvou pro takové konání přeci. A to že to už hráči takto letargicky přijali jako fakt a běžnou věc "že se to dělá" je opravdu tragické. Nechtěl jsem se ještě pouštět do soudů gameplaye na základě krátkého videa/videí (byť mám docela jasnou představu co a jak tam bude vyřešené.. a souhlasím, že grafika bude nejmenší problém). Cool nick, mimochodem...
-
Než začnu někoho škatulkovat a nazývat sprostým lhářem, tak bych si v první řadě raději zkusila dohledat informace případně počkat na finální produkt. Teprve pak můžu subjektivně říci, jestli mi někdo lhal nebo ne. Na netu se dá dohledat, že toto video údajně není v ultra rozlišení, ale pouze v high (plus komprese). Tak či tak platí to druhé. Nesoudím, nenadávám dokud produkt nevidím na vlastní oči. Nehledě na to, že hru nedělá pouze grafický kabát.
-
Bohužel, když chtějí na "optimum" i7 a AMD 290, a ukáží to na takovéto grafice, tak to opravdu problém je, to ať se na mě nikdo nezlobí...
-
dyť to se dělo vždycky, že to v ukázkách vypadalo lépe. Pustili jednu ukázku ze hry, zbytek nebyl ani dotvořený, proto mohla být grafika taková, pak jak se přidává obsah, grafika jde logicky dolů. Tohle se děje pokaždé... Grafika rozhodně nebude problém této hry, vidím tam daleko horší problémy...
-
Pro finální verdikt bude potřeba počkat si na nekomprimované screeny s potvrzeným ultra nastavením, nicméně už teď lze říci poměrně jistý odhad, že finální verze má alespoň po technické stránce minimum společného s prvními revealy, čímž se CD Projekt RED zařazuje na čestné místo mezi sprosté lháře, po boku Ub(l)i(j)softu.