Přejít na výpis diskuzí
Netrpěliví hráči se můžou podívat na prvních 15 minut ze třetího Zaklínače
7.4.2015 | Honza Konfršt
128 příspěvků
-
Já občas taky chvíli přemýšlím, proč lidi mluví o uživatelském rozhraní, ta angličtina v nás už je prostě hodně zažraná. Než mi dojde, že je to Umělá Inteligence, tak to chvilku trvá...
-
Co jsem slyšel jsou tam stovky obyvatel, kteří žijou svůj vlastní život - takže stovky naskriptovaných situací jen kvůli pocitu realističnosti.
Je to hezká funkce, ale tohle není simulátor stalkera ... nezajímá mě, co kdo dělá. Akorát to žere výkon a praktický přínos žádný ... -
Všechny postavy tam jsou naskriptovaný, umělá inteligence je pouze u enemáků, rozhodně není u většiny obyvatel světa. Ano, takže procesor počítá tadyty věci, ale procesor naplno nevyužije žádná dnešní hra, protože prostě UI nikdo ve stylu FEARu dělat nechce, protože casual hráči.
-
Já s loadingama v Pillars nemám žádný problém, obzvláště když si vzpomenu na BG 2 před 15 lety.
-
ty a Redoc si iba robíte srandu, že ?
-
a zaklinace taky rozjedes...jen to nebude hratelne :D
-
no nebyl to od nich chytry tah davat takove krvave naroky...50% lidi to stejne nerozjede a pulka z tech 50% to zase ukradne *15*
-
Ále ... Far Cry 4 jsem rozjel, Dragon Age 2 bych rozjel , kdyby BioWare zařídilo podporu pro nvidia-M karty (nějak jsem si poradil, ale měl jsem nestabilní systém, takže smolík, ale jelo to), AC Roque jsem v pohodě rozjel (2 měsíce stará hra), Unity jsem rozjel, Wolfenstein New Order jsem rozjel, Watchdogs jsem rozjel, Dying Light jsem rozjel, ... mám pokračovat ?
Rozjel jsem zatím všechny hry, ale ne, Zaklínač 3 musí přijít s šílenými nároky (a to měl vyjít dříve) ... a ptám se proč ? -
Notas neni na hrani her!!!
-
vymástrovaná cutscena > nezajímavý gameplay kde bude hráč dělat kde jakou kravinu, než to co se po něm chce.
-
husto-kruto-přísnej nářez. Libozní gamesa. Geroš zase zpátky na scéně a tentokrát snad konečně taky k tomu všemu přibude hustózní soubojovej systém. Pěkně tam ty nohy a ruce lítaj, tak jak to má strejda TheGGG rád.
-
Vzdyt to jede na urovni high. A velka cast diskuzniho feedbacku kterej v CDProjektu dostanou je fnukani nekolika PC hracu. Kdyby se ukazovalo nastaveni Ultra, diskuzni feedback by byl pro zmenu tvoren fnukajicimi majiteli konzoli. A porad je to jen zanedbatelnej fragment publika. Nejhlasiteji se diskuzne realizujou ti co nemaji cas na premysleni, tudiz ani potencial neco smysluplnyho sdelit. Netreba brat internetovy diskuze prilis vazne ;)
-
jinak neříkal CDP, že kompletně předělali combat, a že bude mít o desítky nových animací než ten ze dvojky? Ptám se, jelikož mně to připadá totožné jako combat u dvojky...
-
1. Nemusím, ale ani na low tohle nerozjedu a to mam 1 rok starej noťas (nemam integrovanou grafárnu, neboj :D )
2. Ne, ale ušetřim prachy na PC
3. Taky občas kupuju pokud se mi hra zalíbí. Bohužel po zkušenostech s některýma hrama je pro mě nemyslitelné hru koupit, aniž bych jí před tím dohrál.
Pirátim proto, že nesouhlasim s tím, aby se neustále zvyšovali HW nároky (často to ve hře ani není vidět ! ) a tím nás nutili každou chvíli obměňovat vozový park ... -
Ano, ale mně jde o princip. Kdo nutí vývojáře neustále navyšovat HW nároky ?
Skyrim s grafickýma modama vypadá líp než zaklínač a jede mi na nejvyšší nastavení.
Zaklínače asi ani nerozjedu. -
1. Nemusíš to hrát na plné detaily...
2. Tím že to upirátíš ti jako ta hra bězí lépe?
3. Nejsem moralista, když jsem byl malej, nebyla jiná cesta jak zjískat hry než pirátit. Dnes už převážně hry kupuji, ale občas i tak něco upirátim, když si nejsem jistej jestli je to pro mě to pravé...
Ale vymlouvat se na to, že pirátím, protože mám slabý hardware??? Tak to sorry kámo, ale slabý hardware máš akorád tak v hlave... -
UI - User Interface... neboli okna, ikonky, tlačítka 2d obrázky a pod...
to co máš na mysli je pravděpodobně
AI - Artificial Intelligence... A nároky na řízení AI se liší hru od hry, ale věř že to není zdaleka takový problém jako vykreslování samotné -
A oni niekde tvrdili ze ta hra bude vypadat ako tie prve ukazky? O tom silne pochybujem, samozrejme ze sa grafika zmeni ako sa pridaju novsie veci a moznosti tak musi grafika ustupit.
-
A ako prebiehajú prvé minúty v iných RPG hrách? Intro, 5 minút rozhovory, prvý súboj, ďalšie rozhovory, druhý súboj, pár sekúnd pokým človek príde na miesto questu, rozhovory, súboj, a animácia, ktorá ukončuje akože prológ - platí v podstate pre každé západné RPG, ktoré vyšlo za posledných 20 rokov - či 2D, izometrické alebo 3D (napríklad platí aj pre posledné Pillars of Eternity)
Inak k tým kotúľom, hráč to hral úplne blbo - možno naučený ešte z dvojky, že stačí len sa kotúľať, ale od toho momentu ako prvykrát zomrie, tak už častejšie používa úhyby a hneď to nielen vyzerá lepšie ale je aj účinnejšie a takisto k dobrému dojmu neprispelo to, že robil kotúle a úhyby, keď nemusel alebo nemal.. proste zlý hráč vie spraviť zlý dojem z akejkoľvek dobrej hry -
Chapu te, me nastesti vysly prachy jak na GTA tak na tretiho Zaklinace, pac CDprojekt si zaslouzi kazdou korunu o kterou si za svou hru rikaji! :)