Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz
    Skype nemám *1* Steam, FB nebo ICQ...

EDIT: FB, Lukáš Ketner, svítící brýle
  • Ještě jsi to nezkusil. Nemůžeš vědět, jak to pojede.
  • Tak to by ses měl podívat znova na nějakej boj ze dvojky, protože animace jsou jiný (a všechny narozdíl od TW 2 trvají stejnou dobu).
  • Co je ti do toho jak si vyvojáři dělají hru hw náročné? Na hry nemáš nárok, pokud se ti nelíbí tak to prostě nehraj. Vychloubat se jak si upirátíš hru je hodně dětinské. Taky jsem kdysi stahoval hry, ale pak jsem vyrostl a začal pracovat a už nemám potřebu si to krást.
  • nerobím, chápu že to myslel jako českou zkratku... ale zaběhnuté zkratky by se neměli překládat... pak se baví jeden o koze a druhý o voze... např zkratku HIV také nenazýváme podle českého překladu...

můj předchozí příspěvek rozhodně neměl být útočný, pouze upřesňující...
  • pod na skype. ID soumrakosvit. tohle me zajima :)
  • Splést si Wyvernu a Griffa to už je fakt umění (a ještě když tam postavy řeknou že to byl Griff) *1*
  • V čem lhali? není snad tohle vide taky součástí markedingu? Lhali by v případě, že by hru vydaly a ta by vypadala jinak než na tomhle videu.
  • Ja ho mam taky. :-)
  • Lukyz
    jj, z grafiky od Nvidie, ale mám objednanou sběratelku, takže ten klíč nepotřebuju a snažím se ho vyměnit za jinou hry *3*
  • uz ted mas klic pro stazeni?
  • zlatý Order 1866, to má aspoň hezkou a stylizovanou grafiku. Tohle je kýč jak prase, nic proti. Víc kýčové video jsem neviděl od dob Skyrimu... Že by Skyrim 2.0???
  • Trochu me irituje, ze je tu zaklinac takovej tvrdej drsnak. Chybi mi jeho ironickej smysl pro humor. Nektere veci me fakt tahaj za vlasy, jako treba ze porvava na smeho kone "come on", prestoze jsou spolu intuitivne spojeni.. Vubec by neuskodilo kdyby byl trochu vic "odusevnelej" dle knizni predlohy. Dalsi co me zajima, jestli je zde moznost obrany (nejlepe tlacitkem), nebo jen utok.. nebo jak je to vlastne reseno? Co jsem videl, tak ma obranej postoj mecem kdyz zrovna neutoci, ale moc to nefunguje (nevidel jsem ze by cokoli vykryl). Normalne nejsem takovej hnidopich, ale na tuhle hru se tesim jak malej, zaklinace jako postavu z knih miluju, takze mam tendence ke kritice (i presto ze z te hry uchc.vam :) . No kazdopadne si zas jednou dobrovolne koupim origosku za plnou cenu :)
  • Vojta_Ilavsky
    Sotva se ale bude počítat celej svět v jednu chvíli, to samý s Unity, taky se asi nepočítaly všechny lokace naráz. A neřek bych že tam bude podobná interakce jako v assassinovi, jakože kontakt s davem, narážení, hromadný úprk obyvatelstva atd.. Jestli tam budou pokuřovat na verandě jak očekávám, nebo tamhle zalejvat zahrádku, tak by to nemělo bejt nic extra. Když to bude počítat jenom dohled nebo lokaci tak by logicky mohli dělat i něco kloudnějšího. Ale zároveň očekávám, že budou jezdit karavany, budou banditi atd., prostě takzvaný náhodný události.
    EDIT: Konečně věcná konverzace, i když z mé strany značně laická.
  • misho8723
    Super, že sa sťažuješ na nároky čisto next-gen hry a porovnávaš ju s hrami, ktoré vyšli aj na konzole staré pomaly 10 rokov a aj tak pritom mali v podstate porovnateľné nároky ako má Zaklínač 3
  • C-BEAM
    neviem o akej hre sa bavíte ale ak o niečom ako Unity tak niečo také nemôžeš nascriptovať bez prepočtov ktoré by bežali v reálnom čase, AI môže mať preddefinované body a oblasti medzi ktorými sa pohybuje (môžu sa v priebehu hry meniť) ale to ako sa priestorom pohybujú, ich vzájomné interakcie medzi sebou i hráčom, s predmetmi a samotným prostredím sa počítajú realtime, to všetko zaťažuje CPU a nároky narastajú s ich počtom.
  • Jo jeste, ja sem na starym komplu taky vetsinu her rozjel, nektery sice jenom do menu, ale rozjel :-D
  • Clovek ktere chce hrat hry v nejake kvalite je urcite nehraje na notasu. To uz si kup radci nextgen krabicku.
  • Vojta_Ilavsky
    Uvěřitelnost světa ti nic neříká? Navíc tyhlecty výpočty by neměly procesor zrovna 2x zatěžovat, navíc ty skripty poběží třeba jenom v dohledu a nebo v daný lokaci, přijedeš do další, tamty se vypnou a poběží tadyty. Každopádně procesor je ten nejmenší problém. :D
  • takže loadingy jsou o něco kratší než u 15 let staré hry a grafika se taky nějak zázračně neposunula, na to že to je předkreslené, tak ta hry by si zasloužila daleko větší rozlišení. Nezbývá než zvolat REVOLUCE!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit