Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav:
    Je mi fuk, že je Rogue na stejným enginu jako AC BF ... vím to a je to argument pro to, že lze dělat dobré hry napříč časem aniž by byli nutně na jiném enginu a tudíž náročnější.
    Kecam ? Tu budeš pěknej blb ... nikdy jsem neřekl, že stahuju mody pro Skyrim ze steamu. Skyrim na steamu nemam, takže to snad ani nejde. Všechny mody jsem natahal z nexusu ... a lepší textury pro města, přírodu, oblohu, světelný efekty mi opravdu hru nezpomalily tak, aby hra byla nehratelná (což zaklínač jistě bude).
    A přestaň mě laskavě opakovaně nazývat lhářem a domýšlet si. Jediný kdo tu lže jsi zatím ty ... já se držím faktů.
  • No to mně poser, když jsem tu x měsíců zpátky četl total hate na videa, která lákala na dragon age inquisition tak jsem se vsadil s kámošem, že ten samý hate tu nebude na Zaklínače 3 a já prohrál ???? Zdejší komunita je tak z padesáti procent samý troll nebo je to tu takto uměle řízené ?? Kýč jako prase, les moc zelený (nečekaně) a kotrmelce problém? Wau fakt se mi nechce věřit, že i na slavného zaklínače se tu bude házet hnůj a to s ním nemá nic společného EA.
  • tak si přečti předlohu znova...
  • Sr_Lobo
    Myslim, ze si muzes zkratit cekani u Pillars Of Eternity - mas tam dokonce i kamose http://orcz.com/Pillars_of_Eternity:_Bestiary_-_Forest_Troll *3*
  • Veskoslav
    AC Rogue není hra z roku 2015. Je to na enginu AC IV pro staré konzole a ta je z roku 2013 a konzole z roku 2006....A ano, kecáš, protože pokud si stáhneš nějaké ty srandy ze Steamu, tak se tomu možná dá říkat grafický mód, ale když se podíváš na Nexus a na největší a nejhezčí módy, tak většina tvůrců doporučuje mít silné stroje. A to rozhodně čtyřjádro je.
  • 1. nelžu, pokud tvrdíš že ano, tvoje smůla ... vypadat lépe a mít větší HW nároky není totéž. A zaklínač mi nepůjde kvůli procesoru (3.2 GHz čtyřjádro fakt nemam) ... grafika by to nejspíš zchroustala
    2. Skyrim je 2011 ... ok. AC Roque je 2015 a jede mi plynule. Plynuleji než např. Watchdogs či AD unity.
    3. Když něco říkam, tak to musim obhajovat, jinak jsou to kecy.
    4. K mobilům ... nemluvim o HW ale o softwaru, který má stále vyšší nároky na HW.
  • *rekneme zaklinacskeho zivota, at tu nejdu na pranyr slovickarema.. JEHO zaklinacskeho zivota, presneji :)
  • C-BEAM
    čo sú toto za názory ? to chcete aby sa zastavil vývoj pretože nemáte na lepší hardware ? a Witcher 3 vyzerá sakra dobre a verím, že s nárokmi to nebude tak horúce. Mimochodom ked nahodíš do Skyrimu mody ktoré grafiku priblížia k Witcheru 3 takisto ti nestačí nejaký predpotopný počitač ale musíš mať už docela slušný stroj aby si to rozhýbal aspoň na 40 fps.
  • nerikam ze to byl nejakej vtipalek.. proste se bavil svim humorem (kterej vetsine lidem neprijde zrovna jako humor).. byla v tom hodne ironie zivota, zadnej bavic to samozdrejme nebyl, ikdyz me bavil naramne :)
  • Veskoslav
    Tak to lžeš. Protože pokud ti jede s grafickým módem Skyrim a vypadá lépe jako Zaklínač, tak ti zvládne i Zaklínače. To že jsi ulhaný diletant, co si musí svoje kecy nějak obhájit, to je fakt na palici. Mimochodem Skyrim je 2011, Zaklínač 3 2015. Jestli nevidíš rozdíl, tak se podívej například na svoje mobilní telefony z roku 2011 a 2015....
  • Veskoslav
    To je kokotina....Co máš doma za vrak proboha? Já jsem naposledy prováděl upgrade v roce 2009 a až teď v roce 2014 jsem opět dolepšil. Low end počítač? Proč? A grafika ze Zaklínače 2? Proč proboha?! Co je toto za nesmysl.....Průměrný pc se zmíněným čtyřjádrem (i5 3470), grafickou kartou na úrovni 280X/770 a 8/16 GB RAM za 20 táců jednou za 5 let, tak opravdu raději nehrej nebo si pořiď konzoli....Prostě jsi lama, pokud chceš hrát, měj odpovídající stroj na hraní, ne kalkulačku z roku 2000....Takové ospravedlnění, že si to stáhneš si strč někam hodně hluboko.
  • Veskoslav
    Při čtení knížek jsem si ho osobně stylizoval do smrtícího zabíjáka příšer, co humor chápe a používá jako Sheldon Cooper. Rozhodně mi zase nepřišel nějak přehnaně ironicky vtipný. Málokdy vtipkoval.
  • Jojo lepsi poctive pracovat a nechat se okradat ostatnima *1* hlavne ze uz si velkej kluk
  • tolik nesouhlasů jsem nikdy neměl, schválně kam až se to vyšplhá *1*
  • Zas tam robi kotrmelce ako saso v cirkuse a to sa slaha len s 2 vlkmi, v knihe pouzival uskoky a piruety ktore v hre sice su no vyzera to ze control system to tak nechce.
  • ta hra má s předlohou společného jen názvy. Nic jiného. Boj= to bude Quen, sek, sek, kotoul, Quen atd. Vypadá to, že tam zůstal stejný blok jako ve dvojce, tam to bylo myslím spamovaní E..
  • misho8723
    Lebo Geralt v knižkách v každej chvíli vtipkoval čo :D.. však v tomto videu povie pár viet - a čo som tak nedávno čítal knihy po neviem koľkýkrát, tak zase som zistil, že herný Geralt je vtipnejší, alebo aspoň sa snaží byť viac vtipný ako knižný Geralt
  • Lotr
    jsem prostě starší generace a anglické výrazy v češtině nemám rád.

Ale klidně se budu hádat UI je zavedený výraz pro umělou inteligenci
  • tak FB. jak tam ses?
  • nebo nahod nejakej kontakt.. treba se nejak dohodnem :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit