Přejít na výpis diskuzí
Next-gen Hitman od Square Enix Montreal byl zrušen - UPDATE
6.1.2014 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Po Absolution sa práve bojím toho, že ešte žije a budú na nej robiť tí istý babráci
-
Konzolová polívka. Jak tu někdo psal, zmizely rozsáhlejší nelineární levely, kde můžete sledovat zvyky cílů, plánovat akci. Něco takového bylo naznačeno v (asi) posledním levelu na vrcholu toho mrakodrapu a bylo to až k smíchu šablonovité a vykleštěné. Zrovna včera jsem vyhrabal návod, který jsem sám kdysi psal k Hitmanovi 2 a to byla jiná káva. Ono z toho zmizela úplně taková ta vnitřní satisfakce z dohrání levelu...
-
Upřímně od Hitmana 2 i přes některé dobré prvky šla kvalita dolů. Poslední díl i přes škálu obtížnosti mě štval tím, že neexistovala možnost ukládat limitový počet davu kdekoliv a musel jsem jít od checkpointu k checkpointu., což bylo frustrující a nezábevné... potrvdilo nezávisle 6 lidí.
-
Tuhle hru jsem zkoušel a kupodivu to pro mě zabila grafika. Nechápu co an tom všichni tak opěvovali, nejnereálnější a nejhnusnější implementace lens flare a nejhorší implementace odrazů světla do té doby, kdy se od holohlavé 47mičky odráželo víc světla než od naleštěné kachličky nebo dokonce od zrcadla... assety nepotřebné pro hru byly vymodelované jen aby se neřeklo, textury takovýchto předmětů nebyly zrovna slušně zpracovány (jestli to bylo shaderama nebo samotnou texturou už je celkem jedno) a AI na bodu mrazu.
-
Tak holt čistě Stealth hry nejsou pro tebe, já s tím problémy neměl a tak jako můj kamarád sem prošel Splinter Cell (tuším Chaos Theory) bez jediného výstřelu.
-
Nemůžu soudit komplet hru, hrál sem asi 2 mise po tutoriálu na nejtěžší obtížnost a připadalo mi to jako procházka růžovým sadem.
-
Vinu dávej skupině lidí jménem Analytici. To jsou ti kdož hýbou světem a určují kolik se čeho má prodat, tím přím ovlivňují očekávání akionářů a samozřejmě když to nevyjde tak budou akcionáři nakrknutí
-
Podle mě to za zkoušku určitě stojí, ale mě osobně třeba dost vadí věčné plížení...spousta levelů jen o tom dostat se z bodu A do bodu B... Svým způsobem mi to oproti dřívejším Hitmanům přišlo v mnoha místech jako úplně jiná hra.
-
Mě teda Absolution dost zklamal....odklon od velkého volného prostoru, kde si člověk v převlecích v klidu může chodit a sledovat zvyky cílů a vymyslet jak je odpravit - místo toho rozkouskováno do menších levelů, z nichž v mnoha se jen pořád plížíte či zdrháte bez cílů k zabití, převleky fungují sice reálněji (tj. polda pozná, že tohle opravdu není jeho kolega) ale zrovna v tomhle případě myslím, že to na zábavnosti a hratelnosti ubralo. Za mě: zlaté Blood Money *14* Každopádně byla by strašná škoda kdyby tahle hra skončila, třeba se další díly vydají lepší cestou
-
Skoda to urcite je, na druhou stranu stesti ze to neni uplnej finis a Hitman se jednou vrati, v plne sve sile a bude treba jeste vice drsnejsi , nebo bude vice ke korenum ( nemyslim si spise bude na opomezi.)
-
"Jako za starých časů" ... k smíchu, za starých časů byly otevřenější levely a hráč musel čekat na akci v určitý moment. V novém Absolution se jen cestou pokusů / omylů učíš na zpamět celý level...
-
Me vadilo ze Stealth by clovek musel fakt jit stylem, ze by nevystrelil ani jednou pac jakmile ho zmercily tak uz nemel sanci... trochu podobne jak AC dokud byl v pokleku a ve krovi a vzdy byl zmercen a nastala mela HITMAN byl razem docela uchazejici strilecka s omezenymi moznostmi.
-
Nemuze to hrat clovek (asi) ktery bral odjakziva Hitmana jako ten pomalu vrchol Stealthu, hlavne ne diky konzolovym a Fisherovskemu z Convictionu mechanika "mark & kill", kdy sam vystrili cely zasobnik do vsech nepratel nebo 3 nepratel behem par sekund (v jedne mistnosti). Akcnejsi, je to uz od zacatku, zalezi na kompromisu mezi hracem a hrou jak moc je ochoten zajit za sve limity toho... pak se to myslim hrat da jen necekat dalsi Stealth, spise takovy kompromis mezi akci/tichym postupem s celkem brym (akcnejsim) koncem. Hitman je drsnejsi a s neprately se moc nepare, jo ale je to urcite Stealthovejsi nez SC Blacklist. Me to bavilo, asi ze mi to vyhovovalo tenhle styl.
-
je to bussyness, pokud nebyla hra ztrátová (jako že určitě nebyla) tak tyhle kravatáky nechápu....spíš začínám nenávidět. Zničí vše, co bývalo krásné a dobré.
-
Podle mě super, ale nejsem velký fanoušek dřívějších dílů. Líbí se mi že to nebylo tak HC jako staré díly. Ale ani na ty náročné nezapomněly, vypneš instinkt, dáš velkou obtížnost a bude to jako "za starých časů".
-
Kolik ti je mlíčnáku? Zvyšovat obtížnost tím, že do místnosti místo 1 NPC narveš rovnou 4? Přitom AI je pořád stejně hloupá?! (slepá, hluchá...) Aby jsi se učil nazpamět každou místnost, to je frustrující, ne zábavné.
Já se u Hitmena Absolution bavil, ale víc na nižší obtížnost s méně NPC. Už to není Hitman, takhle nějak měl vypadat asi Splinter Cell.
Beru ale jako + že se zlepšila akční část, až na to přivolávání posil. Úplně mě ale v poslední době dostal Rage. Má skvělou AI tak se ptám, proč taková není v roce 2013 všude? -
Jak jiz napsal Ronox na nejtezsi obtiznost je to opravdu vyzva, zkusit urcite
*3* -
Kolegové povolanější a zkušenější prosím vás jaký je ten Absolution? Porád to nějak odkládám. Hrál a dohrál jsem všechny předchozí díly, ale k tomuto se pořád ne a ne dokopat.
-
Já ti nevím, ale na nejvyšší obtížnost to byla stejná výzva jako ostatní díly.
-
Na jednu stranu to není moc povzbudivá zpráva, na stranu druhou je dobře, že Hitman zůstane ve svém mateřském studiu. Přeskakování značky mezi dvěma studii a chrlení nových dílů každý rok (s nevyhnutelně se snižující kvalitou) bych opravdu nechtěl.