Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    jinak...uz delsi dobu nechapu, proc Valve nebo EA nezaplati par projektu z kickstarteru a neudela si z nich exkluzivity pro svoji digitalni distribuci... *7*
    • Taky mě to napadlo, ale na druhou stranu... obě firmy chcou vydávat asi jen podle svého stylu (hraní)... resp. Valve chce hratelné hry, do turnajů, muťáky nebo vyladěný singl, zatím co EA, šak známe. Přece by si nekazili reputaci tím, že budou prodávat skvělé cizí nápady *4* *15*
  • Nevite co davaj v televizi nemuzu najit program ? A jeste kdy budou novy dily doktorky Quinovy ?
  • Sui Generis vs Antharion .... každý má něco co u toho druhého postrádám :/

ale v Antharionu mne ta retro vlna už štve ... alespoň šoupat nohama se snad ještě naučí .
  • Tohle je to na co sem čekal a v tehle době nazval AAA titulek, ne stupid rpg typu diablo3. Proti tomuhle je zbytek her jen k smíchu...
    • To musí mít teď hromadu peněz, když mají takovýho fanouška, jen tak dále! *4*
  • to abych pořád jenom hrál a hrál a hrál. a času není. chtělo by to pár životů navíc
  • Chválím pana autora za výběr titulního obrázku!
  • Komentare Codyho mohou navstevniky webu odrazovat od vstupu do diskuzi zkuste ho odchytit a nejlepe zastrelit udelame si takove Sir, You Are Being Hunted nazivo :D
  • jindra.veliky
    Jsem jedinej komu pripada ta moda tocit let´s play videa trapna?
    • Ja jsem za lets playe rád. Když není demo, nebo je nicnříkající, tak se podle lets play rozhoduju o nákupu hry.
    • No hej, to dělají proto, aby měli ostatní lidi co dělat. Budou čumět další hodiny na to, jak hraje někdo jiný, bomba co *1* Ale tak některé jsou super, třeba od Matrixxxl007, jako pro obhlédnutí hry dobré, ale furt je to hloupost celkem.
      Jen další rozříření pro kdejaké lenochy, kteří se nechtějí učit "moviemaking", asi tak bych to popsal. (sestříhané scény jdou daleko, daleko lepší, přitom to zabere minimum času)
      • 13_11
        V tom je ten um: hrát a komentovat tak, aby bylo na co koukat a co poslouchat, a divákovi tak nepřišlo, že ztrácí čas.
        • A sakra, to komentování mí nějak vypadlo :D díky, pak to berte trochu s nadsázkou :)
          • 13_11
            Nevypadlo: mně nepřišlo, že bych ztrácel čas :-)
    • 13_11
      To máš jako s trollama, jindro: někteří to umí, jiným to moc nejde.
  • Vzdycky jsem mel rad RPG ruznych strihu ted me bavi jeste vic:) asi proto ze vzdy nabidnou trochu jiny zazitek jinak brzy vychazi prepracovany Baldurs Gate tak si to zakrouzkujte :) jdu hrat Fallout 2 RP
  • Tikov
    Pro příští rozcestník by možná stálo za úvahu uvést dnes oznámenou Battle Cry of Freedom od FSE (tvůrců Napoleonic Wars pro Warband) Pro mne osobně je to trochu méně atraktivně zaměřeno na Americkou občanskou válku, nevyužívají M&B enginu, takže to není možné modovat a ukázali jen pár screenshotů prostředí z pre-alphy. Kromě NW standardu tříd, sapérů a dělostřelectva slibují MP bitvy v ještě větším počtu 500+, plně zničitelné prostředí, 3D voice chat a úkolový herní režim (takže nějaka obdoba conquestu).
    Nejsou sice na Kickstarteru, ale mecenáše schání také http://www.fsegames.eu/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit