Přejít na výpis diskuzí
Nezávislý rozcestník: od božského RPG k Ďáblu
11.11.2012 | Marek Král
101 příspěvků
-
Nazdar lidi, točím videa z nových i trochu starších her.Teď jsem se začal soustředit i na horrorové hry jako je Slender nebo Erie.Pokud máte chvíli a neublíží vám to, podívejte se na můj kanál a třebas vás mé videa donutí kliknout na Odběr.Diky
-
http://www.gameware.sk/
-
Samozřejmě tu je odkaz http://www.youtube.com/user/Blako197?feature=mhee
-
-
Jednu takovou kritickou poznámku si dovolím .... vypusť to okýnko s pohledem na tebe neplní žádnou funkci a videa budou hned vypadat mnohem profesionálněj.
-
-
Trocha OT ale: Neviete mi niekto poradit na iPhone podobnú hru akou bude Antharion? Lebo Inotia bola kratka a quest je skor krokovací, kto vie tak pochopí a hádam poradí, ďakujem
-
Sui Generis mi pripada jako izometricky Dark Souls coz je bezva jsem zvedavy jak bude ci nebude pri hrani stvat otaceni kamery ale i to se da zvladnout
-
-
No snad to nebude jako DS.Kamera na prd.Nutnost nelogicky zaměřovat.Mnoho divných věcí které komplikovali hru.
Tohle má být pro PC tak mají více možností jak věci řešit.Jestli to vyřeší dobře to se uvidí.
-
-
Vážně nevím jestli to sem mám psát, ale za zkoušku snad nic nedám :)
S několika kamarády točíme "seriály" za použití Minecraftu (možná to je pro někoho trochu divné spojení :)
Kdyby měl někdo čas a náladu, ať si vyhledá "Improshow WoM" na Youtube a napíše, co si o tom myslí.
První díly stály za houby. Je to improvizované a ze začátku jsme pořádně nevěděli co si s tím počít, ale postupně jsme se snažili zlepšit a zatím poslední (šestý) díl je snad o něco vydařenější.
Je to tvorba lidí mezi patnácti a dvaceti lety a tomu odpovídá i humor, takže spoustě lidí to nejspíš nic neřekne.
Pro lidi které by i poté zajímalo co jsme schopní stvořit, když si předem napíšeme scénář, ať se podívají na tohle: http://www.youtube.com/watch?v=MfOoRX7CfdI
("herecké" výkony jsou přinejlepším hrozné a doteď se o moc nezlepšily, ale snažíme se to napravit) -
-
Jezis to je hovadina...
-
-
Nemám důvod nesouhlasit, ale u toho speciálu bych byl raději, kdyby mi konečně někdo přiblížil co všechno je na něm špatně :)
Člověk, který něco takového dělá poprvé tam přece bude mít chyby, to je snad jasné. Jak to ale máme do budoucna zlepšit, když nikdo nenapíše jedinou konkrétní výtku? -
-
Tezko rict co je spatne, kdyz je spatne vpodstate vse... Od toho hereckeho "vykonu" kterej jsi uz sam vytknul, po kameru po samotnej scenar...
Na druhou stranu se asi bavite u delani a o tom to je *3* -
-
Jo, na kameru jsme tehdy ještě neměli mody, které teď už používáme (zkus se mrknout na pátý díl WoM, pokud teda máš pořád chuť to risknout :)
Ale máš pravdu, scénář nebyl žádný zázrak.
Vážně jen tak zběžně shlédni ten pátý díl WoMka. To byl speciál taky se scénářem. Třeba bude o něco málo stravitelnější :)
Díky za to že sis udělal alespoň čas zareagovat.
-
-
-
-
Pokud se na ta videa někdo podívá, tak bych byl rád, kdyby mi řekl svůj názor.
Vím, že to není žádné výjimečné dílo a proto bych ocenil, kdyby někdo napsal, co tomu podle něj chybí, co by změnil a co se mu naopak líbí :) -
-
Sice sem to neviděl, ale stojí to za p*ču.
-
-
Jo, to je možné. Jenom jsem chtěl znát názory ostatních lidí.
Každopádně díky za názor i když jsem se z něj zrovna moc nedozvěděl.
-
-
-