Přejít na výpis diskuzí
Nezávislý rozcestník: od božského RPG k Ďáblu
11.11.2012 | Marek Král
101 příspěvků
-
To vypadá,že Sui Generis nevybere dostatek anebo to bude dost těsné.
Vybrali zhruba 4000 za den.To nebude při tomto tempu stačit. -
Nějak v tom Opilej Fighter: Generis zapoměli na barvy.
-
-
Právě to má uplné parádní barevnou paletu ... není to omalovánka a ani to není do hněda.
-
-
Fyzika je v tom Sui Generis cool, ale chtělo by to dopilovat animace. Postava běží jak připosraná a vůbec, ty animace v soubojích vypadají, jako by ty postavy byly loutky. Tak divně se kroutí a naklání. Co se mi ale líbilo mnohem víc, byla kvalita světla a stínu. V tom dungeonu to mělo fakt atmosféru. Nicméně tohle vše je jen technologie, která hru nedělá. Navíc pokud na tom chtějí dělat RPG, tak bych rád viděl, jak do takto realistického systému soubojů chtějí zakombinovat magii a statistiky postav, protože bez toho nemám zájem. Že by byly veškeré animace a fyzika (rychlost, síla, obratnost...) byl dynamicky vázané na staty? Pak by to možná mohlo fungovat. .) Takže až uvidím alespoň RPG systém, samotná technologie mě nepřesvědčí...
-
Zda se mi to, nebo si autor clanku plete UI a AI?
-
-
Nepletu: UI coby umělá inteligence je rodu ženského, tudíž předcházející přídavná jména (společné a chytrou) dle toho náležitě skloňuji. Kdybych napsal UI ve významu user interface (uživatelské rozhraní), skloňoval bych daná adjektiva dle neutra v singuláru.
-
Proč? Jen AI přeložil do češtiny.
-
-
UI a AI se nám pletou. Vždy záleží zda je to myšleno česky nebo ne.
-
-
Tak z toho textu je snad každému jasné, co tím UI myslel, ne? *4*
-
-
-
-
No musel jsem se strašně když toho hrdinu ten obří obludák seřezal jak psa :D
-
Jinak vsem projektum drzim palce a rad si je koupim a zahraju jen je otazka kdy kdyz ma vyjit Apotheon Grim Dawn a dalsi a dalsi :) lituji jedineho ze nevyjde Starblo :)
-
Jeste mam dotaz an nekoho kdo se zajima o Age of Decadence (stahl jsem demo a bylo v hroznem technickem stavu :D hra mi asi 15 spadla) je vubec nejaka sance ze se toho dockame uz pristi rok?
-
-
Před minutou mi psal Vince D. Weller, vedoucí designér Age of Decadence, s tím, že hra by měla vyjít v říjnu 2013. Věřme mu.
-
-
mam taky par napadu na skvelou hru, asi to dam na kickstartr a pak seženu činany kteri to naprogramují za minimalni mzdu nebo za stravu. asi to dam svymu pravnikovi nech se podiva na pravni aspekty
-
-
Mám taky pár nápadů. Co kdyby ses sbalil a šel blábolit jinam? Ty tvoje komentáře bych mazal jako spam, být adminem.
-
Cody opět nezklamal :-D
-
-
Bože v tom Sui generis to nevypadá jak souboj, ale jak potácení dvou opilců. Dát za todle prachy, to by bylo stejně zbytečný jako přispívat na kostel nebo charitu. *5*
-
-
to je vykastrovany byk ... *9*
-
Na okamžik jsem znejistil... Pak jsem si ale připomněl plný název tvé přezdívky (God's Glory Gospel). Tvůj nejapný žert tedy zeleným křížkem posvěcuji.
-
-
Aha já sem si myslel, že to je Good, Giving, and Game.... vzhledem k jeho sexuální orientaci by to i sedělo.
-
-
Oba špatně, znamená to German Goo Girls. Kvalitní filmová produkce.
-
-
Co ten má společnýho s girls? .... možná kdyby měl GGB.
-
-
Nic většího jsem ani nečekal že uděláš Walťáku, přiznat si porážku omluvit se a zdrhnout tak to má být.
-
Větnamec jako vět znalec ... jen tak do nich .
-
Tak mařky a vietnamci? Dobře ty *4*
-
No přiznám se, že slova jako "zklátit" nebo "mařka" bych nikdy nevypustil z huby ... nemluvím jako troglodyt. Takže v tomhle ohledu asi budeš daleko předemnou.
-
Utři slzu chlapče. Sice nikdy nezklátíš tolik mařek jak já, ale možná se jednou najde nějaký větnamec, který bude ochotný tě připravit o panictví za nákup tří triček na stánku *5* *5*
-
-
-
-
-
No já myslím, že na kostely se tento týden přispělo docela dost.
-
Nechápeš, že to je záměr? Hra se nakonec bude menovat Pij Gambrinus a bude to vlastně reklamní akce. *1*
-
Prispivat na kostel a charitu je uzitecne.
-
-
Ne, bůh má rád ty co si pomůžou sami.
bez dvojsmyslu
-
-
Děkujeme ti za tvůj odborný posudek. Čekali jsme pouze a jen na něj.
-
-
Sui Generis vypadá nadějně ale zatím blbě. sledovat souboje je jak čučet na ožralé dědky co se řežou fofrklackama před kauflandem. zato to druhe rpg z takovejma soubojema vypada skvěle hlavně ad je to hodně těžky. slint