Přejít na výpis diskuzí
NHL 16 přibruslí s širší nabídkou herních módů a rostoucími vousy při play-off
19.5.2015 | Petr Poláček
62 příspěvků
-
To jsou někde čísla, že to vždy prodělalo?
-
No já nevím. Já se divím, že NHL ještě vůbec dělají aspoň na ty konzole, vzhledem k velice tristním prodejům. Ale nestěžuju si :-)
-
To přesně chtějí. Aby jsi skočil na špek exkluzivní hry....
exkluzivní hry jsou peklo a pouze to štěpí zákazníky. Aby jsi měl vše musíš mít doma konzole a PC...Strašný styl. -
Na PC se*ou to bude celé.
Pochybuji, že by náklady na hovadský port pro PC byl tak velký, aby se to na PC nezaplatilo. Když to v minulosti dělali. To samé pro normální port.
Ještě, že jsem skončil u 2004.
Rob Blake *14* -
Koupit konzolu a mít k dispozici i další exkluzivní hry! Nemít peníze? Nevadí, začít šetřit. Já šetřit již od Vánoc.
-
Ozaj už nemaju čo riešiť, fuzy fakt obohatia hru, už chýbajú len vetry a možnosť maniť spodne pradlo.
-
Ty neumíš číst nebo máš jen problémy s matematikou ?
-
Zavolam strýci Bakalovi a vydáme CZ hokej na PC a vyjde jeste letos! Na konzole nikdy, ty budou mit hokej s nerealistickym rustem vousu
-
Jdu to vyzkoušet. Díky za tip.
-
to je to samý jak loni FIFA na Vitu a Nintenda. stejná hra jako o rok předtím, akorát aktualizovaný soupisky
-
PC verze asi tolik dříve neprodávat, jinak EA udělat PC verze ani nemrknout.
-
Ha, děkuju za upozornění!
-
Nakažen hokejovou horečkou jsem si do NHL 09 stáhl mód EHA 15 a můžu jen doporučit. Připadá mi, že to má lepší grafiku i hratelnost, než to mívalo. Samozřejmostí jsou letošní soupisky atd... Velká paráda, tenhle rok to s tím určitě vydržím a lituju, že jsem to stáhl až teď. Když tak odkaz - http://ehaddons.eu/news.php?readmore=122
-
NHL 1998 *7*
-
To není uplne pravda *14* . Pokud budete dusledni, pujdete na zdroj tohoto clánku, tak v menu pod FEATURES objedvíte NHL Legacy edition, která vyjde na "stará konzole" a má být pruřezem minulých ročníků. https://www.easports.com/nhl/features/nhl-legacy .
Stálo by to pro uplnost do clanku doplnit. -
Jen pro opravu - NHL 15 ještě na konzole staré generace vyšla. NHL 16 je vůbec proprvé jen na XONE a PS4 *3*
-
Alespoň se vrátil Eastside Hockey Manager! Franchise se nedal ani po dvou letech od vydaní hrát. Druhá sezóna a errory do Windowsu.
-
Komunita vytvořila NHL 2009 Rebuilt, kde je vylepšená grafika, nová loga, komentář, atd. je toho hodně. A soupisky samozřejmě taky. Návody jsou taky docela pěkně zpracované.
-
Jen jsem ti chtěl udělat radost... ;)
-
Proč nevydat na PC? Bát se? Už dlouho nevyjít. Chtít si zahrát!