Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Ja si myslim ze system zde funguje spravne, (nepisu to jen proto ze nekam lezu, nebo tak nejak).

Vulgarity by se nemeli tolerovat nikde a to same jako rasove predsudky atp... kdyz se vam to nelibi tahnete. Nikdo o oplkananky nestoji.
  • No vidis a tu skvelou moznost odejit sam mas taky... alespon uz nebudes muset chodit do tech hroznych diskuzi kde jeden uzivatel muze treba mesic psat aniz by byl zabanovan. Takova ostuda.
  • Carmamrdon
    Přísahám klidně na svou smrt, at do rána zhebnu, jestli používám nějakého klikacího bota.

Takhle to tady funguje? Člověk napíše svůj názor, se kterým dalších 30 lidí souhlasí, ale protože se nelíbí redakci, tak je do rána smazaný a plusy se svedou na klikacího bota? Co je to proboha za manýry tady??

Jediní lháři a pokrytci jste vy z redakce. A pokud nevěříte hodnotícímu systému, tak proč ho nespravíte nebo nezrušíte? Proč to tady je? Proč???
  • dario.marques.798
    Já si myslím, že to spolu souvisí. Dokud vycházelo dost kvalitních AAA her, tak indie scéna byla záležitostí jen několika málo fanatiků. Navíc, není moc co recenzovat a o čem psát, tak se recenzují i hry, o který by před pár lety herní weby ani nezavadily. Hele je mi to fuk, at vychází klidně milion her ročně, jako je tato, jen bych si strašně přál, aby se obnovila éra let předchozích, kdy vyšlo tolik AAA titulů, že jsem měl celý rok co hrát .))
  • TO neeeeeee,.... to fakt neeeee. Vždyť on tvoří 10% diskuze a jen 5% z jeho příspěvků má smysl (neberu gramatiku a podobně), takže si vyvodím totálně zbytečný spam od JEDNOHO uživatele. Doctor tu byl asi měsíc kdy nebyl zabanován a predator musel odejít SÁM!!! Já nekritizuji recenzi, ačkoliv india hry nemám rád, já kritizuji diskuzi. VAŠÍ diskuzi o kterou se postaráte jen a jen u hejtu. Aby se neřeklo....
  • Svet se riti do zahuby! 2D plosinovka dostala cenu za design kdyz vsichni vi ze 3D ma vic dimenzi a proto je v ni design logicky lepsi.
  • Hele, vážně ti přijde že vychází málo AAA her? Já je ani nestačím hrát. Z hlavy na 2014: Thief, Infamous, Metal Gear Solid, Watch Dogs, Dragon Age, Witcher 3, Order 1866, Mad Max, Destiny, Titanfall a ještě určitě mnoho dalších + ty každoroční stálice. A loni Last of Us a GTA V, což jsou možná nejlepší hry za posledních x let. Je možný, že dřív toho bylo víc, ale zas bych to nedramatizoval.
  • Whoossain
    Mně už překvapí máloco. Proto se ani nedivim, že plošinovka dostala cenu za design. Ostatně ona většina podobných cen ztratila na svojí váze. A to plátí i obecně, ať už jde o různý filmový, hudební nebo i jiný ocenění. Nobel prize included...
  • GlaDOS
    Jestli chceš objektivní recenzi, jdi na http://www.objectivegamereviews.com/
  • Ristoro
    Bože 2D hova*in je nezpočet, možná i zábavných, ale co pořádné AAA hry? Kromě AC, Falloutu, ME a Dishonored mě snad v poslední době nic jiné nebavilo... Hlavně že je čas na hry jako tohle... To si rovnou můžu na svůj PC stáhnout PS1 emulátor... Už mě to fakt nebaví.
  • GlaDOS
    International Karate je kromě skvělého hudebního podkresu naprosto obyčejná bojovka se všemy svými pravidly. To stejné platí Karateku. Jedna statická aréna a mlácení několika tlačítky. Pomalá hra a ne moc dobrá umělá inteligence. Nidhogg má dynamické arény, ve kterých máš volnost. Umělá inteligence je tak dobrá, že ji často nerozeznáš od živého protivníka. Šermovací mechanika je komplexnější a souboje daleko živější. Ty bojovky co jsi vyjmenoval taky vypadají staticky. Pozadí v Nidhogg jsou animovaná.
  • spook.y
    AAA hry hlavně doplácejí na to, že naslibují hory doly a pak z toho vyleze něco jako Colonial Marines nebo Rome II. Indie hry mají většinou dobrý nápad, ale nemají na pořádné provedení. U AAA titulů je to většinou naopak. Tuto hru hodnotit nebudu, ale vypadá strašně :D
  • janchor
    Rihezi, zrovna v diskuzi, kde jsme Jackovi sundali několik příspěvkům mimo téma a názory "proti nám" tu normálně visí, je taková lež obzvlášť půvabná.
  • janchor
    "Nidhogg, o které nikdo nikdy neslyšel.."

Učebnicovej příklad mylnýho předjímání, který těmhle názorům vládne. Na Nidhogg se těšila celá řada hráčů od chvíle, kdy vyhrál v roce 2011 cenu za design na IGF. A šuškanda, generovaná prototypem, se kterým autor objížděl různý herní akce, byla enormní.
  • janchor
    Tja, to je právě ten omyl. Žádná "hra na Atari" neměla soubojovej systém, dynamiku, animace, ani muziku Nidhoggu. Žádná hra z těch časů se jako Nidhogg nehrála. Jenom srovnáváš něco, co ti připadá vizuálně podobný - a co je ve skutečnosti v úplně jiným vesmíru.
  • davidBray
    tady je toho víc, těch "výronů" na trika :))
  • "AAA hry doplácejí také na to, že se o nich často ví i rok dopředu před vydáním. Mezitím si hráči stihnou utvořit falešná očekávání, srovnávají s předchozími díly atd... Takové hry se pak měří mnohem přísnějším metrem, což se projeví i na výsledném hodnocení a prodejích."

Tohle by se melo ale stejne melo davat na nejaky tricka nebo tak neco :D Protoze prece kazdy vi ze velci vydavatele informuji o svych hrach dopradu aby meli horsi hodnoceni v recenzich a min prodeju :DDD
  • davidBray
    jsi demagog a ještě k tomu hlupák. Nejhorší možná kombinace. Doufám, že ve škole dostaneš pětku a rodiče ti zakážou počítač!
  • Preed
    No ked nevidis problem tak sa nemame o com bavit,s tou cenou by som aj suhlasil 14e je relativne dost,ale argument ze - viac polygonov -> objektivne krajsia grafika,proste nefunguje.
  • davidBray
    jsi hlupák, to už nejde říct jinak, o vás všech prostě.

už jsem to neunesl, zasloužím si banán vím to, ale jste prostě hlupáci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší