-
S čím se troll neshoduje, tak to poplive, pokope. Je tam většina nejznáměnších RPG historie, některé tam samozřejmě chybí, jelikož je to PC list, takže tam chybí FFVII či Vagrant Story.
Samozřejmě výborný líst respektovaného média a tvůj brekot to nezmění. -
Tak třeba Games.cz má předplacený RocketPaperShotgun, dokonce se tu objevují i překlady jejich článku, takže to zkus lépe :D
-
Tipl bych ten Bloodborne. Zdejší casualové, co jsou schopnní hrát tak akorát Zaklínače 3 na střední obtížnosti nebo číst textbooky v CRPG, neakceptují hry, které podporují podstatu videoher...
-
Souhlas, ten list je fail, působí hrozně odfláknutě a chybí tam toho mnohem víc (plus jsou tam hry, co tam absolutně nemaj co dělat), ale to musí být člověk trochu objektivnější a mít větší přehled a znalosti.
Jinak v listu RPGCodexu je Dark Souls taky, akorát s tím, že tam uvádí, že to je spíš akční hra, než RPG a v diskuzi pak vysvětlovali, že to tam dali kvůli pár fandům, kteří si to tam protlačili (ostatně je tam i první SS a JA2). -
Je respektovaný možná tak pár soulsboy anonymy tvého typu. *15*
-
Tohle bych bral na PC. PS4 si zase klidně může nechat For Honor...
-
Co je na tom postu tak kontroverzního? Že nehraju jen na jedný platformě, nebo že na PS nehraju tolik? Nebo snad Bloodborne? S nesouhlasem nemam problém, jen mi přišlo, že to je úplně nekonfliktní post heh.
-
Je to názor jednoho z nejrespektovanějších magazínu současnosti. Určitě je hodnotnější než názor pár anonymů na webu *15*
-
a co vlastně RPG znamená? *15*
-
Mě Bloodborne přesvědčilo :-)
-
o 11 vic nez ty :)
Ale spis jde uz o pohodlnost, proste me cim dal tim min bavi opakovat jedno a to same dokola. Cas se krati, her je plno, proste mi to zacina pripadat jako ztrata casu. A odjakziva jsme uprednostoval hry ktere nejsou moc zalozene na skillu s ovladacem ale spis na statistikach a rozumu. I kdyz DS to taky trochu ma, ale vsichni vime ze sikula je dohraje nahej s klackem v ruce:) -
U těch DLC tě švihne ;)
A kolik že máš let? Já ve 37 zatím ztrátu šikovnosti s gamepadem nepozoruju ;) -
velmi objektivne, hlavne ten zoznam - Gothis 1&2 chyba zato Risen nie, Deus Ex Human Revolution wtf - to tam mozu kludne strcit Dishonored 1&2, FTL???? a takto sa da ist dalej...
no a to ze tam chyba jedno z top RPG co som mal cest za tych 30 rokov hrat - Fallout 2 hovori o vsetkom...
Dark Souls sa urcite nezmazatelne zapisala do historie ale davat ju ako najlepsie RPG svedci len o tom ze ludia poriadne nevedia co to vlastne "RPG" znamena... -
Ale on se neptal jak se to vyslovuje, ale jak to vyslovujeme my. *15*
-
Din's Curse je budgetový klon Diabla s mmo questy typu přines 20 klepet a zabij fialového bosse *randomname* asi v 5 typech grafiky dungeonů furt dokola s nekonečným počtem pater. Taková horší verze Torchlight. Tahle hra nemá co dělat v žádnym top 50 listu, snad jedině v 50 nejhorších RPG... a ono je to tady asi na 30 místě - v listě kde není ani FF7, Albion, Xenogears nebo Ultima 7. Solidní fail. To působí, jak kdyby si pár fanboyů DS řeklo uděláme TOP RPG list, do čela dali svojí oblíbenou mlátičku, která je míň RPG než všechny zbylý hry, pak dam dali BG2/PT aby se neřeklo a zbytek random. *15* Try-hards.
-
Otřesnej list... tak ale... je to názor pár lidí...
-
Nee-Yo, takže níjo, to H se tam nečte. 5s googlení...
-
Tak to jo, seznam padesáti zcela náhodných her :)
-
Tomu, kdo si přečte recenzi třeba za rok, bude šumák, jestli na games chvátali kvůli nevděčným puberťákům.
-
ako videl som asi 3 hodiny gameplayu a ako ultra core fanúšik Soulsov a Bornov si to kúpim, ale vadí mi že to je viac Ninja Gaiden, ktorý mi prišiel extrémne stereotypný a nefér ako férova hratelnost Souls hier.
Ono nie je nič lahšie ako dat do hry extrémne op bossov alebo nefér obtiažnost a urobit hráčovi peklo z hrania, ale presne to Souls hry nemajú. Souls hry sa dajú prejst zdialky lukostrelcom, dvoma mečmi, jednym mečom, ako pomaly tank, ako mag, ako ninja a vždy to ide u každého bossa + je tam vždy nejaký skrytý trik aj pre úplne lamy. Netreba sa učit žiadne kombá, stačí si len všímat okolie a hrat to inteligentne, využívat geniálny level dizajn, odomykat si skratky atd. To sa mi zdá že Nioh nemá, je to len priama cesta na ktorej konci je ultra tazky boss, kde človek zakape