Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No po viac ako týždni betatestovania, s týmto rozhodne nesúhlasím. Sklamanie to bude nanajvýš tak pre tých, čo čakajú ďaľší arkádový boj typu COD a BF. Komu sa páčia hry ako Americas Army, Insurgency, samo pôvodná RO, ale napr. aj Counter Strike, ten sa bude mať ako prasa v žite. Ono v dnešnej dobe takýchto hier moc nevychádza, že.

S BF by som to moc neporovnával, toto je skôr pre hráčov, čo hľadajú poriadnu výzvu a nerozplačú sa, keď ich dostane nejaký zakempený ostrostrelec.
  • BO se prodalo 20mil kusů a někde to musí mít hranici řekl bych že tohle je ono a u dalších dílů to bude jen klesat.
  • opet se utvrzuji ze moje predobjednavka je v poradku :-) vypada to fakt dobre a zvuk nema chybu.Battlefield3 a Uncharted3 jsou moje nejocekavanejsi hry letos
  • Me nahodou to prirovnani CoD k navstevnikovi Modre ustrice celkem pobavilo :)
  • Trailery vypadaj super, ale při sledování Gameplay videí mě to zas tak COOL nepříjde. Možna je to tím že každý třetí hráč je ležící camper. *4* Ale i tak to po audiovizuální stránce poráží CoD hravě. Ale dle mého má hra kolem sebe až příliš velký hype.
  • Já si také rád zahraju BO, jsem fanda CoD. Ale letos kupuji BF3 a znám spoustu jiných, co udělají to samé. Takže bych to zase tak optimisticky s válcováním trhu neviděl. Cod třeba v prodejnosti vyhraje, ale už to rozhodně nebude takovým rozdílem. Zdá se mi, že to bude zajímavý souboj :)
  • Velmi se mi líbí, jak rádoby znalci žánru vzhlíží k RO2. To bude zase jednou zklamání...
  • IsimonI
    jasnovidec??xDD nelichot mi...xD MW3 je v háji - to se všeobecně ví,, snad bych počkal na konečný prodeje a neplácal tu něco o předobjednávkách - co sis přečetl támhle na seznamu...
  • V Bad Company 1 byla vetsina map otevrenych, po kterych se mohl hrac pohybovat podle libosti (jako v mnou milovanem H&D2). Prestoze ukoly mise tvorily logickou postupovou linii, tak bylo mozne si blbnout ve vozidlech na kteremkoli konci mapy. To, ze to v BC2 uz bylo jinak, nemuze tvrzeni o BC poprit. Takze si nech svoje "lol" do diskuze "jak se nekomu vysmat a pritom byt sam mimo".
  • Jazz
    To bylo tak vtipný, že jsem se úplně zapomněl smát
  • Spíš Killstreak *1*
  • Je to ako módna prehliadka s tromi ukážkami. Prvý vstúpi chlap v tangáčoch a kovovými cvokmi po celom tele (COD MW3), nasleduje anorektička s obrovskými umelými kozami (BF3) a nakoniec tam vbehne sovietsky vojak, ktorý to tam všetko postrieľa (Red Orchestra2) *1*
  • Dyť je to starý dobrý Battlefield 2 v lepší grafice s pár vylepšeníma, možná i některýma většíma změnama jako je rozdělení tříd a je u toho navíc SP kampaň, tak na co si sakra stěžuješ ??
  • u me je jedno jesli vyhraje nad B3 cod a jesli bude lepsi prodejnost, je dulezite ze pro me je jasna volba b3 at uz to dopadne jak chce:-) a podle me jsou jen odpurci B3 ty kteri vi zesi tu hru nevychutnaj na max protoze nato nemaj stroj/pc/ tak raci zustanou verni cod a jsou jisti ze tuhle hru si zahraji:-)
  • já myslim, že jsem s tou předobjednávkou neprohloupil *14* nikdy jsem proti CoD nic neměl, ale chtěl bych vidět codkaře třeba už jen v BF2.. "OMG TANK! a to je co za perk ??!!"
  • Je to jen o penezich, B3 muze byt sebelepsi ale MW3 to vyhraje na plne care, a vubec bych se nedivil kdyby prekonala prodejnost i Black Ops, ktera se stala udajne nejprodavanejsi hrou vsech dob. "Call of Duty" je silna znacka na trhu, a s tim zatim nehne ani tato situace. Nakonec se pristi rok klidne muzem setkat s "MW4" opet ve stejnem duchu a stejne starym jen upravenym enginu. Activision pres to neuveritelne s vysmatym vyrazem na tvari "farmi" penize, a nema duvod na tom neco menit dokud to bude mit takovou prodejnost. Je to jen o hracich, aby to prestali kupovat, pak se neco zmeni.
    Nemusim moc serii Battlefield, ale letos si ho urcite koupim, narozdil od MW3, coz bude u me prvni vynechane COD od Call of Duty 1 :)
  • Jo
  • Myslím že Battlefield má hodně velkou hráčskou základnu z B2 kteří jen čekali na pokračování takže 6 mega je podle mě málo.
  • Protože to je strašně "cool" hra a hraje to každej d*ment ve věku od 10-15 let. Se pak nediv.
  • Menorri
    To už jsem opravdu jedinej kdo si myslí, že Battlefield už neexistuje...??? *9* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit