Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdalo sa mi to alebo ten S.C.A.R. ozaj kopal jak sa patri? Take nieco by som naozaj uvital s otvorenou narucou.Snad bude strelba narocna a nielen ratatata fullauto rovno do jedneho bodu.
  • blbost...
  • Lidičkové vzpamatujte se. Kdyby nebyl singl koridorovější,moc CoDkařů by nenalákali. Diť by zabloudili už v tutorialu. Singl MW si rád zahraju, ale když se podívám na tohle, je to prostě masakr. B3 mám už dávno předobjednaný.
  • Tak tim bych si nebyl jistej, musim uznat že Bad Company se jim single nevydařil a taky to přiznali, řekli že je singl pro ně něco novýho, ale přesto i ta atmosféra byla o něčem jinym a když se dívám na tohle video, tak mě z toho i trošku zamrazí, ne jako z COD kde zařve Price "Cover Me" a tím myslí vystřílej všechno až do konce týhle mise a já se budu koukat...
  • Nojo, je to rachota, všechno lítá, bouchá, pořát ti píská v uších od výbuchu granátu, lítá ti hlína do xichtu a tak. No jo, WAR is HELL, war is hell man...
  • vokr.cz
    Ano Valve, DICE, Crytek, GSC Game World a 4A Games. Mí nej... EA, ale taky:))
  • IsimonI
    Výměna stráží CoDe!! Seber se a běž vymyslet něco novýho!! - inspiruj se třeba tentokrát u konkurence ty... Vyhypovaný B3,, ano,, ale má být proč... Mluví se o něm, píše se o něm, buduje si fanouškovskou základnu i z řad CoD. B3 prostě vystřídá MW3 na výslunní. On to totíž už fakt potřebuje a je to na něm dost vidět(z infa a videí)...
  • Mechwarrior_bw
    BF3 samozrejme JE určený pre masy ale to že DICE je špičková firma s mimoriadne talentovanými ľuďmi je nezpochybnitelné. Ak budú v tomto trende pokračovať, máme sa na čo tešíť...
  • jj v gamepage říkali na první dohrání cca 12 hodin a na ty další to bude asi 10 ale pořád je to hodně nadprůměrná hrací doba
  • Je fakt,ze i kdyz je hlavnim tahounem BF serie multiplayer, tak v pripade BF3 si asi zahraju i ten singl (v Bad Company jsem singl po cca 2 misich odlozil).
    Jen at to neni az moc arkadovite (autoheal, autorepair, absence poradneho kopani zbrani pri full autu atd).
  • Nerad oponuju, ale sami prece rikali,ze chteji sebrat hrace CODu, takze to bude muset byt i pro masy.
    Jen tajne doufam,ze to dopadne dobre, nateseny jsem az az.
    p.s. mohli by konecne rict kdy bude beta a jake jsou min HW naroky.
  • What about Valve biatch?
  • Naposledy fan stranka uverejnila rozhovor s jednim manazerem DICE a ten hovoril o 6 hodinach, nechame se prekvapit. *3*
  • Bad Company 2 byl koridor jako prase! To ze si muzes vybrat jestli kladu obejdes zleva nebo zprava nedela otevreny svet. Vzdyt se tam kolikrat nedalo vylezt ani na sutr, jen co si trochu odbocil tak si opoustel bojovou formaci a mel si 10 sec. na to aby ses vratil. vylozene trapny to bylo pri prejezdech na te pousti. Jestli si chces aspon cuchnout s otevrenemu svetu zkus napr. Stalkera nebo Far Cry 1, 2.
    Prej otevreny svet, lol. *2*
  • ehm sp ma byt asi 10 hodin
  • Přijde na to, s kým to děláš. *2* *1*
  • S trochou nadsazky bych rekl ze jsem prave na CNN sledoval reportaz valecneho kamerana, doprovazejiciho bojovou jednotku v akci. SP zrejme nebude delsi nez konkurencni MW3 ale nabidne absolutne odlisnou atmosferu. A v porovnani s Bad Company 2 je patrny obrovsky pokrok, coz se bohuzel o MW3 rict neda. A to si dovolim tvrdit i presto ze kampane serie CoD jsem si vzdy s chuti zahral.
  • No... oni to delaj pro masu... a jestli to bude na spici teprve uvidime ;) .
  • Sorry, ze to sem pisu, ale k cemu je tlacitko "vlakno"? Ja myslel, ze tim zareaguju na prispevek ZvacA, kdyz jsem to u nej zakliknul. No nic, bohuzel to nejde vymazat, tak priste:)
  • Ty to popisujes jak basnik, bohuzel zkusenost mi rika neco trochu jineho. Je fakt, ze treba MAG me bavil hodne, ale to spis prave pro to, ze tam rozhodovala vic taktika nez skill a bohuzl mi prijde, ze BF jde spis smerem toho skillu (takticke prvky zda se ustupuji). Ale necham se treba mile prekvapit, predobjednavku zatim nerusim a dost se tesim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit