Přejít na výpis diskuzí
Noční přepad v dalším videu z Battlefield 3
9.9.2011 | Aleš Smutný
101 příspěvků
-
V pohode, ja to beru *3* Kazdopadne ale pro nekoho, kdo si zahraje jen singl, nejakou super zmenu fakt nevidi...
-
asi si mě nepochopil
nemusis se za kazdou cenu chovat jako ko-ot kterýmu se nic nelibi -
Chápu :) Ovšem, o hodně přicházíš právě v multiplayeru, zejména v těch starších dílech od 1942 po díl druhý, protože přece jen s boty nežažiješ jedny z nejzajímavějších a snad to nepřeženu, ale i nejatmosferičtějších momentů z celé hry bez ohledu na to, jaký máš skóre. Přece jen, 64 živých lidí je bezpochyby lepší než AI a až se budeš vyloďovat pod palbou na ostrově, zatímco vám nad hlavami budou prolétávat střemhlavé bombardéry těžkéa projektily z děl z vašich bitevních lodí na nedalekou vesnici plné japonských soupeřů, kde je i váš cíl k obsazení, v dálce se budou vysazovat zbylý členové týmu jako parašutisté, aby zastavili případně protiútok z nepřátelské základny a to plně v režii 64 hráčů z celého světa ( samozřejmě, ne vždy se sejde dobrá sorta lidí :D ), tak to je přesně to, čím mám Bf být.
-
No vidis, ja v BF2 ztravil stovky hodin a nejvic 95% casu s mapama s boty. Tedy ne tech par map pro 16 botu, ale nejaka ta rozsireni, kde jsi mohl mit i 64 botu na velkych mapach. To me bavilo nejvic, hrali jsme to jen treba ve dvou az ctyrech lidech a s dalsimi 60 boty. Tohle uz asi v BF3 nepujde. Bohuzel. Stejne jako tam nebude Commander. Bohuzel. Takze pro to me uz BF2 tolik netahne. Ale urcite to bude skvela hra.
PS.: Bavi me hra s boty, protoze jsem proti normalnim hracum luzr a nebavi me neustale se respawnovat, pripadne mit vysledky jako 14:12 apod. tak si radsi zahraju proti botum, ktere pekne vymasim, zalitam si s vrtulnikem aniz by mi nekdo nadaval, proc do toho lezu, kdyz to neumim apod. :) -
to nebyl koment tobě... i když trochu se to taky hodí..
-
Prej připomíná mi to videa z MW 3 :D:d Ne asi, když jde v obojím o moderní válku. Ale rozdíl tam je viditelnej na první pohled...
-
DICE - jediná firma co v takové ne-příliš lehké době dělá něco na špici a ne pro masu...
-
COD si jede svuj engine a hratelnost ale BF3 prisel znecim necekanym takze klidek :-) ja davam 10/10 BF3 a to jeste ani nevysel:-Dproste jasna volba ..
-
Koukam, ze se tady urcite shodnu s 2 komentari... Uvidime, jak to nakonec dopadne, ale pokud nekdo porad vynasi BF3 do nebes a plive na MW3, tak reknu jedine. Trailer chaos, ikdyz to mam nekdy rad a jestli vidim nejakou extra inovaci krome mozna vysperkovanejsi grafiky oproti MW3? Nevim, ale moc ne *3* Abych zaverem podotknul, zahraji si rad oboje, to jen nez tady zacnou nejake rozbroje *2*
-
Jako dobrý, teda až na toho vojcla u minometu, ten se tváří jak ichtyl.
-
a víš co je sex?
-
Tedy, nevím ja ty, ale mě v sérii Bf zajímal vždy multiplayer, nikoliv jejich pokusy o single, se kterým začali blbnout až s příchodem právě Bad company větve a jediné, co se dříve nazývalo singlem byly multiplayerové mapy, na kterých si mohl blbnout s botama, kde si skutečně mohl blbnout volně dle libosti, ale tomu osobně neříkám hodné srovnání tomuto pokusu o singleplayer s koridorem, takže ano, je to pochopitelný u této série. Ono ani BC tedy taky v té volnosti nebyla nějaká výhra, že ano a jestli si očekával, že třetí Battlefield nebude v singlu frenetickou akcí, potom si doufal ve špatnýho koně, páč si tvůrci nic jinýho a komplexnějšího neslibovali.
-
Tak na tenhle singl se velmi těšim.
-
lepší nez s_e_x *5*
-
No v treba BF bad company zadna koridorovka nebyla. Pekne otevreny svet, kde jsem mohl tu povstaleckou zakladnu vyridit ze vsech smeru. Tak nevim proc zrovna u tehle serie by to melo byt neco pochopitelneho. Jinak ja se na to taky tesim, jen mi to proste neuveritelne pripomelo freneticke akce z CoD.
-
Vždyť ti to psali kolegové níže, sleduješ záběry ze hry pro jednoho hráče, kde je snad koridor pochopitelný. Počkej si u téhle hry na pořádné momentky z multiplayeru a pak BF suď.
-
No jasne, ze jsem to nemyslel uplne vazne, ale hrozne mi to video pripmelo CoD. Jsmez zvykly na videa z BF2 takova, ze je videt, jak otevreny svet kolem je a ne koridorovka jako tohle. Porad mam predobjednano, ale zdaleka z toho nejsem tak nadseny jako pri oznameni.
-
Tak tohle jestli ti prijde jako CoD tak uz fakt nevim :D
-
Šílený, chaotický, na efekt..... ale rozhodně ne nezajímavý.
-
To je singl ;) A pokud jsi videl SP gameplay videa z MW2, tak tohle jsi nemohl myslet vazne ;)