-
Sice mam v PC oba klienty ale spis z nutnosti nez ze bych k nich choval nejakou naklonost. *5*
-
Já tu sice na Origin v podstatě konstantně flušu, ale je to pro jeho současný stav. Budu jen rád, když steam bude mít rovnocennou konkurenci. Jestli se Origin dopracuje k tomu, že takový bude, budu jen rád. Nyní ale ::fuck_off_smilie
-
origin je mega p*covina steam je monopol ktory si neviem vynachvalit
-
-
Nebojme se konkurence, s ní bude Steam ještě lepší *3*
-
-
Kdyby byl Origin jen konkurence, tak mi nevadí. Ale oni stáhly všechny svoje hry ze Steamu, takže si vlastně ani nekonkurují.
-
-
To mě nedošlo, že stáhli obsah. Tím pádem si ale konkurují nejen cenou, ale i obsahem a na podstatě to mnoho nemění. Ačkoliv to může hráče trochu poškodit, pokud si chtěl zahrát třeba Mass Effect 3, ale ze srdce nesnáší Origin. To pak bude celkem válka nervů, zda koupit či nekoupit *3*
-
-
Co se mě týká, tak jediná válka nervů je internet plný spoilerů, ale tomu se asi nevyhnu *1*
-
-
však to... keby bola konkurencia čo sa týka cien, ale dostupnosť všade, tak je to úplne o inom, ako keď sa hra predáva iba cez jednu službu. Čudujem sa každému jednému výrobcovi a distribútorovi, že nepredáva svoje produkty všade, čím narážam hlavne na EA a Blizzard. Pevne verím, že keby sa chcelo, tak by sa dalo.
-
-
-
-
mam steam aj origin...na steame mam vsetko mozne ci uz od valve, ubisoftu alebo inych...na origine BF3 a BC2...sice bolo by mile to mat vsetko v steame ale tak zas nejak hrozne mi to nevadi...jedna app hore-dole :P...ale steam mam radsej :D :D
-
Ja to vidim tak že ani jedno kupujem krabicovky a najradsej mam ak hra nema ziadnu službu ale krasne spustam len hru samotnú napriklad naposledy Zaklinač 2( mal sice DRMN ale uz ju odstranili).
-
Tak osobně mám v pc obojí. Steam mám asi 30 her, povětšinou koupených v akcích a to díky Steamu. A na Originu mám pouze ME 3 (přibude Bf3, ale to až později). Problém u Originu vidím, že stále jede na Betě a občas jsou problémy s přidáním hráčů do MP v ME 3 a následně se neaktualizuje seznam žádostí atd. Další problém je ten, že Origin "zabírá více místa než Steam a nemá akce jako Steam. Bohužel EA se nedokázala za těch 8 let existence Steamu vůbec poučit....
-
-
to zase prrr.. Akce jsou na originu taky a nektery dost dobry. Na novy hry samozrejme moc casto akce nejsou, ale to ani na steamu..
-
-
No on je rozdíl 6 akcí Origin, 60 akcí Steam:)Navíc prodávat Dead Space za 5 euro v akci, když Steam měl DS 1+2 za 9 euro, to akce není:)Jenom mě Gotham city a akce k němu, ale více tam není, co by stálo za "hřích".
-
-
Ja uz tam par veci koupil. BFBC2 + Vietnam napriklad nejlevnejc na netu.. Je jasny, ze jich je tam min, ale musis brat v potaz i to, ze na steamu jsou akce i na indie hry, kterejch na Originu afaik moc neni. Netvrdim, ze je to dokonaly, ale zase ne, ze by tam nebyly.. :)
-
-
@Veskoslav:
Ta akce je tam uz asi rok :D -
Jen tak pro zajímavost, na kolik přišel ten BFBC2 pack?
-
-
Bez akce by stál 19.99:)Za těch 10 je v akci.
-
Kupoval jsem to za 10 dolaru. (byla to special BF akce.. jelikoz jsem si tu hru celkem hlidal, tak jsem nevahal a kupoval..)
Jinak bez akce BFBC 2 stoji na Originu 10 euro, Vietnam 6,5 euro..
K porovnani Steam 30 + 13 euro :).. (to jen, ze si reagoval na "aktualni vysokou cenu na Originu") -
Heh, za hloupost se plati *1*
-
Heh, za tu cenu jsem to měl i s tim Vietnamem.
Edit: Samozřejmě na Steamu. -
Tak BF BC 2 je teď za 10 euro, ale čistý.
Edit: Origin.
-
-
-
-
-
-
Chtěl jsem si koupit Mass Effect 3, ale nekoupím kvůli Originu. Vadí mi, že EA nutí hráče si tyhle hry koupit na jejich platformě. Dnes není situace jako tehdy, když vyšel Steam a člověk pro HL2 musel mít účet na Steamu. Dokud EA nepustí ty hry i na Steam tak u mě nemá ani korunu.
-
-
Gabe?
-
Co jsem pochopil, tak ea hry nejsou k dispozici jen na originu, ale i jinde, akorat nejsou na steamu skrze omezujici podminky steamu.
-
-
na steamu je tych hier kopa a nasiel som tam vzdy vsetko co som chcel...to ze tam nieje BF3 napriklad tak to je koli tomu ze EA to chce len pod originom aby zlakala viac ludi...lebo keby to je na steame tak naco by si clovek stahoval este aj origin ked to moze mat vsetko pod jednou strechou...mat doma krabicovku je uz zbytocne ked si to mozes kupit a kedykolvek potom len stiahnut...vyznam uz maju len colector edition
-
Ty si Steam viděl tak maximálně napsaný na papíře....
-
-
Tak hlupce, dukaz ze me3 muzes koupit i jinde nez v ea store. http://masseffect.bioware.com/me1/pc/purchase.html
-
-
Nestojis za odpoved posero.
-
Kde jsem tvrdil opak?:-D Ukaž mi někde můj příspěvek, kde tvrdím opak? Takže číst neumíš:-D
-
-
Co to žvaníš ubožáku:-D Já jsem reagoval na toto: "skrze omezujici podminky steamu." To , že ty sice umíš číst, ale reaguješ ještě hůře než prvňák první den ve škole, to je věc druhá.
-
Haha, takze ke vsemu jsi jeste posera, ktery se neumi priznat k omylu. Napsal jsem strucny prispevek, ze ea hry jsou i jinde nez na originu a ze ze steamu jsou stazeny kvili nevyhovujicim podminkam. Nic vic a tys tohle me tvrzeni napadnul. Jsi obycejny hnup, zbabela podvratacka nicka.
-
Neztrapňuj se už zase, ano! Já jsem nikde netvrdil, že se to nedá pořídit jinde. To, že neumíš pochopit psaný text je věc druhá.....
-
Zpochybnoval jsi muj prispevek, kde jsem to uvadel osle, ty uz ani nevis na co a jak reagujes *2* .
-
-
-
Aspon umim koukat a cist, ty jsi takovy primitiv, ze neumis rozlisit ani mezi svetlem a tmou.
-
-
To je fajn, že umíš koukat a číst. To jsi už veliký kluk. Ale když se vyjadřuješ k něčemu co ty jako pc hater nemáš, tak jsi akorát za vola.
-
-
Za vola jsi tu ty sam, nezmuzes sr na nic, nez se do nekoho navazet, nicemu nerozumis, proto se nezmuzes na normalni diskusi a argumenty, ale neboj, v deseti je to normalni :-).
-
-
-
-
-
Ale jak dlouho si to budeš říkat, když postupně se prostě rozdělí tábor na Origin a Steam a některé hry budou pro obě, jiné jenom pro jednu z nich. Dlouho to nevydržíš, pokud si budeš chtít zahrát danou hru. A kdyby sis skutečně chtěl ME 3 zahrát a mít ji doma, tak je ti Origin ukradený.
-
-
drive kdyz sem hry stahoval tak sem byl zvyklej proste jen kliknout na ikonu a hrat dnes na me vyskoci 3 okna nez me to pusti do hry takze i kdyz uz jsem trosku vyrostl a dokazu si vydelat dost penez na to abych si jednou za cas nejakou hru koupil stejne si tam vetsinou hodim crack nicmene kdyz by to jinak neslo tak dam prednost steamu
-
-
Na mě teda nic nevyskakuje, kromě GTA4 s jejich dementním social clubem.
-
-
Tak tak, páni z EA si určite hovoria "My ten odpor voči Originu nejak prešťuchneme" ale mýlia sa..
Som zvedavý, kedy sa uvedomia a ukážu nám niečo iné než stupídny nátlak v prospech ich produktu.. -
Já to vidím oboje. *3* Kupuju na Steamu i Originu a jsem spokojen.