Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moj tip?

Stream rozhodne. Origin je zial az na ponuku hier pre mna slabota
    • Steam, ne Stream *7* .
  • Nebylo toho tady už v téhle souvislosti v poslední době až až? Takových roztrhaných občanek/poukázek do mlékárny *7*
  • No já to vidím takhle-
    Stále ještě nežijeme v době, kdy je u nás všem dostupný a kvalitní internet. To přináší problémy s připojením, výpadky a tak podobně. To znamená že vyžadování stálého připojení pro některý hry je velmi otravné. To ej však otravné v každém případě. Ne vždy přeci chceme být online a né vždy chceme hrát multiplayer. Mnohdy si kvůli výpadku ať už internetu či samotné služby ani ten singleplayer nezahrajeme, protože se skrátka nedokážeme zalogovat. A to ej nervydrásající. Já osobně rád originálky. Kupuji však jedině krabicové edice, protože prostě něco mám za ty peníze. A při formátu HDD nemusí znovu vše stahovat. Ale skutečně nemusím ani Origin ani Steam. Už jen pro to, že i když mám originálku na DVD stále musím stáhnout jejich manažery, přihlásit se a pak teprve instalovat a být přihlášen i při hraní. Nedávno jsem si koupil originálkju Deus Ex 3, nicméně jsem ji ocrackoval, protože opravdu nestojím o další zbytečný manager v počítači. Tolik můj názor. Pokud bych ale měl doporučit nějakou digitální distribuci tak Gamersgate.com - tam si koupíte klíč, stáhnete hru a už se tam nidky nemusíte vracet a neportřebujete žádný manager a to je fér!
    • Nevim jak origin ale u steamu nemusis byt pripojeny online aby jsi mohl hrat singleplayer teda pokud tam neni jeste dalsi ochrana jako treba u ubisoftu. Druha strana tveho tvrzeni nedokonalosti internetoveho pripojeni je ze dvd se ti muze rozbit at uz chtene tak nechtene pokud pouzivas vice PC jako ja tak musis instalacni media davat do obou coz znamena je prevazet. atd... takze kazde ma sve pro a proti. Kazdemu vyhovuje neco me by se libilo kdyby nam vydavatele dali na vyber kde chceme mit tu hru a nenutili nas do pouziti jednoho klienta.
  • Me osobne docela steam zkazil, co se tyce originu ten mam jen na BF a asi na nic vic ho mit nebudu, jeden cas jsem hodne fandil steamu ale posledni dobou cim dal vic fandim GOG a myslim ze je to lepsi cesta nez steam i kdyz ty ceny asi tak fantaksni nebudou jako na steamu. (u tech novych ktere se gog nedavno rozhodl rozsirovat)
  • Koukám, že Notch má na každý svůj názor speciální článek na games.
    • Dřív to byl třeba Vávra. Každý průmysl má svoje celebrity.
      • Vávra si to tady psal sám, jako autor. Tohle je v podstatě zpráva o ničem, v minulosti se tady neobjevily ani v bleskovkách vyjádření Cryteku nebo Epicu, která mají větší dopad na fungování herního průmyslu.
        • No, to jo. Ale asi se nehodily tak pro diskuzi a byla předpokládaná malá čtenost.
  • Ani jedno. Obe distribucni sluzby se snazi mit trvalou kontrolu nad hracem a software. A dokonce i kdyz je hra distribuovana v krabici. Neco takoveho je potreba z principu odmitnout. Jenze hraci jsou holt vetsinou ovce, no. Ja chci digitalni distribucni sluzbu, ktera mi doda produkt a tim to konci. Treba tak, jak to dela gamersgate.
  • Jak to vidíte vy? Origin, nebo Steam?.......Piratebay
    • Ja to vidim tak, ze bych ti nejradeji dal pres hubu za tohle...
      • A mě je uplně jedno co bys rád .... du si radši stáhnout mass effect ... *3*
    • Diky za podporu konzolim.
      • Já proti konzolím nic nemám .... ať si každý hraje na čem chce. *3*
        • JohnyTheZik
          myslel to spis tak, ze piratenim neprimo ukazujes vyvojarum, at na PC hry nevydavaj :)
          • Pirátit se dá i na konzole, ne? :D Aspoň vim, že na PS1 se dalo. Teď nevím, jak to je s ochranou a tak. To je úplně mimo mě. V dobách PS1 se ještě hry podle konzolí nezjednodušovali, tak jsem jí měl. :D
            A nejlepší hra byla Syphon Filter!! A docela těžká. Hlavně na dvě CD a já tenkrát neměl pamětovku. Pokaždý jsem jel od znova a nesměl to vypnout. :D Chci novou verzi!! Navíc byl mulťák s kámošem fakt pecka.
            Dokonce se díky PS1 Dali dělat fakt hezký psycho motivy na CDčka. Když si to otevřel a vrazil do zavírání sirku, CD se furt točilo.. a fixou sis na tom maloval jak na hrnčířskym kruhu.
            Mám to z doslechu. :D
  • Origin.
  • origin nabo steam? ... Battlelog *5*
    • Už som sa dlho tak nezasmial *1*
  • Absolutně néchápu proč někoho zajímá názor někoho kdo tomu vůbec nerozumí
    • kde je hranice rozumí/nerozumí?
    • Vzhledem k tomu, že Notch uvažoval o MC na Steamu (a možná i jinde), tak tomu asi i trošku rozumí. Navíc to je nepochybně zákazník. Názory zákazníků nikoho taky zajímat nemají?
      • Jelikož to nacpe kamkoliv hlavně když mu to přinese další prachy, tak je jeho názor zcela irelevantní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit