Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jde o prachy, grafika je nejdrahsi a nejcasteji aktualizovana komponenta v PC
  • Nebylo by lepší, kdyby se podobným způsobem jako grafika vyvíjela třeba umělá inteligence? Nebo fyzika? Nebo scénáře? Nebo dynamická hudba? Nebo...

Bylo. Bohuzel z vyse uvedenych prvku je tou nejjednodussi a nejviditelnejsi komponentou, ktera ma na hru pomerne maly az zanedbatelny vliv.

Toz tak.
  • Pre mna maju najlepsiu grafiku textovky ala dwarf fortress. Mozog je najlepsia graficka karta, zadas textovy input a vykresli ti vsetko vyslovene fotorealisticky absolutne bez lagu. :) ...plati to bohuzial skor pre nas co sme v mladosti citali knihy. Nic vasu predstavivost neprecvici lepsie nez Tolkienov opis Gondoru.
  • Psychotic
    Musím souhlasit s "přeplácaností" dnešních enginů. Myslím, že se vývojáři spíše soustředí, aby modely vypadaly LÉPE než ve skutečnosti - Crysis a Gran Turismo budiž dobrými příklady. Všechno se leskne, všechno má všelijaké výstupky a drážky, které ve skutečnosti neexistují, jen aby to vypadalo jako detailně zpracované.

Hry by vypadaly lépe, kdyby byly třeba klidně i v sub-HD rozlišení, ale zapracovalo se na reálných světelných efektech, fyzice a pohybových animacích.

Jsem si jistý, že bychom velice brzy hráli sérii FIFA se zápasy nerozeznatelnými od těch skutečných na ČT4, jen v nižší kvalitě obrazu.

Ve střílečkách by se také snížila viditelnost na delší vzdálenosti, což by zlepšilo možnost stealth postupu v MP a zase trochu umázlo rozdíl mezi "skillery" s napařenými stovkami hodin a občasnými hráči, což považuji za velkou výhodu.
  • Zlatej Zázračnej lék a jeho krásná kreslená grafika
  • a lepšie ako drátom do prdele
  • Problém je hlavne v tom, že dnešná mládež sú len tupé ovce bez vlastného názoru *12* Načo potom robiť kvalitné hry, keď je to aj tak len strata času, im stačí úžasná moderná grafika a hneď cálujú. Ešte si k tomu pustia nejakého Rytmusa alebo podobného cigánskeho buzeranta a hneď sú celí urobení *12*
  • Na Square Enix mávám rukou, ale se zdvyženým prostředníčkem! *1* Za to blokování lokalizace do Deus Ex 3 do češtiny. *10*
  • rozhodne lepsi jak jupiter ex engine
  • Je tu vela komentarov tak snad nebude moja otazka rovnaka...
    To video ma znazornovat ako in-game engine? Lebo mne to pripada ako normalne filmy/intra/trailery k hram ako su Final Fantasy alebo filmy od Blizzardu.... Ked je toto grafika in-game tak to potom klobuk dole.

PS: Velmi vela ludi pri pocuti slova Source engine mavne rukov. No skuste si pozriet tuto ukazku z remake modu Dear Ester...
    http://www.youtube.com/watch?v=i3bPjEbenew
    Crytek, UE3.. vsetko je pekne... ale ked aj obycajni Source dostanu dobry ludia do ruk tak dokazu zazraky :)ˇ...
  • Deus Ex taky nainstalováno :) a souhlasim hoodně moc s tebou,nedávno sem si s radostí odehrál Half-Life 1 a skvěle sem se bavil a dnešní hry se jen a jen krátěj,eště že dycky mužeme nainstalovat kvalitnější starší tituly
  • Moc hezký engine.Ještě by to chtělo nějakou hru :- )
  • CryEngine je hlavně jako omalovánka a to mně osobně z dlouhodobého hlediska moc nesedí.
  • Ták, Crysis tu máme, ještě někdo z COD *1*
  • je to přeplácané, ale záleží na vývojáři jak to využije.. mně se třeba METRO líbilo tou surovostí a dýchal z toho ten východní styl.. ale tohle mi na oko sedí více.. buduje to rozdílnej feeling a to je dobře, takže já jsem pro všechny enginy, když se využijou na správný titul
  • Spíš nobrainmike, ne?
  • každý engine nabízí uplně rozdílné výtvarní zpracování.. CryEngine jede místama spíš na fotorealismu, ale Unreal.. už jen to slovo unreal mi přijde jasný k čemu je a sám si to napsal, je nereálný.. a že by byl hnusný? otázka vkusu, ale slovo hnusný je moc silné.. CryEngine mi přijde sice velmi pěkný, ale né tak zajimavý jako třeba Unreal..
  • castecne mas pravdu a jiste to na to ma vliv. Ale troufnu si tvrdit ze podstat problemu je ve spolecnosti ktera momentalne hodne dba na to jak to vypada do ze vevnitr je to zhnile se mnohdy neresi. Samozrejme tech veci co to ovlivnuje je vice ale tyhle 2 ktere si zacal a ja dokoncil bych oznacil za klicove. Kazdopadne je tu na to hezky smajlik *11*
  • Unreal Engine3 co to jako je ?
    Já vám to řeknu starý engin založen na staré technologii hnusně zašedlý a nerálný .
    Chcete vidět budoucnost zahrajte si CRYSIS [ Cry Engine to je budoucnost ] a né hnusný zastaralý zašedly Unreal Engine !

brianmike
  • MrSanta
    Amen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit