Přejít na výpis diskuzí
Nová generace Unreal Engine 3 v akci na HD videu (update)
4.3.2011 | Aleš Smutný
145 příspěvků
-
od doby HL2 se fyzika ve hrach v podstate nikam neposunula.Zatimco grafika se porad zlepsuje,i kdyz v posledni dobe pomaleji,tak fyzicka stranka her v podstate preslapuje na miste.A ne,destrukce budov v BFBC2 vazne neni fyzika,ale predpripraveny stupne poskozeni,navic to k realu ma mile daleko.
Takze fyzicka stranka ve hrach notne zaostava za grafickou -
jo,za nejakej ten rok.Jedna vec je renderovat real-time predpripravenou scenu,v tmavem prostredi,kde se ledacos nemusi moc propracovat a neco jineho je hra kde se zapojuje mnohem vice veci
-
Mám za to, že grafické nedostatky se dají více než dobře nahradit dokonalými animacemi. Dokonale rozpohybovaná postava u mě vyvolá více ztotožnění se s herním světem, než fotorealistická grafika. Viz Crysis 2, kde otřesné animace a kolize pohřbívají celý estetický dojem z akce a veškerou práci grafiků.
Ještě dneska mám před očima Jagged Alliance 2, kde jsou postavy krásně rozanimovány a hra tak neztrácí nic na svém kouzlu. -
Neni jenom na PC ;)
http://www.youtube.com/watch?v=1Kvl31g77Z8 -
a auto má z tuzexu *1*
-
Mate ho v jine diskusi, pane inzenyre. ;)
-
kterej posranej a zmrdanej zkurvenej debil dal pryč můj skvělej příspěvěk?
-
To celé je ale jen fantazie, kterou si kluk vymyslel, tak nevím, na co narážíš.
-
to je pravda, že cheatovali, což mi lezlo dost krkem, ale i přes to byla AI hodně na vysoké úrovni, která je dnes zteží k nalezení, to uhýbání apod. Vzpomínám si jak bylo běžný, že se bot schoval za roh, běžné je, že ti nepřátelé naběhnou z poza rohu rovnou do rány, ale tady ne, několikrát jsem vystřelil a když se zdá, že tam nikdo neni a nic se nedějě a s klidem za ten roh vykoukneš, tak tam bot celou dobu stojí mimo dosah účinku zbraně a čeká až se půjdeš podívat : ) Unreal měl vždy skvělou AI, třeba boje se Skaarji v prvním Unrealu, to byl opravdu boj, dnes jen držíš spoušť a moc se nesnažíš.
-
musis si najt pracu kde ti staci delat par dni v mesici a pak jeste neco dodelat doma za pocitacem a casu si najdes .. pak te zacne mlada tlacit do ditete a cas mit nebudes vubec ;)
-
Plne s tebou souhlasim, grafika je u hry ta nejmensi vec co me kdy trapi, mnohem radsi bych videl propacovanejsi napr AI a grafiku bych vubec neresil do doby nez by mohla byt nejak vic fotorealisiticka. Takhle me je to docela jedno jestli ta postava ma 1000 polygonu nebo milion, stejne vim ze je to kreslene a nejak me to netrapi.
-
Presne si vystihl moje myslenkove pochody, ktere jsem mel pri sledovani toho videa. Jsem rad, ze nejsem sam:)
-
HEARTH OF DARKNESS?! myslíš tu hru která ukazuje jak realisticky ukazuje umíraní dítěte?
http://www.youtube.com/watch?v=jYyZfME5XYY
(hru jsem hral jedná se o skákačku) -
you too
-
chlape ja mam 28 a uz teraz na to moc casu nemam...:D ako to robis? *5*
-
Trololol
-
looks like shit
-
No to je čiste otázka vkusu, kým ja dokážem preliezť každú puklinu v Oblivione alebo
falloute a falloute NV a vonkoncom ma netrápi zastaralejšia grafika, niekto má radšej všetko super a hrá šesť hodín. Mne nechýbajú všetky tie dynamické a realistické vy-
chytávky, pokiaľ majú ísť na úkor hernej kvality. Ale obávam sa, že som v menšine.
Jednoducho, buď budete mať stovku herných hodín v prostredí s ktorým sa zžijete
a zmierite sa s nejakou tou chybou a slabšou grafikou, alebo máte hru pri pohľade
na ktorú ťaháte sánku po dlážke s hracou dobou na jedno popoludnie. Výber je na vás.
Mne osobne všetky tieto grafické srandy nechýbajú. Radšej by som videl viac dobrých
hier. -
Už i v propagačním videu na nový engine se vystřelují mozky? Nepřipadá vám ta dnešní doba troch zvrhlá? Všude se jen mlátí a zabíjí. Ne, že by mě to nějak dělalo zle nebo tak něco, taky hraju většinou akční hry, ale připadá mi, že dnes se všechno dělá jen formou stříleček a mlátiček. Kde jsou ty doby kouzelných geniálních her jako Heart of Darkness, Dračí historie, Kyrandia apod.
-
jenomže takové rpg obvykle ztrácejí jakoukoli kredibilitu ve všem ostatním kromě příběhu(samo sebou že nejlepší jsou i tam za vodou)