Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mass Effect, Gears of War, Bulletstorm, Endwar, Rainbow6, Bioshock....samé ošklivé hry.
  • co ma graficke oddelenie spolocne s hernymi mechanizmami ?
  • pozrime sa na samozvaneho odbornika. ty si na oba enginy asi pisal kod. boze deturence, netrepte picoviny, o grafickom vyvoji a technologiach toho tu vacsina z vas aj tak picu vie.

hej farebna skala je problem toho enginu, je zasednuty, nedokaze vykreslit saturovane odtiene. a hej textury sa pomaly loaduju, to si musel velmi pozorne sledovat to video ked si to tam postrehol. cryengine to je buducnost, lebo mali krajsie feature video. no LOL, smekam pred demenciou tvojho prispevku
  • Co tak o tom pročítám, tak jediná novinka, které se při normálním hraní někdo všimne, jsou lepší odlesky... Ať se radši starají o optimalizaci. Nebo ještě lépe, herní mechanismy.

A říkat tomuhle skoro-UE4, to bych velmi, převelmi dlouho zvažoval.
    A pak bych to nenapsal.

Kdo si myslí, že vyjde UE4 před nástupem nových ultra-revolučních konzolí, ať zvedne virtuální ruku!
  • nerealne? hej (hence the term UNREAL ,) hnusne? v ziadnom pripade. chcel by som videt ako by si nejaku hru v takomto kabate nazyval hnusnou muro :) nema to moc daleko od dnesnych CGI trailerov, jak mal napriklad deus ex human revolution. - Ten ma ingame hnusnu grafiku.
    tak aspon netrep :)
  • grafika ujde, ale co ty svetla boze? to ze policejni svetelna houkacka osvetluje zhruba metr od auta a pak nic je teda krize... a vsechny ty jejich svetla maji moc kratkej dosah.. svarecsky svetlo ma osvetlovat celou svenu a ne 10cm kolem sebe.. boze to je hnus...
  • ne všude je hudba tak dobrá...
  • narazali myslim na ten scattering efekt ktory podporuje ich skin shader len to nespravne pomenovali
  • Cry Engine owns UE2 engine:-)

Cry Engine 3 vychází z Cry Engine 2, kdežto UE4 bude úplně něco nového a je tvořený paraelně s UE3.
  • Souhlas, taky jsem cekal kdy si bude znovu pripalovat zapalkou, a ono se to nestalo... nekdo tady opet jen prekladal hrubej text z anglictiny, i kdyz video nevidel, a tak nevedel jak prelozit slovo 'lighter'
  • Spades
    budoucnost patri UE4 priteli :)
    Cry Engine 3 je postaven taj, aby jel na konzolich, kdezto UE4 bude az pro dalsi generaci.
    proto epic jen upravil svuj engine, namisto toho, aby delali uplne novej
    vzhledem ke skoku mezi UE2 a UE3, kterej byl na tu dobu revolucni se da lehce ocekavat, ze UE4 bude lepsi jak Cry Engine 3 jak po graficke strance, tak po strance optimalizace. Vzdyt UE3 je nejvic optimalizovany engine, co existuje...

UE2 = Cry Engine
    UE3 = Cry Engine 2
    UE3.975 = Cry Engine 3
    UE4 owns Cry Engine 3
  • Psychotic
    Tak pochybuji, že CryEngine 3 je budoucnost, protože je složitý, náročný na HW a jen na PC.
    Ale vypadá líp, o tom není sporu.
  • taková AI z Unreala je pro mě pořád špička, nepřátelé opravdu něco dělali, takový Skaarj byl hodně inteligentní, agresivní, uhýbal se, kryl se, nečekal na ránu, dneska je to naopak. Dobrý příklad je i AI z Unreal Tournament, Godlike je opravdu hardcore, nepřátelé jsou agresivní, inteligentní, samý úskok a krytí atd. To se dnes ale nenosí, tvůrci nechtěji děti deprimovat a nutit je se snažit, to by jim tžby moc nezvedlo.
  • Psychotic
    Můžou najmou lepší (dražší) scénáristy a horší (levnější) grafiky...
    Ale podle mě jsou scénáře her přiměřeně dobré tomu, jaký scénář potřebují. Call of Duty nebo Army of Two žádné spletité příběhy nepotřebují, stejně je málokdo sleduje. A hry, které je potřebují, tedy hlavně RPG, mají příběhy většinou docela slušné. Tady není moc co zlepšovat.
  • Nemohu si pomoct ale unreal engine je zastaralej hus vše je našedlé hnusně pomalu se naloudovávají textury .

Budoucnost je CRYENGINE 3

Unreal engine je postaven na starých metodách a je zastaralý a odrbaný a není vubec pěkný .
  • no ono trochu zlepsit AI reflexy by taky pomohlo .. rychlejsi, presnejsi AI, mensi vydrz hrace, zrusit autoheal bych bral jako prvni krucky .. ale co mi ve hrach chybi jsou normalni prestrelky kdy ma vyznam vystrelit na nekoho vice nez 2x -3x nebo 1x do hlavy .. vystrelit aby ho clovek zahnal do krytu a mohl najit lepsi pozici a pod .. vim ze BiA na takovem systemu funguje ale pusobi to strasne umele a pak stereotypne ..
  • Stále čekám, až ze seriózních AAA akčních adventur/FPS/RPG her vymizí prvky "kačenky na střelnici" a "fackovací panáci".

Nebyly tam vždy, je to záležitost cca posledních pěti let a díky reklamní masáži se těmto stereotypům náramně daří, ku škodě všech výše uvedených žánrů. A ne, tím jsem neřekl, že vrcholem blaha je AI s pikosekundovými reflexy a přesností Old Shatterhanda, nýbrž AI, která něco smysluplně dělá.
  • smejki
    scénáře dělají jiní lidé než grafiku. Pokud to nešlo doteď, tak si uvolněním práce grafiků nepomůžeš.
  • Co že to? Zlepšit herní soundtracky? Při vší úctě, čím posloucháš?
  • Phate27
    Prosim pripomen mi kde vsechny predmety reagovali na chovani npc/hrace na zadnou si nepamatuju... Ou zadna vlastne nebyla.
    Kazdopadne k AI bych ja osobne rekl ze Crysis Warhead mela dobrou Ai a spis zalezi jestli se s tim chce nekdo patlat dlouho sem nepotkal vyslovene spatne npc todle je primo na clanek tema protoze dobra Ai je dneska v kazde fps skoro zatimco v adventure jsem ji potkal jen jednou v te nezavisle hre nevzpomenu si na jmeno nedej boze ve strategich kde jen cheatuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit