Přejít na výpis diskuzí
Nová generace Unreal Engine 3 v akci na HD videu (update)
4.3.2011 | Aleš Smutný
145 příspěvků
-
Bulletstorm má dobrou grafik----
počkat tohle asi si nebral vážně že jo...AHA *12* -
Až na to, že reakce nebyla ani tak na téma diskuzního příspěvku, ale především na mě - proto jsem zareagoval tak, jak jsem zareagoval. A zareagoval jsem jemně, na rozdíl od výše uvedeného příspěvku pod jmenovkou "pan Ing. David Vondráček CSc." kterej dokonce dostal několik palců nahoru - co je, podle tebe, zvrhlejšího - moje reakce nebo jeho, a navíc oceněná? Probuď se.
-
clovek zareaguje svym vlastnim nazorem ktery rozhodne neni mimo tema a hned z nej lide udelaji "omezeneho slovickare" tohle je zvrhlost dnesni doby...
jinak vzhledem k nasili + dnesni doba = zvrhlost zvrhlosti....prosim vas lidi probudte se...nic se behem let, desetileti ba ani staleti az tak nezmenilo,clovek se nestal ani moralne lepsim ani podstatne horsim, upalovani, vrazdeni lidi kvuli vire nevzniklo diky hram ci moderni dobe... nevidim zadny problem se strilenim hlav v propadacnim videu grafickeho engine ktery tak ukazuje technicke moznosti her...
jinak k engine...rozhodne bych radeji zapracoval na inteligenci botu, plnost a zajimavost scenare nez jen na grafiku a mohutne efekty jako je v modernich masovych hrach bezne( mozna proto se ze mne stale vice a vice stava hardcore indie hrac:) -
Teď jsem se na sebe podíval v zrcadle a říkám, že ošklivý jsi ty. A říkám to s tvým ctěným svolením.
-
A to, že se jedná o násilí dokonce i v prezentačním videu nové technologie - to na podstatě příspěvku (o zvrhlosti dnešní doby), a mé odpovědi na něj, nic nemění, slovíčkáři omezenej.
-
Takže si kluk přestavil jak umírá jak ho jedí atd?
Ten kluk potřebuje pomoct -
Otázka zněla "Nepřipadá vám ta dnešní doba troch zvrhlá?" - na to jsem zareagoval. Takže kdo co nepochopil?
-
Tys to očividně vůbec nepochopil.
-
Násilí a brutalita jsou staré jak lidstvo samo - viz krvavé zápasy gladiátorů v Koloseu, obětování lidí ve starých pohanských kultech, mučení, inkvizice, brutální tresty smrti, různá zvěrstva v průběhu různých válek, koncentráky, gulagy, různé brutální vraždy, školní a jiná šikana, atd. Tedy, v tomto videu o nic nového pod sluncem rozhodně nejde. Člověk je prostě takový a žádná psychologie či církev ho nikdy nezmění. Jediné, co nám zbývá, je transformovat své destruktivní a zvrhlé sklony do činností odkloněných od svého cíle a činností náhradních - neboli chovat se civilizovaně.
-
ano, je neuvěřitelné, že při hraní těch her si člověk vybaví spoustu detailů z dětství, chvíli se vrátí do těch momentů, kdy u některých her seděl tolik hodin. vše bez starostí. samozřejmě že se takové věci hrají lépe :)
-
a není to spíš tím že jsi ty hry hrál v dětství, na toto období každý vzpomíná v dobrém, byla to doba bez starostí a člověk vše daleko víc prožíval. tzn z čeho měl člověk jako dítě radost, to si v paměti uchová navždy. Skoro každý nejvíce vzpomíná na dětství, na střední léta už málokdo... Já mám to samé, Dune2 můžu hrát pořád dokola, ta hra mě strašně baví jelikož mi připomíná dětství...
-
zato mutanti a roboti, to je simulace reality?
-
Celej problém kolem vizuální stránky hry je o tom že VZHLED PRODÁVÁ.... Když sedíme u kompu a sledujem screeny z připravovanej her a ty supr videa tak u toho nejed z nás slintá a řiká si jak to bude skvělý úžasný supr...Noale pak si k tomu člověk sedne a zjistí že mu ta hra něco připomíná něco co hrál třeba před čtyřmi lety nebo i více záleží na druhu hry a pak si uvědomí že hraje svojí starou oblíbenou hru z dětství který akorát někdo dal next-gen grafiku jinak se jedná herně o úplně jedno a to samý...
Přikláním se tedy k názorům, že vizuální stránka je sice důležitá, ale rači bych kdyby se minimálně tolik peněz a úsilí věnovalo hratelnosti,příběhu,zábavnosti a dalším nezanedbatelným částem hry na kterých dobrá hra stojí...
Upřímně,dlouho sem teď hrál na hodně starym kompu, hrál sem dokola ty starý dobrý pecky 5,6,7 let třeba starý a když sem si koupil novej komp a začal si "doplňovat vzdělání" hraním her na který sem se strašně těšil ale neměl sem je na čem hrát upřímě mě v 80% případů čekalo sklamání,protože po vystřízlivění z grafickejch orgií, když sem se zamyslel nad hrou tak mi tam prostě něco důležitýho chybělo.... vzhled tedy sice prodává,ale s klidnym srdcem bych většinu her vrátil a navždy je vymazal z podvědomí... Může se to zdát trochu nadsazený a možná malinko přehánim ale po takový reklamní masáži co těm hrám předcházely bych fakt čekal velkej herní zážitek... -
Ty příklady, co jsem napsal nestačí? Že pro tebe grafika a technické zpracování obecně nejsou důležité (jak ostatně ví polovina Fallout komunity) ještě neznamená, že se s tím nedá v rámci herních mechanismů pracovat.
-
no jo, ako odbije 30tka, tak sa baba zblazni, a mas to na dennej baze :D
-
Dík za upozornění. Uznávám svou chybu.
-
Ja si nemuzu pomoct,ale tyhle "nove" enginy jako cryengine 3,UE3 na me pusobi hrozne umele,preplacane,tuny efektu atd.
Podanim se mi mnohem vice libi takovy source engine a to i pres sve stari,nebo engine ,na kterem bezi stalker nebo metro 2033. -
Ano přesně na The Elder scrolls je vidět jak se herní plocha zmenšuje a herní principy zjednodušují. A přitom takový Build , to byla radost dělat levely . Myslím si že intuitivní modeling kde by jste dávali hloubku předmětům jejich prostým vytažením z 2D předlohy a případně dle zkušeností propracovali detaily tu poté nikdo ještě nepředvedl .... a přitom komunita je to co drží hru nad vodou - dejte jim nástroje před vydáním hry a uvidíte jak vás překvapí ...
-
juj dobry spoiler :)
-
Skvelou AI mel uz staricky HL a do dnes si myslim,ze zadna hra ho v tomhle nejak vyrazne neprekonala,naopak vetsina her je na tom po tehle strance hodne tragicke ve srovnani s HL