Přejít na výpis diskuzí
Nová generace Unreal Engine 3 v akci na HD videu (update)
4.3.2011 | Aleš Smutný
145 příspěvků
-
Unreal Engine3 co to jako je ?
Já vám to řeknu starý engin založen na staré technologii hnusně zašedlý a nerálný .
Chcete vidět budoucnost zahrajte si CRYSIS [ Cry Engine to je budoucnost ] a né hnusný zastaralý zašedly Unreal Engine !
brianmike -
-
Ták, Crysis tu máme, ještě někdo z COD *1*
-
Spíš nobrainmike, ne?
-
každý engine nabízí uplně rozdílné výtvarní zpracování.. CryEngine jede místama spíš na fotorealismu, ale Unreal.. už jen to slovo unreal mi přijde jasný k čemu je a sám si to napsal, je nereálný.. a že by byl hnusný? otázka vkusu, ale slovo hnusný je moc silné.. CryEngine mi přijde sice velmi pěkný, ale né tak zajimavý jako třeba Unreal..
-
-
CryEngine je hlavně jako omalovánka a to mně osobně z dlouhodobého hlediska moc nesedí.
-
-
-
to vypdalo na Max Payna;)
-
A STALE nevidim zadnej odraz zapalky na tvari... dokonce ani tu zapalku ne...
pokud byla myslena cigareta, ci zapalovac, tak ani jejich odraz nevidim... -
-
narazali myslim na ten scattering efekt ktory podporuje ich skin shader len to nespravne pomenovali
-
Souhlas, taky jsem cekal kdy si bude znovu pripalovat zapalkou, a ono se to nestalo... nekdo tady opet jen prekladal hrubej text z anglictiny, i kdyz video nevidel, a tak nevedel jak prelozit slovo 'lighter'
-
-
nic extra ,zhruba pred rokem tu bylo video na deus ex 3 ktere vypadalo skoro stejne.je to jen filmecek a realna grafika bude vypadat uplne jinak(a nemyslim tim lip).
-
-
To není jen filmeček. Je to realtime render, tudíž by takhle mohl vypadat i gameplay.
-
-
jo,za nejakej ten rok.Jedna vec je renderovat real-time predpripravenou scenu,v tmavem prostredi,kde se ledacos nemusi moc propracovat a neco jineho je hra kde se zapojuje mnohem vice veci
-
-
-
delete :)
-
Moc hezký engine.Ještě by to chtělo nějakou hru :- )
-
me se nezda ze by napriklady fyzika ve hrach nejak zaostavala, to zase autor clanku nevedel jak to zakoncit tak napsal blbost no
-
-
od doby HL2 se fyzika ve hrach v podstate nikam neposunula.Zatimco grafika se porad zlepsuje,i kdyz v posledni dobe pomaleji,tak fyzicka stranka her v podstate preslapuje na miste.A ne,destrukce budov v BFBC2 vazne neni fyzika,ale predpripraveny stupne poskozeni,navic to k realu ma mile daleko.
Takze fyzicka stranka ve hrach notne zaostava za grafickou -
Prosim pripomen mi kde vsechny predmety reagovali na chovani npc/hrace na zadnou si nepamatuju... Ou zadna vlastne nebyla.
Kazdopadne k AI bych ja osobne rekl ze Crysis Warhead mela dobrou Ai a spis zalezi jestli se s tim chce nekdo patlat dlouho sem nepotkal vyslovene spatne npc todle je primo na clanek tema protoze dobra Ai je dneska v kazde fps skoro zatimco v adventure jsem ji potkal jen jednou v te nezavisle hre nevzpomenu si na jmeno nedej boze ve strategich kde jen cheatuje.
-
-
hezky řečeno,...grafika je poslední dobou když vidím nesutále tyhle next gen technologie vypiplaná že už to snad lepší nemůže být do budoucna,já jsem skromný člověk a opravdu jsem nabažen ))),opravdu by chtělo ale tedkom nechat železa vychladnout a zapracovat na AI a scénářích....popřípadě soundtracích
-
-
scénáře dělají jiní lidé než grafiku. Pokud to nešlo doteď, tak si uvolněním práce grafiků nepomůžeš.
-
-
Můžou najmou lepší (dražší) scénáristy a horší (levnější) grafiky...
Ale podle mě jsou scénáře her přiměřeně dobré tomu, jaký scénář potřebují. Call of Duty nebo Army of Two žádné spletité příběhy nepotřebují, stejně je málokdo sleduje. A hry, které je potřebují, tedy hlavně RPG, mají příběhy většinou docela slušné. Tady není moc co zlepšovat. -
-
jenomže takové rpg obvykle ztrácejí jakoukoli kredibilitu ve všem ostatním kromě příběhu(samo sebou že nejlepší jsou i tam za vodou)
-
-
-
Co že to? Zlepšit herní soundtracky? Při vší úctě, čím posloucháš?
-
-
ne všude je hudba tak dobrá...
-
-
-
Je tu vela komentarov tak snad nebude moja otazka rovnaka...
To video ma znazornovat ako in-game engine? Lebo mne to pripada ako normalne filmy/intra/trailery k hram ako su Final Fantasy alebo filmy od Blizzardu.... Ked je toto grafika in-game tak to potom klobuk dole.
PS: Velmi vela ludi pri pocuti slova Source engine mavne rukov. No skuste si pozriet tuto ukazku z remake modu Dear Ester...
http://www.youtube.com/watch?v=i3bPjEbenew
Crytek, UE3.. vsetko je pekne... ale ked aj obycajni Source dostanu dobry ludia do ruk tak dokazu zazraky :)ˇ... -
-
Na Square Enix mávám rukou, ale se zdvyženým prostředníčkem! *1* Za to blokování lokalizace do Deus Ex 3 do češtiny. *10*
-
-
A na copak by ti byla lokalizace do cestiny? Kdyz neumis poradne ani cesky ty "zdvYzeny" prostrednicku!
-
-
Máš pravdu *3*
-
-
-
-
rozhodne lepsi jak jupiter ex engine
-
-
a lepšie ako drátom do prdele
-