Přejít na výpis diskuzí
Nová podoba Games.cz si žádá vaše připomínky
2.4.2014 | Redakce Games.cz
451 příspěvků
-
Plnohodnotný světlý design, font nadpisů nesedí (hodí se spíš pro hračkářství), možná zkusit rozšířit stránku - působí na mě příliš stísněně jako sardinky
-
a. Nadpisy v tom oblém fontu jsou jako pěst na oko.
b. U komentářů je padding nesmyslně obrovský
c. Některé fonty mi přijdou příliš malé
d. Celkově méně přehledné
e. Nic co by bylo lepší oproti minulému designu jsem nezaznamenal.
f. Zobrazení na jaké stránce komentáři jsem by mohlo být vyraznější -
Na ipadu nejde dávat +/- .
-
Víceméně prkotiny, ale taky si postěžuji na nadpisový font, je prostě moc oblý!
Delší "top" komentáře pod články se nevlezou do chlívku, je to nehezké *15*
Takřka to nepoužívám, ale překopal bych kategorie.. Wii(U) byl vyměnil za prosté Nintendo a Handheldy bych zrušil úplně a novinky pro ně by prostě dostaly tag playstation/nintendo. p.e.a.c.e. *12* -
zmenit pismo, jinak je vsechno lepsi nez driv *4*
-
Inu, Games.cz sleduju prakticky od vzniku, byl jsem zvyklej na design a rozložení článků, nicméně změna je život a některý části chtěli změnu jako sůl. Celkový design se mi líbí, pokud někdo má problémy s přehledností, tak je to vždy jen o zvyku a zorientování. Ale bohužel musím se přidat k názoru většiny, že fonty by to rozhodně chtělo upravit. A to jak nadpisy, tak i font v článcích. Možná je to jenom o zvyku, nevím, to se pozná až časem, ale zatím to na mě tak působí. A nebo mám jen divný oči *1*
Jo a problém pro mě numero uno... nevidím nikde možnost přepnout na bílou variantu. Nemám rád stránky s černým podkladem a daleko příjemnější je mi právě podklad bílý. Dřív jsem tu možnost viděl, nicméně teď ať koukám, jak koukám tak jí nikde nemůžu najít. Nejvíc zarážející je, že v obrázku kterej je v článku, tak tam tu možnost vidím. Jestli se jednalo taky jen o apríl, tak budu naštvanej *1* -
Nadpisy i bleskovky jsou v pohodě. Mě se ale čte hůře text uvnitř článku.
-
Font je perfektní.
Jinak, nemohl jsem najít videa z podcastů - proč nejsou v sekci Games TV? -
Aha, tak pozor změna *1* . Nevím, jestli reagujete tak rychle nebo byla chyba jen u mě. Ale scroll v bleskovkách zase přítomen. Ačkoliv se to tu už párkrát objevilo. Tak či tak, prosím zachovat:)
-
Strasny fonty! *16*
-
Krokem vpřed je určitě úprava obsahu článků, řekl bych že o to Vám šlo především a to se podařilo. Horší je již samotný newsfeed kdy přechod v pozadí ve mne evokuje to, že mám novinku nějakým zvláštním způsobem zaselectovanou a to není dobře. Celkově news feed pusobí, zvláštně a to díky fontu v nadpisech, Když jsem si zkusil přepnout font na Arial/Helvetica a nepatrně jej zvětšít, vypnout přechod v pozadí, působilo to na mne o poznání lépe, font je takový problém proto, že neladí s vašim logem a brandem, myslím si, že "hranatější" font by byl mnohem lepší volba.
Abych to zhrnul, články se čtou lépe, ale novinky hůře.
Když už jste dělali změny mohli jste rovnou vyřešit věčný problém a to ten že fragmentujete nadpis od obsahuje obrázkem, ale chápu, že to je změna razantnějšího formátu. -
Fonty jsou zvláštní, ale je to asi o zvyku. Ale co mi opravdu chybí a dost jsem si na to zvykl je "scroll" v okně s bleskovkami na hlavní stránce. Každá změna, zvlášť webu, kam člověk chodí denně, je těžká. Když na to koukám roky den co den, tak prvních pár dní z toho asi budu dost nesvůj, ale za měsíc už si ani nevzpomenu na "starý" design. Jen ten scroll bleskovek!:). Jinak za mě dobrý a upřímně je mi to prakticky jedno. Když nepůjde do kytek kvalita textů, tak je mi vzhled ukradený *12*
-
Tak nevím, ale mně se moooc líbí. O:) *1*
-
zmente font a bude to dobry *3*
-
Font nadpisů článků je bohužel hodně zastaralý. Neříkám, že je třeba použít OpenSans, ale jsou zde podstatně lepší fonty než ten co tam máte.
-
Určitě je lepší vetší font v článku
Nadpisy mají zvláštní font, ale možná jde jenom o zvyk
Hodně mi chybí scrolování bleskovek -
Abych jenom nekritizoval, tak celková přehlednost mezi články (přechod z tmavší šedé do světlejší šedé) je fajn, to bych neměnil.
Komentáře jsou taky povedené, určitě přehlednější než předtím, palec nahoru! Jen bych možná ještě nějak víc zvýraznil dole na které stránce zrovna jsem, ale to už je detail *15* -
co se mi líbí:
font celkově (velikost, typ,..)
co se mi nelíbí:
NEMOŽNOST SCROLLOVAT BLESKOVKAMI
verdikt + hodnocení u recenzí - rámeček kolem těcho sekcí mi nevyhovuje, možná zlepšení mě ale nenapadají -
Nový font pro nadpisy se mi, nevím proč, hůř čte, ale zase se mi líbí větší font v textu článku. Jinak se mi neotevřelo žádné video v článku, nebo už tam nejsou - vidím jen tři tečky... nevím. Jsou v galerii pod tím, takže nevadí, ale je to krkolomné... Jak šířka obrázků není zarovnaná s textem, tak mi to přijde takové rozházené. Toliko za sebe... jinak ok.
-
Hlavní font je podle mě rozhodně krok zpátky, taky větší písmo je příklon k dnešnímu fancy stylu psaní pár odstavců velkým fontem a vypovídající hodnota nula, což o vás snad neplatí