Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na mě to celé působí tak nějak Old School.
  • Trol.diskuzni
    Oproti včerejším GAYmes.cz rozhodně krok zpátky, předělat zpět! *16*
  • Pridavam se tady ke komentujicimu: novy font vypada, alespon subjektivne, jako nepoplatny sve dobe, tan predchozi byl urcite modernejsi. Muj nazor...na druhou stranu nemam problemy se ctenim.
  • deathfish
    - Možná jiný/čitelnější font nadpisu, ale zas tak moc mi nevadí, dalo by se na to zvyknout.

- Dal bych menší font v článcích.

- Po kliknutí na komentář pod článkem bych velice ocenil, kdyby mě odkázal přímo na stránku a pozici komentáře.

- Byl jsem taky dost zvyklý klikat u článků na tlačítko "celý článek" vpravo dole u každého článku. Teď se tohle "tlačítko" posouvá vždy podle konce poslední věty, timpádem je vždy u každého článku posunuté jinde.

To je asi vše. Jinak to je moc hezké *4*
  • Vrook
    A jestli třeba článek nedává tak trochu najevo, že když bude mít hodně lidí připomínky k fontu, tak ho změněj. Pokud se ti nelíbí font, tak proč to nenapsat do komentáře s klidem a hysterčit jak italská bába v přechodu?
  • Ale když se prohlížeč odzoomuje tak na 85%, tak už to celkem číst jde... *5*
  • A ještě jedna podstatná věc mě štve, a to počet zobrazených komentářů na stránce a orientace v nich je horší. Často mě baví víc číst komentáře víc než některé články. Počet zobrazených komentářů by tedy měl být zachován a pokud možno zobrazené přspěvky by měly být blíže u sebe, aby zůstala kontinuita diskuze zachována. Stačí je víc nahustit k sobě. Ten redesign v pár řádcích CSS kodu byl podle mě zbytečný.
  • Coffin.Corner
    Tajně jsem doufal, že zrušíte pluska a mínuska v diskuzích. Nemají žádnou vypovídající hodnotu a jenom lákají trolly. Jinak celkem dobrý, změna je život :)
  • Mě scrollování jde, aspoň na pc teda
  • mohli byste vycentrovat ten special nahore? uplne mi to rve koule kdyz to vidim.

viz http://i.imgur.com/7p2yOo1.png
  • PS: A když už dám reagovat a chybně opíšu kód, tak po následném správném opsání se už příspěvek nepřiřadí k tomu správnému jako reakce, ale vytvoří se jako zcela nový příspěvek.
  • Bleskovky ste pěkně vydrbali ted nejde scrollovat, Na games koukam přez plejáka na televizi a nebo v telefonu. Za celkem za mě za 4 jako ve škole. Horší než předtím *9*
  • A článek končí odkazem "pokračování", které končí na 404:

http://old.games.tiscali.cz/reviews/cctsfirestorm//index2.asp

A to nebude asi jen tenhle článek...
  • Barvy, vzhled a fonty - neřeším, nikdy nejde vyhovět všem, sloupek s textem by mohl být širší (při rozlišení 1920x1080 je polovina šířky stránky neviužitá), ale mám pár postřehů co se týče funkčnosti.
    1) V hlavním menu položka RECENZE - změnit název, po otevření se dostanu na recenze, ale filtr mi nabídne i na ostatní články. Když nevím kde hledatostaní články, tak by mě určitě nenapadlo koukat do položky Recenze.
    2) Vyjde a vyšlo - v prvním sloupci Právě vyšlo je 6 her, kde je místo datumu vydání otazník, např. Battlefield 4: Naval Strike má již téměř dva týdny datum vydání oznámené, i kdyby to nikdo nestihl aktualizovat, tak otazník ve sloupku VYDANÝCH her je nelogický, zvlášť u her několik měsíců vydaných (např. Ryse: Son of Rome).
    3) Katalog her - používám prohlížeč Opera 12.16, ve sloupci Platformy mi to u každé hry vypisuje dlouhý výpis kódu stránky, např. [{'gameId': 11520, 'id': 145557, 'imported': 0, 'name': 'Wii', 'releaseDate': '2006-04-00', 'seoName': 'wii', 'shortName': 'Wii', 'url': 'http://games.tiscali.cz/katalog/wii/', 'visible': 1}, {'gameId': 11520, 'id': 145559, 'imported': 0, 'name': 'PlayStation 2', 'releaseDate': None, 'seoName': 'playstation-2', 'shortName': 'PS2', 'url': 'http://games.tiscali.cz/katalog/playstation-2/', 'visible': 0}] {'scheme': 'http', 'params': '', 'path': '/katalog/', 'fragment': '', 'query': '', 'netloc': 'games.tiscali.cz'}
    4) Otevření galerie obrázků v novém okně - nemám s tím problém, přesun na další obrázky kolečkem myši mě překvapil, ale po prvním šoku nezbývá než pochválit, podle mě výborný nápad.
    5) Online hry - popisek hry POD obrázkem mi přijde velmi nešikovný, oči mi tak nějak samy přiřazují k obrázku popisek nad, který ale patři jiné hře. Dále po velkých obrázích her je zbytek her s menšími obrázky rozsypaný a divně uskočený, po pátém malém obrázku je poslední čtvrtina obrázku useklá (Opera 12.16)
    6) Games TV - šipky u videí nabízí jen několik dalších, nadpisy nad kategoriemi by mohly vést jako odkazy na všechny videa z kategorie
    7) výpis článků podle data - nabízí jen den před a den po, nejde najít konkrétní den
    8) Archiv podcastů - odkaz na video je jen u prvního, pokud ostatní nejsou na webu games.cz, tak by tam mohl být alespoň odkaz na youtube. Nadpis (např. Fight Club #172) by mohl odkazovat na původní článek.
  • Jeste dodam, ze graficky layout se mi libi a krome tech fontu nemam vyhrad. Je to takove svezi a je videt, ze to neni latane horkou jehlou, jen nad temi fonty se mel zamyslet nekdo s typografickym vzdelanim/citenim, coz ne vzdy musi byt grafici nebo webdesigneri.
  • Nový font je strašně špatně čitelný a tak nějak nezvykle protáhlý. Přečíst článek až dokonce bylo o moc těžší než dříve (a ne kvůli obsahu). Nadpisy se na stránce trochu ztrácí...mohly by být větší nebo jinak odlišeny od okolního žlutého zvýraznění.
    Lišta s rozdělení dle platformy je určitě užitečná...
    Jinak hranatost je teď moderní...a hlavně zůstalo tmavé pozadí :-)
  • Ahoj borci, zvětšení textu je fajn, mohl by být větší i při čtení diskuze, font bych neřešil. Proč nevyužíváte celé plochy monitoru? nevím jak vypadají stránky na ostatních monitorech ale na širokoúhlém mi přijde, že po stranách je spousty nevyužitého prostoru. Celkově se skoro nic moc nezměnilo, co se mi nelíbí je ten velkej hnusnej žlutej pruh na hlavní stránce.
  • Pridam se k tem, kterym se nelibi pouzite fonty a to jak nadpisu, tak textu clanku. Jako jo, na prvni pohled to vypada hezky, ale ke cteni to neni. Vzhledem k tomu, ze na games prijdu tak 1-2x tydne a proctu si temer vsechny clanky co nove vysly, tak je pro me hrozne unavne, kdyz je to napsano fontem, ktery se blbe cte. Kdyz bude font patkovy, o to lepe, ale neni to nutne.
  • Prosím, zkontrolujte si také historické recenze. Např:

http://games.tiscali.cz/recenze/c-c-tiberian-sun-firestorm-49457

Hodnocení redakce: Non - leze mimo box, a hned pod tím souvislý řádek textu, lezoucí také někam mimo stránku (C&C: Tiberian Sun Firestorm - recenzeAutor:Bergy Publikováno:14.března 2000 •Je ...), takže celý dvi class "anot".
  • Sr_Lobo
    Normalne prispevky nepisu, ale tahle zmena je fakt zla....
    Primlouvam se k navratu zpet, protoze tohle je vazne nehezke na pohled
    *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit