Přejít na výpis diskuzí
Nová podoba Games.cz si žádá vaše připomínky
2.4.2014 | Redakce Games.cz
451 příspěvků
-
Blbne mi přihlašování, nemůžu se dostat na profil...
-
Moc se mi to líbí :)
-
Sorry, ale minuly jste apríl o jeden den. Existuje tuna úžasný fontů, které pro redesign herního webu můžete využít a tohle rozhodně není jeden z nich... Zkuste Source Sans, Fira Sans, Proxima Nova...
-
Není to tak hrozný, i když chtěl bych taky starý vzhled zpátky.
-
přestávám na games.cz chodit TOHLE se nedá
-
sranda je taky ze moje reakce na vas komentar se mi cte opravdu lepe
-
Dobrý, jen bych ocenil možnost změnšení fontu v článcích...
-
No.. než jsem si uvědomil, že se jedná o změnu, myslel jsem si, že se mi nenačetla korektně stránka... teď už si jen myslím, že se ten font nedá číst... za mě tedy rozhodně krok zpátky v celkové přehlednosti.
Primární snaha při tvorbě webu by měla být vždy přehlednost (dvojnásob to platí u webu tohoto typu) a upřednostnit styl na úkor funkčnosti mi tedy připadá vyloženě nešťastné. Tím spíš, že tu jsme všichni proto, abychom se co nejsnáze dozvěděli co potřebujeme.. čehož se momentálně dá dosáhnout snáze u konkurence. -
Tenhle font, kterej používáte jako hlavní font na texty článků, podle mě vůbec neni font na čtení dlouhýho textu, do časopisů a novin. To je font vhodnej do textovejch editorů, na psaní kódu. http://www.google.com/fonts/specimen/Noto+Sans
To vám snad dělali sazbu a ux programátoři ne? I blbej Arial, nebo Verdana by byl lepší. Dejte jakejkoli normální font na delší text. Text v článku neni o zvláštnosti fontu, ale o čitelnosti. -
Nevím jestli to tu už někdo psal, ale velice mi chybí na úvodní stránce u článků označení o jakou platformu se jedná. Označení se nachází až po rozkliku článku.
-
Ještě jedna věc, která mě dráždí, je jiná šířka hlavního obrázku a textu článku. Vše pak působí hrozně amatérsky (odflákle), což považuju za zásadní grafickej kiks.
-
Uz jsem to psal do bleskovek, ale at je to i tady:
Mne ten minuly design vyhovoval (narozdil od toho predminuleho). Asi bych si zvykl i na tenhle, i kdyz, jak tady uz vetsina lidi psala, je to takove nafoukle. Co mi ale v soucasne podobe vadi rozhodne nejvic, je zkraceni perexu clanku. Driv jsem prolitl perex a vedel jsem, ktery clanek si precist a ktery ne, ted se z neho clovek uz moc nedozvi. :( -
Chybí mi scrolování v Bleskovkách. *10*
-
Modernizace vzhledu, ač celé jeho znovunavržení působí velmi svěžím dojmem a pokud byl záměř o moderní vzhled tak i to se povedlo. Jak tu píší ostatní čtenáři, ten font. Původní font byl opravdu lepší, lépe se to četlo člověk nemusel tak často scrollovat, pokud už je někdo tak slepí, tak si to může přiblížit.
-
Už to tady zaznělo, ale volba fontů je fakt špatná. Líbí/nelíbí v komentářích není jasně rozeznatelné na první dobrou jako ve starém vzhledu, snaha o přizpůsobení na tablety a telefony (velké písmo, úzký sloupec) nedělá dobře běžnému monitoru.
-
Kombinace tmavého stylu a kulatého fontu, velkého písma je zabiják. Ani jsem ten článek nedokázal dočíst do konce, a to sem chtěl. Nedá se to. Prosim vás, já vim, že hlavně píšete a na webu si nic pak číst nemusíte (redakce), ale zkuste si přečíst článek od začátku do konce...
-
Ještě jedna věc, která mě dost dráždí, je jiná šířka hlavního obrázku a textu článku. Vše pak působí hrozně amatérsky (odflákle), což považuju za zásadní grafickej kiks.
-
Font je špatný, jinak ale už to vaše 'provizorium' bylo dost dobré, takže k ničemu jinému nemám připomínek :)
Ale možná by stálo za to udělat přepínátko pro volbu velikosti fontu (třeba jako na webu České televize), tento je dost velký (vím, že se to dá udělat v prohlížeči, ale to prostě není ono) :) -
Vsechno je super krome fontu, strasne velkej a chce to patkovy pismo. Ten starej byl super.
-
aha, jenže já už mám tolik loginů všade možně že se registrovat na games nechci a krátký článek ještě nikdy nikoho nezabil, na druhouu stranu znám pár lidí co kvůli krátkému článku přišli o práci