Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nelíbí! Jsem se lekl, že se mi nějak přehodily fonty. Strašně špatně se mi to teď čte. *9*
  • Ludo
    zmena je celkom v pohode, ale ten font - to je KATASTROFA

Na Windows to este jakztakz vypada, ale na Linuxe mi to hadze nahodne rozne hrubky pismen a citanie je utrpenim.
  • Inquisitor
    Ale ona tam je
  • Aha, vážně. Dokonce i písmen na řádek je stejně. Tak je to tím fontem. Nový font je vyšší - a vizuálně tedy užší, taky má myslím menší mezery mezi písmeny. Působí to tedy opticky, že se stránka zúžila. Bylo to tak zřejmé, že jsem se to ani nepokusil ověřit, zda tomu tak skutečně je. Každopádně se mi to čte fakt blbě. Zužuje to pohled jakoby do jednoho místa, kdežto předtím se to četlo normálně.
  • Nelíbí
  • Bezpatkové písmo se blbě čte (nevede oči), takže se unavují rychleji oči. To se hodí tak do Blesku, kde moc textu není, ne na games.cz. Za mě chci návrat fontu.
  • Cosi
    Pokud kliknu na nej. komentář pod příspěvkem, mohlo by mě to hodit do komentářů na příslušné místo, ne jen na první stránku.
  • na všechno si jde bez problémů zvyknout, ale ta lišta u bleskovek hodně chybí
  • Naprosto super.
  • Tilwaen
    Déle registrovaným uživatelům o tom byl s předstihem poslán e-mail *4*
  • libi se mi tento novy "flat" styl ale jde o to ze se zmenilo jen to. Osobne bych cely ten pravy sloupec s facebookem a twitterem nejctenejsi bleskovkou dal nahoru do horni listy jen jako ikonky a prostredni sloupec trochu roztahl. prijde mi, ze je tu zbytecne mista ktere je nevyuzito :)

no a za dalsi by to chtelo trochu postelovat ten smrtivej flashplayer ve kterem mi na sebelepsim stroji bezi hd video jak.....no nevim je to takove cele tuhe :D
  • Ještě bych dodal, že mi odkazy sdílet, g+, tweet a inshare u každého článku "nepasují" do okolního prostředí...Nejsem žádný oprofík, ale myslím že by to mohl spravit nějaky rámeček nebo tak :)
  • Kozy
    Ten font je v pohodě, až na tu velikost v článcích. Hlavně ne Times, jenom bezpatkový písmo.
  • Font pre nadpisy je zaujimavy, taky lentilkovy az zelatinovy:-) Co mi ale k celkovemu dizajnu nesedi su tlacitka "To se mi libi", "Share", "Tweet"... Na stranke sa nachadzaju dva krat, raz pod nadpisom a druhy raz na konci clanku. Svojimi farbami spatia vas cierno/zlty dizajn. Idealne by bolo keby sa ich zobrazovanie dalo nastavit individualne (kazdy by si ich skryl/zobrazil podla svojho gusta). Prip. aspon odstranit tie pod nadpisom, tie spatia najviac.
  • Tilwaen
    Nový font v nadpisech není tak zlý, písmena jsou jen hrozně namačkaná na sebe; pravděpodobně tím, že je nadpis psán tučně. Text tak nestačí přelétnout očima s podvědomým pocitem "vím, o čem ten nadpis byl", ale je nutno se na něj koncentrovat, aby šel s porozuměním přečíst, což působí rušivě. Stačilo by zvětšit odsazení jednotlivých písmen od sebe. Líbí se mi, že se jaksi vizuálně hodí k logu Games tím, jak je zaoblený, a zároveň není tak moc Comic Sans, jak tu někteří démonizují (díkybohu).

Co se mi ale nelíbí, je písmo uvnitř článků - konkrétně jeho velikost. Je příliš velké a tím, že font není patkový, se to opravdu nečte dobře. Co mě napadá jako vcelku rozumný kompromis by bylo zmenšit velikost písma v článcích a jeho nynější velikost ponechat na takový ten odstavec mezi nadpisem a prvním obrázkem. Bezpatkový font samotný nechte, vypadá hezky, jen to zmenšit.

Dobrá je i napůl rozbalená diskuze pod články a přehlednější přehled nových diskuzí. Změna Líbí/nelíbí mi také přijde výborná, ale dokud se nevyřeší naklikávači, bude to dále bezpředmětné. Nebo jste nám s novým designem přinesli (vítanou) změnu i v tomto směru? :-) Snad by stačila k hlasování registrace, nebo po vzoru jiných webů povolit neregistrovaným hlasovat jen kladně, ale to je taky takové polovičaté řešení.

Mohl by se i navýšit počet povolených odstavců, alespoň malinko; spamerům se nijak výrazně nepomůže a my, co občas píšeme ságy a chceme to mít přehledné a čitelné, za to budeme moc rádi.

Jak obvykle nemám změny vzhledu kteréhokoliv webu ráda, protože člověk už je navyklý na určitý režim a k ničemu to "nové a lepší" nepotřebuje, tak si myslím, že zde se facelift opravdu povedl. Je to takové čistší, jednotnější, uhlazenější... LEVELovatější :-) Máte v týmu šikovné lidi.
  • Líbí. *4*
  • Zdravím,
    -ty nápisy a ostatně i celý text působí opravdu trochu zvláštně, je to hlavně tím, že tohle písmo prakticky nikde není a proto na to oči nejsou zvyklé- je to rušivé. Otázka je jestli se na to dá zvyknout když jinde není...
    -scrollovací lišta u bleskovek
    -větší zvýraznění čísla stránky v diskuzi
    -nechat jinak barevně označený pouze úvodní příspěvek v diskuzi+ stejná barva reakcí
    -konečně normální galerie(osobnosti), ani mi zatím nevadí že nejde obrázek rozkliknout přímo v článku
    Jinak je vidět, že narozdíl od jiných webu jste nad změnou přemýšleli, hlavně si zachovejte pokud to jenom trochu půjde svoji jedinečnou identitu, pryč s grafickým slučováním příbuzných webu!
    Až na to písmo (což je zásadní), změna k lepšímu.
  • Spades
    Jinak ad fonty
    Nevím, proč si lidi stěžujou na samotný font článků, ten mi připadá čitelnější. Mohla by se dát navolit velikost, ale i tak si myslím, ze tohle je tak ideální. Možná bych zvětšil i font v diskuzích.

Jak Veskoslav říká, že se mu líbí bílé editační okno, tak mě z toho třeba bolí oči. Byla by kdyžtak možnost volby?

Jo a chtělo by to lépe zvýraznit redakci, ať je to admin, bleskař, recenzent, prostě nějak je odlišit, ať je v diskuzi rychle najdu. Například jak to maj blizzardi s bluepostama, tak ... yellowposty? něco takového prostě. Nick nestačí, je to málo na identifikaci podle mě.
  • Taky se přikláním k horší čitelnosti, u článků je to podle mne v pořádku, položky menu ve žluté liště by podle mě zasloužili o něco menší/tenčí písmo.
    Jinak dělení příspěvku na hlavní stránce pomocí pozadí mi přijde jako dobrá změna.
    Čili krom velikosti písma nemám co vytknout (nebo jsem na to ješte nenarazil) :)
  • Jak to jako říct, má to strašně moc pixelů a je to takový moc málo indie... a teď vážně docela se vám to povedlo ale jak už někdo napsal větší kontrast pro nelíbí a nějakej výraznější oddělovač mezi články na homepage taky a myslím že cajk. btw rada do budoucna dát vědět předem že se aspoň bude měnit design když už ho neukážete není uplně pitomej nápad

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit