Přejít na výpis diskuzí
Nová podoba Games.cz si žádá vaše připomínky
2.4.2014 | Redakce Games.cz
451 příspěvků
-
Chybí mi i zobrazení článků podle tagů (dřív to bývalo vpravo jako nejpoužívanější tagy).
-
Osobně bych zrušil celý border u ".box-comments .comment-wrap"
Jinak občas jsou ještě někde špatně odkazy na autora (např. http://games.tiscali.cz/datum-vydani/podle-noveho-videa-vyjde-middle-earth-shadow-of-mordor-v-rijnu-236629 a odkaz "Aleš Smutný" vede na 404) -
Iny font nadpisu.
Mensi font v clankoch.
Viac kompaktne diskuzie. Zabera to moc miesta. -
Jeden z mála případů, kdy redesign není tragédií, k tomu gratuluji. Ale abych doplnil něco konstruktivnějšího:
1) 640px nudle na hlavní stránce s výpisem článků a v samotném otevřeném článku. Nebyl bych proti roztáhnout design ještě o něco. Webdesign stále nechápe praktickou nepoužitelnost nudlí na widescreen monitorech.
2) Ještě trochu více odlišit jednotlivé "fdlaždice" s článku (upoutávkami) na homepage. Na stránce je stále dost žluté, takže ty nadpisy zase nejsou až tak výrazné, aby jednotlivé dlaždice s upoutávkami rozlišovaly.
3) Jednoznačně plus za zvolený font a jeho velikost, lépe se mi naň kouká a čte. Jen bych možná ještě zvolil bělejší bílou, takhle ten text vyznívá lehce do růžova oproti nadpisu u otevřeného článku je to jak pěstí do oka. Prostě barva je až příliš nevýrazná na tmavém podkladě.
4) Jednoznačné plus za tmavý design a podklad! Díky Bohu, že jste ho zanechali, protože pokud něco bytostně nesnáším, tak šok při pohledu na bílou nebo světlou stránku.
5) Výška žlutého podkladu u nadpisů v pravém panelu ála "Doporučené články" by mohla být trochu menší. Takhle je tam té žluté skutečně hodně a poněkud to odvádí pozornost od těch článků v hlavní "nudli".
6) Plus za umístění a styl štítků v otevřených článcích - věc, která není nijak zvláště nutná a přitom je jasná a neprudí přílišnou barevností a nesmyslnou pozicí.
7) Příspěvky a diskuze pod články moc hezká. Nějaký rýpal by mohl namítnout, že jsme Češi, takže "New" u nových příspěvků nedává moc smysl, ale budiž :) Limit na odstavce v příspěvku je logický, ale zrovna teď mě docela štve :D -
K tomuhle se taky přidávám.
UPDATE: No, měla to být reakce na jiný příspěvek, ale nějak se to zařadilo jinam. Každopádně se mi nelíbí, že u článku na mainpage není rovnou znázorněné, pro kterou platformu hra, ke které se vztahuje článek, je. -
... protože je GTAO součástí GTAV, tudíž není potřeba nic rozdělovat?
-
Díky, vůbec sem si nevšimnl (bude to chtít jinou barvu) a bádal jsem, kam to zmizelo :D
-
Nový font je naprosto otřesný, osobně bych uvítal spíš nějaké "patkové" písmo. Na ostatní změny se dá zvyknout. Víc není co dodat.
-
nič moc, je to hranaté ako facebook. Nechápem tu potrebu meniť niečo čo funguje a načo si ľudia zvykli. Výčitka je taká, že to strašne ťahá oči...predtým to bolo lepšie..páči sa mi viac mobilná verzia, nedbal by som keby tak vyzeral i nornálný web
-
Na první pohled vypadá design OK. Jsou tu ale 3 věci, které jsou z mého pohledu mimořádně nepříjemné:
Zmenšení hlavního textového okna? - nevím, jestli se mi to zdá, ale mám silný pocit, že plocha, ve které se zobrazuje čtený článek se zmenšila a tvoří jen malinké okénko uprostřed reklam a balastu...
Obří kulatý font článků - celkový dojem je, že ubylo místa pro text, a ten se absurdně ještě zvětšil. Proporce jsou takové, že se to špatně čte...
A do třetice - diskuse je daleko, daleko za článkem, za hromadou "souvisejícího" obsahu... -
Je tu žlutý růžek.
-
Kucí, mám vás rád, jste nejlepší česká herní redakce, ale tohle jste pos*ali. lmao
-
Zabte grafika, zachranite games :). Ted vazne, je fajn mit zmenu ale chtelo by to nejdrive pristup k bete a pak prechod na ostrou verzi. Delal to tak gamepark nebo aukro a neni to nic spatneho.
-
Ten font se fakt špatně čte, u krátkých textů to jde, ale přečíst článek je poměrně utrpení. Ale chci pochválit celkový vzhled a nové líbí/nelíbí ukazovátko :)
-
no, jestli ono to nebude tím, že použitý font má velmi negativní dopad na čitelnost článků... a pokud se ti špatně čtou články na games, proč by si sem měl chodit?
-
bude i bílá verze?
-
Rofl jako kvuli fontu? Páč nic moc jinýho se nezměnilo tbh. Trošku hysterický reakce. *15*
-
rozhodně bych vrátil u bleskovek červený růžek nové pro zprávy, které jsou nejčerstvější nebo pro můj profil 1. viděné. A připomínka proč nemáte v onlinovkách jeden z největších hitů GTA Online?
edit: tak ten růžek i u jiných věcí jako jsou i komenty atp. -
Co to má kruci být tenhle font ? To je nějaký Comic sans nebo něco podobně dětského ? Děláte kraviny, nehledě na to, že snad žádný seriózní web nemá tmavé, černé pozadí..
-
Font nadpisů by chtělo vážně vyměnit :)