Přejít na výpis diskuzí
Nová podoba Games.cz si žádá vaše připomínky
2.4.2014 | Redakce Games.cz
451 příspěvků
-
Stále milionkrát lepší než co udělali u Bonuswebu, kdy na specifickou a dobře zpracovanou stránku aplikovali šablonu idnes a povyhazovali redaktory a nasadili tam zahradníky nejspíš. Navíc nechci, aby games vypadalo jako desítky jiných webů. Klasická nudná bíla (kdy z ní časem dost bolí oči)+písmo. Jen ať si ponechají toto zobrazení, ale upraví se parametry.
-
Někteří starší uživatelé tady kamarádsky chválí, ale pravda je taková, že čím déle na to koukám, tím je to strašnější a strašnější.... Nevím, kolik vás to stálo času/peněz, ale raději bych to úplně celé předělal, nebo vrátil na starší verzi. Sorry kluci.
-
Osobne se mi stránky líbí . Ale preci jen nejaka ta drobnost se najde . Za me je to chybejici posuvník u bleskovek ,coz uz je ale koukam opraveno a potom barva písma . Nemyslím si ze spatna citelnost je diky fontu ,ale spíse sedivym zabarvenim , myslim si ,ze bile by bylo lepsi citelne a tolik by nesplyvalo dohromady. Kazdopadne moc si cením toho ,ze Uz u predchozich zmen ,jste dali na nas Vase fanousky . Diky
-
Větší font supr, ale v diskuzích je zas moc malej.
Bleskovky - kde je scrolling ?
Jinak dobrý. -
Nejsem designér, ale jedna věc co se mi nelíbí na více stránkách je to, že hlavní text není uprostřed. Je pro to nějaký důvod?
-
Asi by to chtělo nějakej limit na reakce nebo to nějak prostě vyřešit. Teď tam limit neni (zkoušel jsem to v bleskovkách *15* ) a při ňákejch dlouhejch debatách si tady budem hrát na Čapky a psát sloupky, později nudle. Možná by stačilo jenom zmenšit to zanoření u jednotlivejch reakcí.
EDIT: Další věc je, že nejde najet na svůj profil přes avatara na hlavní stránce, což jsem občas používal, abych nemusel ručně hledat články, pod který jsem napsal nějakej komentář. A jinak než právě přes diskuzi mi vlastní profil rozkliknout nejde, nebo alespoň o žádnym nevim. -
jo BUDU HEJTOVAT. Nevim proč ale propadá mi to tady jako u blbečků na dvorku. Sleduji Games.cz dlouho a nechápu jejich politiku. Nějak mi taky nedochází proč musejí bořit zavedený systém v rámci daně herní komunity tady v Čr. Za vzhled 3/10
-
To mě taky napadlo, ten rámeček šedý je dostatečně veliký, ale někdo zase může namítat, že některé Avatary nemusí poznat. Ale to zase napoví nick snad.
-
cele se to dost blbe cte musim rict
-
Krok zpatky ve vsech smerech. To se to cte lip na tabletech/mobilech nebo co ?
-
Spíš bych nějak avatar zabudoval přímo do hlavičky. Když už jsou větší komentáře, tak to aspoň řádně využít.
-
Mne se ten clanek hur cte..i nadpisy mi prijdou hure citelne ale tam to tak nevadi..v textu se precejen trochu "ztracim"
-
Font u nadpisů je hrozný a mohlo by se zmenšit písmo v článcích. Je to jak pro slepé a špatně se čte. Jinak se mi nová podoba stránek líbí.
-
Co se mi líbí:
Editace je taková klasická wordovská a mnohem lépe se mi čte, co píšu a následně edituji než v předchozím. Grafické znázornění +-. Systém více reakčních vláken+systém šipek, které usnadňují orientaci, kdo na koho reaguje.
Co se mi nelíbí:
Giganticky a zbytečný rámeček kolem příspěvků. Divný font, uvítal bych spíše Times nebo Calibri. Zbytečně veliké písmo u časové informace příspěvku+nahlásit/reagovat. Zbytečně příliš zvýrazněný nick registrovaných účastníků diskuze. "Neexistující" systém nadpisů. Přehodit tlačítka upravit a nahlásit, protože si myslím, že první by mělo být nejpoužívanější a to doufám není nahlásit. Chybí mi zvýraznění stránek (nejlépe třeba bílá/žlutá nebo červená/žlutá). Konečně bych změnil editor recenzí+možnost vytvářet galerie obrázků by nebyla špatná:) A osobně bych asi zmenšil ikonku našich avatarů, aby byla stále viditelná, ale aby obtékání textu nebylo tak markantní. -
Já osobně mám problém s přechodem z černého pozadí na další web s bílým pozadím. Asi už nestíhají ani moje oči *1*
-
text je zbytečně velkej a ten font nadpisů, ten už komentovali ostatní
místem se tady plýtvá celkem dost, ale vadí mi to hlavně u obrázků na hlavní stránce, že jsou užší než prostor pro text
ještě to chce změnit barvu nových příspěvků v diskuzích a líp zvýraznit, na které stránce zrovna jsem. a když si zobrazím stránku Diskuze, tak tam nevidím moje jednotlivý příspěvky. jen ve které sekci jsou a kolik mají reakcí
našeptávání ve vyhledávání nebude? a ten editor pro čtenářské recenze se bude měnit? kdyby mě ještě něco napadlo, tak dopíšu -
Scrolluje se hlavne v diskuzi, kde jsou komenty prilis daleko od sebe a jednotliva okynka s komenty v sobe maji prilis prazdneho mista
-
Font u nadpisu je tragedie. Spatne se cte, vypada blbe...Jako by to vymyslel klucina co dela sve prvni webovky :)
-
Okynka s komentari maji nad textem a pod textem prilis velkou mezeru od okraje tabulky. Diky tomu jsou komentare moc daleko od sebe. A jak pisou vsichni, zmenit font nadpisu a vyhrat si s jejich velikosti. A mohli byste taky pridat alespon jeden novy smile *4*
-
Písmo u článků je fakt moc velké a font taky není nejlepší. Zmenšil bych ho aspoň na velikost písma v komentářích.