Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já osobně mám problém s přechodem z černého pozadí na další web s bílým pozadím. Asi už nestíhají ani moje oči *1*
  • Llour
    Nadpisy i bleskovky jsou v pohodě. Mě se ale čte hůře text uvnitř článku.
  • Inu, Games.cz sleduju prakticky od vzniku, byl jsem zvyklej na design a rozložení článků, nicméně změna je život a některý části chtěli změnu jako sůl. Celkový design se mi líbí, pokud někdo má problémy s přehledností, tak je to vždy jen o zvyku a zorientování. Ale bohužel musím se přidat k názoru většiny, že fonty by to rozhodně chtělo upravit. A to jak nadpisy, tak i font v článcích. Možná je to jenom o zvyku, nevím, to se pozná až časem, ale zatím to na mě tak působí. A nebo mám jen divný oči *1*

Jo a problém pro mě numero uno... nevidím nikde možnost přepnout na bílou variantu. Nemám rád stránky s černým podkladem a daleko příjemnější je mi právě podklad bílý. Dřív jsem tu možnost viděl, nicméně teď ať koukám, jak koukám tak jí nikde nemůžu najít. Nejvíc zarážející je, že v obrázku kterej je v článku, tak tam tu možnost vidím. Jestli se jednalo taky jen o apríl, tak budu naštvanej *1*
  • Podle me se zmena povedla lepe nez na jinem nejmenovanem webu:-) . A hlavne, ze se neco taky zmenilo. Stara podoba games byla uz moc okoukana a taky nebyla dokonala.
  • Víceméně prkotiny, ale taky si postěžuji na nadpisový font, je prostě moc oblý!
    Delší "top" komentáře pod články se nevlezou do chlívku, je to nehezké *15*

Takřka to nepoužívám, ale překopal bych kategorie.. Wii(U) byl vyměnil za prosté Nintendo a Handheldy bych zrušil úplně a novinky pro ně by prostě dostaly tag playstation/nintendo. p.e.a.c.e. *12*
    • alladjex
      Mě by zajímalo, jestli ty kategorie podle platformy někdo používá. Já sem nikdy nepřišel na to, k čemu by mě měli být dobré ... *8*
  • Na ipadu nejde dávat +/- .
  • Plnohodnotný světlý design, font nadpisů nesedí (hodí se spíš pro hračkářství), možná zkusit rozšířit stránku - působí na mě příliš stísněně jako sardinky
  • za mě dobry. bál jsem se, ze se povezete na vlně mnoha jiných webů, které začaly houfně kopirovat polygon.com, ale přijemně jste mě překvapili. nemam rád velké změny a ty vaše vypadají, aspoň na první pohled, jen jako drobné poladění fungujícího systému. po tom jak se podařilo podle mě totalně znepřehlednit třeba musicserver.cz jsem čekal jen to nejhorší :-)
    -
    takže palec nahoru. jsem rád, že se držíte kombinace tmaveho pozadí a světlého písma. na večerní čtení je to mnohem příjemnější, než si vypalovat oči bílým podkladem.
  • jo BUDU HEJTOVAT. Nevim proč ale propadá mi to tady jako u blbečků na dvorku. Sleduji Games.cz dlouho a nechápu jejich politiku. Nějak mi taky nedochází proč musejí bořit zavedený systém v rámci daně herní komunity tady v Čr. Za vzhled 3/10
    • Veskoslav
      Stále milionkrát lepší než co udělali u Bonuswebu, kdy na specifickou a dobře zpracovanou stránku aplikovali šablonu idnes a povyhazovali redaktory a nasadili tam zahradníky nejspíš. Navíc nechci, aby games vypadalo jako desítky jiných webů. Klasická nudná bíla (kdy z ní časem dost bolí oči)+písmo. Jen ať si ponechají toto zobrazení, ale upraví se parametry.
  • Spades
    Nejsem designér, ale jedna věc co se mi nelíbí na více stránkách je to, že hlavní text není uprostřed. Je pro to nějaký důvod?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit