Přejít na výpis diskuzí
Nová politika YouTube může být pro herní kanály zničující
11.12.2013 | Petr Poláček
177 příspěvků
-
Tak teď se ukáže, kteří točí videa pro finance a kdo pro zábavu. Jelikož žádné velké studio nedá práva na svojí hru kvůli obsahu. Budou si muset ostatní Let'sPlayeři vypnout zpeněžení videí. Například FlyGunCZ neměl zpeněžení nikdy zapnuté. YouTube právě začal svojí politickou čistku :)
-
-
FlyGun to myslíš toho homosexuála který šetří peníze na změnu pohlaví? Už podle hlasu je jasné kam ty hormony měly původně směřovat..
-
a nemelo by nakonec byt jedno jestli ma nekdo zpoplatneni zapnuto, vypnuto? Video s jejich obsahem, je porad video s jejich obsahem. Mimochodem vubec nevim jak to chodi, ale nelibi se mi, ze by google predaval vase osobni informace tretim stranam, ktere prohlasi, ze to a to je jejich. Je tu nekdo, kterej mi rekne postup... tedy presne jak firmy + podvodne firmy donucuji uzivatele zaplatit. Prece google nemuze dat vase jmeno, adresu komukoli, kdo rekne ze je neco jeho. A to se nebavim o tom, z ceho danoui castku pocitaji. Vzdyt takova faktura neni vubec jednoducha. To nekdo spocita kolik je poruseni celkove na kanalu, nebo co video to vyhrozovani zalobou. Ozve se vam, ceskej pravnik, kterej je zastupuje, nebo vsechno v anglictine. Nejak mi to hlava nebere. A o smlouvach? To jako nejakej 12ctiletej tydýt s bedarama zaklepe na dvere Activisionu, ze by chtel smlouvu? Co to je? A takhle musi obejit 150 spolecnosti? Jak je to s podnikanim s danemi 14ctiletych? To tam ma jit s rodici? :) Dejme tomu, ze ted chci natocit to je jedno Battlefield jo, co mam delat? :)
-
To je veta, ktorá by dávala zmysel, keby tie claimy neprišli aj na nemonetizované videá a tiež rovnako bezdôvodne.
-
-
Co to soudruzi v tom Gooooglu zas vyvadej omg...
-
no twitch bude nejspis nasledovat. YT je precedens
-
a na to nekdo kouka?
-
-
ja se tam ocitnu, jen kdyz je nejakej velkej turnaj- neco ze starcraftu, takze asi kouka. Ale je to drsna ztrata casu, to jo. Ja jsem starej blbec, ale celkove mi na lets playich vadi takovy to nuceny byt vtipnej za kazdou cenu. Nekteri jsou totalni tragedi. Ale tak co. Njvetsi zakladna jsou půboši. Ale musim rict, ze spousta z nich to chytla za pacesy a jdou jim za too prachy. Jeste mi prijdou ze na to ze maji treba i 20 let, tak jsou jak 13cti leti. Treba krafak, to je mazec. Nebo vlogar, letsplayer GOGo nebo jak. To sleduje 250 000 lidi treba a nic extra vtipnyho to neni, ja se spis stydim za neho, ale decka to miluji. Ma ja nevim 17 let a ... nevim jsou nekde jinde. No ti vlogari, to je fakt na kulku. Nejakej Jicha ..adam tusim? ... taky jsem hledel co to mele.
-
-
gogo je dobrej, ma dobry letsplaye nevim co se ti nelibi. koukal sem od nej treba sims nebo truck simulator i jiny
-
U youtuberů je to asi tak jako s jakoukoliv jinou tvorbou. 80% toho je odpad, ale dá se tam najít i pár dobrých youtuberů při jejichž hraní se člověk zabaví stejně jako při koukání na film apod.
-
-
jo je to tak. Jen to hledani v kupce sena stoji ten cas no. A cim jsem starsi, tim mi den prijde kratsi a kratsi.
-
-
-
-
No dival jsem se na nejslevanejsi letsplayery- ceske a kanaly jsou v pohode a nikdo si ani nestezuje. To je divny ne?
-
-
To není pravda. Hodně záleží kdo jaká dělá videa. Pokud je tam pouze Minecraft tak tam bych se moc nebál. Ovšem například Tarcast už vydal oznámení o tom jak jim mizejí videa jedno za druhým. Čím je rozmanitější obsah tím je větší pravděpodobnost že to kanál postihne.
-
-
v pohode ja se nehadam. Jen pisu co jsem si vsimnul abych zaznamenal reakci. Dik Proc majnkraft nevadi vlastne? Majitel asi moc dobre vi, ze mu to dela reklamu. No tyhle spolecnosti padnou na hubu. Dalsi vec je, ze takto se snizi pocet letsplayu a zustanou nejspis ti oficialni a ty budou mit pod kontrolou a to jim bude vyhovovat.
-
-
Mojang už dříve oznámil že nehodlá odebírat či jakkoliv omezovat obsah z jejich Minecraftu na Youtube. Samozřejmě i tak se mohou youtubeři žijící z Minecraftu stát terčem podvodných firem, ovšem předpokládám že to bude v malé míře, protože v Minecraftu toho moc není co by si mohli nárokovat.
-
-
mohl bys to rozvest s tema firmama? Jako ze budou dostavat vyhruzky od tech, kdo nema pravo tlacit? Poslete penize na konto bla bla bla? Takze to je nejakej dalsi byzny co?
-
-
diky
-
Přečti si příspěvek od IIBANIIOcelota který odpovídá na příspěvek uživatele C-BEAM (je to pár příspěvků pod námi). Ten to popisuje přesně.
-
-
-
-
-
Jací jsou ty nejslavnější čeští letsplayeři? Minecrafťák? :D
-
-
no ty to asi nebudes. Nevim. Me to nebavi, ale prave proto znam ty, ktery se dostali i k cloveku, kterej se tomu moc nevenuje. A uz to je dukaz, ze majnkrafak bude jeden z nejvetsich. Kluky z indianu asi drti. No zkus si to porovnat, me to nebavi. Ale vsimnul jsem si, ze vetsina z majnuchylaku ma kanaly 2 nebo hraje jak kraft, tak osrtatni, ale majnkraft to drti.
-
-
Ale tady přece vůbec neřešíme sledovanost...sám sis odpověděl proč s tim nemaj problém - Minecraft
-
-
Jestli nema na mysli toho, Rioconan (nepamatuji si jmeno) ten mel taky lets playe k "popukani" aspon v dislikes a komentech. *3* I tady zkousel stesti se spamem sveho kanalu, neuspesne.
-
-
-
Nakonec, budou hry mit jako takove na YT smitec pac se to nelibilo par "hlavounum". Jenze Youtube na hrach nestoji ani nepada... jen proste budou vice cenzurovane, dokud nevymizi zcela uplne. Zlomi si pod sebou vetev, pac na Youtube herni videa a secko patrilo vzdycky a az tam nebudou opadne o nej zajem. Byt treba ne tak markantne opadne... na nejake premysleni pak uz nebude cas. O tom ze ta kvalita tohoto kanalu s propojenim s Google+ zacla jit/sla rapidne dolu.
Samozrejme, o penize jde vzdy az na 1miste, kdyz ne tak ne holt jsou alternativy jako Twitch... nakolik to bude je dobre to se uvidi. Ja tuto politiku silne nesdilim, nejsem sam.
*4* -
Stále viac hračov nevidí v dnešných hrách výzvy ktorým by už nečelili a začínajú sa pýtať prečo by si mali hru kúpiť keď si ju môžu zadarmo pozrieť. Je to znakom zdravého progresu či úpadku ? Alebo ide jednoducho o prejav dnešnej doby, v ktorej chcú ľudia čo najviac zážitkov bez vlastného pričinenia ? a čo dnešné hry ktoré inklinujú k filmovosti a odsúvajú hratelnost na druhú kolaj, nie sú náhodou oni motorom tohoto kontroverzného vývoja ?
-
-
Pokud firma, která hru vyrobila řekne, že nechce vídat, nebo nechce aby lidé dostávali zaplaceno za videa z její hry nemám nic proti. Je to její rozhodnutí co má pro i proti. Ale pokud mi nějákej naprosto neznámej účet z ničeho nic namítne něco na část videa, který bylo 2 roky v pohodě, sděluje mi, že je tam jeho muzika, přesto, že je to gameplay hry FEAR 2, kde zrovna žádná hudba nebyla a když něco namítnu, tak mi YT video blokne úplně a sdělí, že jestli se to bude ještě 2x opakovat tak mi zruší účet, tak je něco špatně...a to jsem i komunikoval s WB a Monolithem, kteří mě podporovali k výrobě videíí...
Hudební firmy jsou největší zlo a nevim kterým děvkám platí, aby uspokojovali managery z Googlu, když tohle dovolí... -
-
Nejlepsi by dle jejich smysleni asi bylo kdyby to bylo jak za totality, vsechno bylo zakazane.
Kdyz ne jinak tak aspon po siti, cim vic zakazu tim lip. Dostavani zaplaceno za sva videa je jedna vec, kdyby tam byla hudba ktera se neshoduje s copyrightem mohla by byt treba odstranena, to byl podle mne prvni a zasadni problem s tou hudbou at uz u neherniho/herniho obsahu. Jasny blahove si neska nemyslet ze to neni prachach, kde se da tak tam honem nahrabat.
-
-
-
Přijde mi to jenom jako sprostá cenzura, které je všude čím dál víc.
-
Dojebané kanály, nepřehledná úvodní strana, kde mám teď jen samé doporučení a reklamy...debilní způsob přehrávání videií, kdy si nemůžete plynule přepnout a nastavit kvalitu nebo nechat si načíst pauznuté video a pak přehrát, jelikož jak oni říkaj maj supr systém který neustále skeduje vaše připojení a podle toho stahuje ze vzdáleného serveru segmenty videa v různých kvalitách...na to vám kašlu! já si 2 minutky počkám na nahrátí videa v 1080p a pak si ho "přetočim" dopředu třeba a jedu dál...váš systém začne ale nahrávat video znova....k tomu po poslednim "updatu" dojebané subscription a komenty...nemluvně o vnucování google plus díky kterému jsem přestal komentovat videa a odpovídat fanoškům...což je jedno jelikož už ani bez google plus nevidim, že mi někdo z fanoušků píše či něco komentuje...Poslední dobou mi navíc video většinou na první pokus nejde a je jen černá obrazovka - takže refresh...jo a někdy taky nejde zvuk videa - opět refresh...
No a teď tohle...a bude to jen horší a horší...zatim nic co google s youtube udělal nebylo výrazně k lepšímu... -
-
A nejlepší je, že je youtube plné scamerů typu "all steam games for free", bla bla atd. kde se hlupákům snaží vykrást účty, nebo něco odcizit...a navíc se i dost kševtuje s komentama,lajkama atd. takže pod videem je asi 20 lidí co děkujou že to funguje a musíte se kouknout na jejich účty aby jste zjistli že jejich práce je jen hledat taková videa a dávat falešné komenty...a s tim youtube nic moc nedělá, jelikož se to neustále rozvíjí...
Za chvíli bude na youtube jednoduší najít erotický video než rozbor traileru nebo konec Bioshocku...
-
-
A víte co lidí ? Dokud funguje thepiratebay tak mi je to všechno uplně jedno :D
-
-
to nebude trvat dlouho, co tomu zatnou tipec. Myslim ze ted je obdobi: ticho pred bouri. Ted zazivaji boom firmy s VPN a myslim ze se dockame mnoha skandalu. Proste prijde doba, ktera si vybere spoustu obetnich beranku. Odse.ou to samozrejme obycejni lidi. Jeden z TPB uz naznacil, ze mu TPB davno nedela radost a ze se lidi nemaji divit az to utnou. Pak zatlaci na nejvetsi poskytovatele internetovych pripojeni a vyberou ty beranky. To zastrasi na cas vetsinu. Ve spolupraci s medii z nich udelaji nepritele lidu. No a to nejspis nektere skupiny pekne nakrkne a zacne boj. Ja si myslim, ze prave proto je relativni klid, protoze vedi ceho jsou dnes treba jenom anonymous schopni. Ale urcite se neco chysta. Jak rikam. Uzivejme si tuto dobu, budeme o ni vypravet svym vnoucatum :) Nic netrva vecne. Svoboda mizi pomalu, ale jiste. A o politice radsi vubec nic. Co chcete, kdyz strany jako topka a dnes uz i ODS jsou obycejni levicaci, maskujici se za pravicaky. Oni prece vedi vsechno nejlip a taky to musi byt podle nich. Nikdy za svobodu kopat nebudou, jen se ji budou ohanet a pouzivat ji k prosazovani vetsich a vetsich omezovani
-
-
nedavno zas nova domena a ta minula vydrzela jak dlouho? Holandani je vykopli.
-
-
no na neho ale už taky šlapou :D
-
-
Bohužel (pro ně) thepiratebay není jedinej kde se daj nahánět torrenty . To samé jsou uložiště kterých existujou snad stovky . Měli to podchytit zezačátku , teď je podle mého názoru pozdě .
-
-