Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • generalx
    Samozřejmně při tak úžasných universech by dokonala hra měla být samezřejmostí :) ja si Warhammer spojuji hlavně s wargamingem..minuaturama..figurkama..tam je wh fenomenalní..pc hry je až druhořadá záležitost.. a ano her je málo..miloval jsem battle of middle earth (remake by ji kua slušel) a z WH universa jsem měl nejradši serii down of war. Takže teď se těšim jak malej na konečně old world warhammer :) ...ale krasně namalovaným figurkám na stole a té atmosféře se stejně nic nevyrovná :)
  • Veskoslav
    To sice máš pravdu. Ale přistupuje se tam k tom trochu jinak. Navíc v knížkách se například můžeš dočíst takové věci, že někde hluboko pod zemí jsou stará města jako New York atd. Takže Warhammer, což se mnozí domnívají, není "středověk" světa Warhammeru 40k. Některé věci jsou společné jako Chaos, ale je tam spousta odlišností.
  • Magister_Peditum
    Podceňování malazských sapérů se už pěkné řádce mocných bytostí šeredně nevyplatilo. *1*
  • TheGGG
    to jo... by zamrzli dřív, než by stačili použít jedinou z těch svých bomb...
  • Magister_Peditum
    Co kostějů, stačila by rota malazskejch sapérů s několika svítivkama a do kytek půjdou i starší bohové. Nedej bože, aby to byli Křovák se Šumařem, to by nejspíš neměla šanci ani samotná Propast! *15*
  • Magister_Peditum
    Až na ten bžilion odlišností, jako že existuje Warp, Chaos nebo psychická energie. A jde tam o to samé, jako v klasickém Warhammeru.
  • Pár silných kostějů a vyhladil bych ti i toho posledního jaghuta *2*
  • Veskoslav
    Warhammer a Warhammer 40k jsou docela dost odlišná univerza:) Warhammer 40k se totiž odehrává na základech našeho skutečného vesmíru. Klasický Warhammer nikoliv.
  • Neví někdo jak se bude získávat ta magie?to bude jako surovina která se bude těžit či s nějakým budovama
  • No kdyby Isildur měl zlomený meč až po záštitu, kdo ví jak by to dopadlo *2*
  • TheGGG
    a nejlepší by byl Malaz... bych si to v online dal proti nějakýmu cápkovi s 10 000 vojáky... mě by stačil jeden Jaghut s Omtose Phellack
  • TheGGG
    je to fantasy 2.0, protože dokázalo vzít vše dobré z tolkiena, přidat bazilion vlastních nápadů a pěkně to vymáchat v gore... malaz je taky top, tam je ale hlavně špica příběh... lore mám radši z waru....
  • TheGGG
    orky tak jak je známe vymyslel warhammer, blizzard nevymyslel nic, jen přihřátý růžový brnění, co se líbí lidem jako ty...
  • TheGGG
    aby spíš tobě něco neprasklo, až se příště budeš ohýbat pro mýdlo... *14*
  • Magister_Peditum
    Stále sice nevím, proč by to mělo být fantasy 2.0, ale ok. Jinak aby nedošlo k mýlce. Mně se svět Warhammeru líbí (tedy spíš jeho část 40k).
  • V podstatě středověká Francie a Německo (včetně jejich "přátelských" vztahů).
  • GENERALX: Hezky napsáno! Faktem bohužel je, že jak Pán Prstenů, tak Warhammer jsou herně trestuhodně nevyužité licence - respektive dobrých her je podle nich smutně málo. A přitom světy už jsou vymyšlené, zápletky jsou, výtvarný design je, fanoušci jsou... jen ty dobré hry poněkud chybí.
  • Tak ono celkové se jim snad všechny datace povedly
  • Ooo děkuji za nějaký dospělejší příspěvek. *3*
  • generalx
    Přijde mě zavádějící a hloupé srovnávat Pána Prstenů a Warhammer. Pán Prstenů je překrásná klasická fantasy beletrie a je úžasná - tak je jasné že má komerční potenciál i na hry. Warhammer je zas překrásná a dokonalá figurková hra z které postupem času vyšli né moc propracované knihy ale za to dobré hry ať už na stole nebo v PC. Obě mají universa mají své kouzlo ale obě hlavně staví na něčem jiném. Hádat se co je lepší je klasické puberťácké poměřování šulínků na hřišti. Já mam slabost pro obě. A za sebe můžu říct že pro fotmát hry jako je Total War je Warhammer daleko různorodější a vhodnější. (neříkám že by se mě nelíbil tak LOTR nebo AGOT). Každopádně o warhammeru TW sním už nespočet let :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit