Přejít na výpis diskuzí
Nová upoutávka na Total War: Warhammer vás provede Starým světem včetně Bretonnie
14.4.2016 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
Ta hra měla krásný intro.
-
Númeron - jen pro znalce díla JRR Tolkiena *3*
-
A co treba assassination mise? Mam 2 minuty abych identifikoval, dohonil a znicil lod. A casto to byva nejakej zmetek s boostem do motoru ke kteremu se nepriblizim ani na 12k jednotek:(
-
nepraskla ti žilka, buzíčku? *7*
-
Tolkien obšlehl evropskou mytologii, GW obšlehli Tolkiena, Blizzard obšlehl Warhammer a pak už opisovali všichni od všech *1*
-
Pristi dil by mohl byt warhammer 40k
-
Pak by se dalo rict ze tolkien obslehl warcraft, protoze blizzard vymyslel elfy i orky. No a trpajzlici jsou v pohadkach od nepameti, takze se defakto vsichni vykradli navzajem
-
Spis naopak bych rekl ze mohli misto warhammeru radeji koupit licenci na warcraft od blizzardu, to lore je tam mnohem lepsi, i stylizace a vsechno
-
našel jsem tento článek, takže ano, nakonec v podstatě obšehli
http://kotaku.com/5929161/how-warcraft-was-almost-a-warhammer-game-and-how-that-saved-wow -
trochu jsem se rozčílili, ale fakt mě štve, jak to blizzard prvně ukradne a pak se ještě tváří, jako by byl ten kdo se všemy nápady přišel... je to jen jeden z mnoha zločinů této "firmy"
-
Jn, třeba shoguna jsem také nechtěl vůbec hrát, protože mě Japonsko moc nebralo. Potom jsem to zkusil a u shoguna jsem strávil asi nejvíc hodin ze všech dílů :) Třeba to tak bude i s Warhammerem. Na ten další díl ze středověku se teda těším, tam je toho hodně co vylepšovat oproti poslednímu dílu :)
-
Spíš jsou jednotky z Warcraftu stylizací podobné Warhammeru, koluje historka že Warcraft měl mít původně Warhammer licenci, ale nakonec z toho sešlo ale většina věcí tam zůstala, ono i ta jména, hammer, craft..
-
MLČ, když nevíš o čem mluvíš... a tu sviň*rnu warcraft ani nezmiňuj, to je jen laciná kopie, kterou blizzard drze obšlehl... jakmile přidaj blood, bude toto ten pravej a drsnej warhammer... a ještě jednou, seš tady asi novej, ale warhammer s tou nevkusnou blizzardí zrůdností nesrovnávej...
-
Ale vždyť i Pán prstenů by se dal udělat hodně temný a krvavý, jen by to autoři museli chtít :) Otázka je, zda by to vůbec prošlo, někdo by mohl namítnout, že to je špinění práce Tolkiena. Navíc mě některé ty jednotky co jsem viděl v ingame videích nyní ve Wrahammeru také přijdou jako z pohádky. Třeba ten chaos a orkové jsou podobné svojí stylizací jednotkám z Warcraftu.
-
jen proto, že tobě nic neříká, neznamená že to nemají dělat pro statisíce lidí, co war znají... Lotr je okoukanej a není to to správný gore... kdepak, drsná temná fantasy mixnutá steampunkem, to je to co zde chybělo... navíc tvůrci budou v budoucnu pracovat i na dílu ze středověku...
-
Když to řeknu takto, tak Lotr je pouhá pohádka, která se dost omezila. Až zpětně se vydávají různé bestiáře ze světa Lotra atd. Ale pořád je to taková místy krvavá a smutná pohádka oproti Warhammeru. A to se týče i jednotek. Zcela fádní a obyčejné. A je jedno, jestli se jedná o elfy, Mordor nebo Gondor například. Příliš omezené jednotky. Někdo namítne, že Silmarillion je skvělým příkladem toho, jak by svět Středozemě mohl být do TW zakomponován a s tím i souhlasím. Ale LoTR? Ne, ten je příliš obyčejný a nudný. Mocné elfí království jsou zničená, Númeron padl, démonská království ze severu nejsou, elfové upadají atd. Takže pokud by se mělo nějaký díl TW odehrávat ve světě Středozemě, tak rozhodně ne v nudném období Lotra.
-
Škoda že místo Warhammeru neudělalli Pána prstenů. Jako vypadá to pěkně, ale ten svět mi nic neříká... jinak by mě zajímalo, jaký další díl TW bude následovat. Osobně by se mi líbilo, kdyby se hoši pustili do nějakého epického sci-fi nebo znovu do středověku.
-
Nejsou zase tak OP, zlikviduj jim motory a generatory... Jsou neskutecne zranitelny na boarding, a pokud je trefis taranem, jdou okamzite do kytek.
-
Na druhou stranu je pravda, že CA jsou už v takové letargii, do které upadla například třeba i Bethesda. Jejich hry budou pořád zábavné a dobře hratelné, ale přesto nikdy neřeší vleklé závažné herní nedostatky (jako třeba tady AI či dipomacie) a obvykle rezignují na snahu posunovat svoje hry stále dál. Namísto toho se pouze soustředí na dělání podobným her, pouze v jiných prostředích.