Přejít na výpis diskuzí
Nová upoutávka na Total War: Warhammer vás provede Starým světem včetně Bretonnie
14.4.2016 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
Potřebujes správnou skladbu lodí, dá se to zvládnout za kohokoli, jen tomu musis upravit flotilu.
-
Ano i v tom obsahu, urcite je to dane dobou kdy to vzniklo a tak dale. Ale to vystihuje to ze by se to dalo povazovat verzi 2.0.
Je to jako kdyz mas Homo Sapiens a z nej se stane Homo Sapiens Sapiens -
Lotr je pohadka pro deti a Warhammer pro dospele ... to je cele
-
Příště smažu ten smajlík aby jste to, co napíšu, mohli brát vážně.
-
No jsem zvědav ale po zkusenostech s rtw2 si rádci tak rok počkám než si to poridim
-
Zatím to pokaždé v cz vyšlo, nevidím důvod, proč by to tentokrát vyjít nemohlo.
-
Tak hlavně až do Empire byla série hodně přístupná modderské komunitě, takže na to vznikaly komplexní modifikace, které z toho dělaly zcela nové hry. Díky tomu se třeba Medieval 2 hraje hodně ještě dnes.
-
Teda lokalizaci v čéšku se to asi neodehrava
-
V čem nemá obdoby? V rozsahu? To není zas takový úspěch, když za tím stojí armáda lidí. Tolkien na to byl sám. Nebo si vezmi Malazskou knihu padlých. To vymysleli dva lidi a to je hodně specifická fantastika.
-
Jinak nevíte jestli to má vyjít v cz lokaci?
-
Veskoslav nám ve svém odstavci zdělil proč je fanouškem Warhammeru, což se dalo zdělit jednou větou a přitom neurážet opakovaně ostatní věci. *1* Takže zatímco Warhammer (v podstatě jediné měřítko je proto Shakespeare či Erasmus Rotterdamský) je Magnum opus naší doby z kterého budou čerpat generace ještě za dvě století tak Lotr je jen trapná pohádka.
Ne teď vážně. Warhammer jsem nikdy nečetl ani nehrál, ale co se týče různorodosti jednotek, tak se mně zdá, že z toho dokáže CA vytěžit více. To ale ještě, že po literární stránce by to mělo překonat Lotra... *7* -
XORXOX: Já si spíš myslím, že to slovo je "Yrch" a znamená elfsky "Orc". Slovo "skřet" je z českého překladu, stejně jako slovo "skiriti", když se podíváš do Pána Prstenů, tak slovo "skirit" bylo zřejmě vymyšleno při překladu do češtiny jako překlad slova "yrch" tak, aby se podobalo českému slovu "skřet".
A to nemluvím o goblinech, což je - pokud si dobře pamatuju - v Tolkienovi jenom jiné označení pro skřety, tj. "orky".
Ale jinak souhlasím, že je to totéž, je to jen zmatení pojmů a překladů. -
Já jsem tím úvodním příspěvkem nechtěl říct že ty nové série stojí za h...o ale prostě už tomu chybí podle mě ten šmrnc a právě u rtw ty chyby dokázala komunita ty chyby překonat díky tomu že to mělo nádech ještě něčeho nepoznaného.
-
Ja bych z toho veledilo delal, jeto takova fantasy 2.0 ktera nema obdobi
-
Slohla orky a skrety? Nerad ti to rikam ale ceske slovo skret vzniklo skomolenim elfiho "skirithi" coz znamena ork. Takze ork a skret je to same. Je to ten samy priklad jako General Attorney, holt ztraceno v prekladu.
Ale ke tvemu hloupemu srovnani, orkove ani goblini (hadam ze to jsi myslel slovem skreti) nemaji s temi z lotra nic spolecneho, uz jenom to ork je o hlavu az dve vyssi nez clovek, je daleko silnejsi a rozhodne jich lidi nedokazou pobit tolik jako v tolkienovy. Kdyz pomines fyziologii ktera je kompletne odlisna, tak dalsi vec je jejich mentalita, napriklad nocni goblini casto funguji i jako potulni kupci kteri se zivi prodejem otroku a nejake valky je moc nezajimaji. A tak se da pokracovat. Navic uz by vubec neslouzili pod nejakym (neorcim) carodejem aby plnili jeho vuli (hadam ze by skoncil se sekackem mezi vocima). Jedinou vyjimkou jsou snad trpaslici chaosu kteri pouzivaji orky jako otroky, ale tam je ten vztah zalozen na mnohem komplikovanejsich vecech. -
Otékají mu křečové žíly. Warhammer je totiž taky kopírka co šlohla orky a skřety od Tolkiena. :D
-
Bobe. Najdi si black library a potom srovnávej lore. Kolem warcraftu vyšlo kolik knížek. 20? Kolem warhammeru mnohonásobně více...
-
Tak si jeden díl holt odpustíš. Mně zase nic neříká období středověkého Japonska a přesto jsem si Shoguna 1 i 2 užil.... *15*
-
A zrovna modifikace k Medievalu 2 ukazují, že to v nudném období LotR hrát jde. Jinak Warhammer je v podstatě slepenina všeho možného, rozhodně bych z toho nedělal nějaké veledílo, co dává jiným fantasy světům na frak. Jen stojí na hlavách obrů, jako je třeba i ten Tolkien.
-
prave v tychto dnoch implementuju tier4
je sranda, aka je teraz ta hra ziva, jasne, ma bugy ale kazdy jeden tier je plny, vzdy sa tam nieco deje