Přejít na výpis diskuzí
Nová upoutávka na Total War: Warhammer vás provede Starým světem včetně Bretonnie
14.4.2016 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
Děkuji :)
-
Hm mě jde spíš o to že těm hráčům kteří hráli ty staré tw do ještě dejme tomu empire tak vlastně ta série už nemá co nabídnout já nvm ale vždyť ty nové díly jsou vlastně klony v nové grafice a jak tady někdo píše níže ui. Je stále kraticky blbé a po rome2 nevím jestli budou mit lidí chuť kupovat zase další tw ať si videa vypadají sebelip
-
Si stahni Third Age modifikaci pro Medieval 2 ... uz sama modifikace ma tunu modifikaci, takze mas vet Lotra uplne do detailu
-
Open world RPG je, pokud ti nevadi MMO tak si najdi Age of Reckoning ... porad jedou fan servery
-
Dve rise ktere spolu obcas bojuji, obcas se spoji, ale spis se snazi mit dobry obchodni a partnersky vztah.
-
vypadá to masakrálně, jen to chce ještě tu krev a gore, toto je warhammer a né nějaká pohádka pro děcka... gimme more blood...
-
Spíš o co v tom světě sakra jde? :D
-
na Lotra ti s*ru...
-
No ale proti eldarum se to neda, zvlast nektere mise. Jsou hrozne op
-
Ahoj, mohl by mi, prosím, někdo popsat vztah mezi Bretonnií a Císařstvím?
-
Ok, pominu Empire a Rome 2, kde se muselo čekat na tunu oprav nebo modifikací, aby se to dalo důstojně hrát. Ale díly jako Napoleon nebo Shogun 2 byly úspěchem. Já bych spíš řekl, že kvalita série kolísá, jeden díl perfektní, další zase vydají nehotový a z hráčů udělají betatestery zadara.
-
Série jako taková podle mě zanikla medieval2 pak už to s ní jde z kopce a tenhle mix asi nebude vyjimka
-
Z toho světa by bylo pěkné open-world RPG... škoda, skoro to vypadá jako trailer na něj :-)
-
Já si myslím,že Bretonnie bude placená,protože když se kouknete na tento obrázek:
http://wiki.totalwar.com/images/a/ac/FLC_Array_FINAL.jpg
Tak je tam u frakce zdarma obrázek lesa,což by znamenalo že tou frakcí budou Lesní Elfové.NO uvidíme jak to bude *7* . -
hraju, ale zase tak těžké mi to nepřijde... Normal se ještě dá, zvlášť teď za Eldary.
-
Hrajete nekdo gothic armadu? Ja jo podle mne je to supr ale taky i dost tezke. Hraju skirmish za imperium na normal a nektere mise i prohraju
-
počas tej časti o trpaslíkoch som sa len zalizol nad predstavou, že by namiesto Warhammer spravili diel zo sveta LotR
jasne, je tu fenomenálny mod Third Age, ale bohužial moderi majú limity oproti štúdiu ktoré by to spravilo vo veľkom formáte -
už len tá mapa vyzerá skvelo...škoda že to nieje pre mna tento typ hier..:(