Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na steamu samozrejme neni nic spatnyho, diky steamu jsem si zacal kupovat hry kdysi davno, nemam rad krabice takze mi nevadi platil "full prize" za digital.

Myslel jsem ze mi vadi ze to mam na steamu a k tomu musim mit jeste windows live a rockstar social club.

Vetsinou hry u kterych to jde si cracknu, kde chci hrat MP tak bohuzel nemam na vyber no :)
  • Ristoro
    A vůbec, na čem by se vyvíjely hry, kdyby nebyly PC, to je prostě ta největší sranda :D. Bez konzolí by se pro mě absolutně nic nezměnilo, ale bez PC by chcípli všichni :D.
    PS: V podstatě jsem chtěl říct to, že pro PC by se bez konzolí nezměnilo absolutně nic (možná by vycházely konečně těžší hry), ale konzole by bez PC neexistovaly a tohle je fakt, který nevyvrátí nikdo. Až mi někdo naprogramuje hru na konzoli, potom to můžeme srovnávat.
  • Ristoro
    No vidíš, třeba já patřím mezi ty, kteří si konzoli nekoupí nikdy, ani kvůli exkluzivitě. Počkám si klidně do toho ledna, věřím že AC:Unity mě zabaví na dostatečně dlouho.
  • flash789
    tal proc ne..kdyz někdo muze prznit angličtinu s cestinou dokupy zcela bezne, nejake conslolich nikoho uz nerozhodi..slova typu..vyfakoval, ownit, imho..atd se pouzivaj bezne a nikoho to nesere..je to hruza, ale holt nova doba a mladez urcuje směr internetove a posleze i normalni mluvy:)
  • Psychotic
    Tak si zas odvykni, jestli nechceš bejt za vola do smrti :-)
  • A jakej je v tom pro vydavatele rozdil? Pokud se hra neprodava a nestahuje, tak to pro vydavatele znamena, ze to nema cenu se s pc verzi delat.
    Pokud se hra neprodava a i pres vsemozne ochrany stahuje vesele, tak to pro vydavatele znamena to same a navic si reknou, ze hra jako takova je dobra, tady tedy chyba nebude.
    Jenze zapominas na jednu skutecnost, o cem to tady cele je. Tedy kritizovany pristup Rockstaru k pc hracum.
    A jak jinak jim dat najevo, ze se nam to nelibi? NEStAHOVAT, NEKUPOVAt
    Pokud se hra nebude prodavat ani stahovat, zatimco jine hry v ramci beznych pc intenci stahuji a prodavaji tak nejak normalne, zatimco o jejich hru neni zajem, tak se mozna nad tim alespon pozastavi, proc tomu tak je.
    Coz se ovsem v pripade veseleho pirateni nestane, protoze to bude klasika jako u kazde jine hry.
  • promin, jsem zvyklej psat cuntsole, ale prislo mi ze neni cilem myho breceni nekoho urazit, proto jsem tam omylem napsal C misto K.

Jestli je tohle jediny co sis z myho komentare vzal tak v tom pripade je vse v poradku pac o tvuj nazor stejne nestojim :)

nic ve zlym
  • Jack1947
    Tak tak, ted jen doufat že příspěvky zde naběhnou (nebudme skromní) aspon do 100-150 za den. Ostatně na co jiného tenhle článek i hezký nadpis slouží, no nato aby se válčilo jak jinak. *3*
  • ehm. máš to blbě
    Hra není kupováná ani stahováná=o hru není zájem.
    Hra se nekupuje ale stahuje=Lidi naši hru hrají ale nechtějí za ní platit.
    Takže to máš přesně naopak.ono při větším piratství budou nějákou dobu zvyšovat ochranu,ale pak jim dojde, že to je třeba pravě kvuli jejich DRM, kdežto když si hru NESTÁHNEŠ ALE NEKOUPÍŠ tak si řeknou že není Zájem o tu hru.

BTW kdyby konzole vubec neexistovali, tak by to bylo mnohem jednodušší,prostě nefungovalo by, že na PC se to neprodává,tak to tam neportnem, ale PC je jediná platforma,Pokud uděláme nějákéj PR pruser, tak se mužeme jít klouzat,protože lidi budou hru pirátit protože je dobrá,ale protože jí děláme my tak si ji Nekupuji,no a to by vedlo k mnohem více firmám typu CD projekt a mnohem měné firmám typu EA

BTW2 než můj přispěvek odsoudíte tak o tom uvažujte
  • Ja to vidim jako genialni tah jak prodat hru oveckam 3x, ja si mezitim stejne budu hrat tech 300 nedohratych her na steamu a nez se k tomu dostanu tak to bude stat 5e is dlc a optimalizaci, tomu rikam dobra koupe *1*
  • Jack1947
    Hmm, jenže pak ses ochudil o hraní MP a to je škoda ne (aspon officiálně).

Steam? Games for windows chápu ty jsou ty tam ale Steam... na něm není tak moc špatného tedy pokud nejsi jako jeden místní expert Jejdasek pro něj je to to nejhorší co mohlo pc scénu potkat.
  • @kennyB - tady se nekdo snazi byt edgy za kazdou cenu co? :)
  • ja psychicky nezvladam steam a games for windows najednou... navic tusim ze to melo jeste rockstar social club :D

to je to samy jak far cry3, tez jsem koupil a okamzite cracknul.... udontplay nechci!

jedinou hru kteoru jsem koupil a nemusel hledat crack je witcher... protoze CDprojekt na mozek.
  • Jack1947
    No ale pravdu, hoch zpola trochu má. To se mu nechat prostě musí.
  • A v cem by tato situace byla jina, nez kdyz uvidi, ze o hru sice zajem je, ale stejne nejsou ochotni za ni platit? Vysledek je stejny --- PC je pro nas mrtve/okrajova zalezitost.
    Pokud by se hra moc neprodavala a ani nestahovala, zatimco jine a zanrove podobne hry ano, tak by se treba zamysleli nad tim, proc tomu tak je. At uz jde o kvalitu samotne hry nebo pristupu k hracum.
    A mozna taky ne, jak rikas, ale sance na to, ze se alespon zamysli tu je, na rozdil od situace, kdy se vesele pirati a prodeje nikde.
  • Psychotic
    Snad jsi chtěl říct, že ti z jeho comentářů crvácej oči. Musíš s ním mluvit na jeho úrovni :-)
  • Jack1947
    O GTAIV pc mi nemluv, to byla ještě kolik měsíců k láči. Crackovat jsem naštěstí nic nemusel. *4*
  • Veskoslav
    Jako jo, moje chyba s 3 měsíci, to není o čem diskutovat:)
  • Veskoslav
    A naprosto nechápu, co je to za logiku to vydat až po Vánocích, kdy je podle mě hlavní čas něco těsně uvézt. Navíc se to bude mlátit s BF:H, Dying Light či Saints Row: Gat out of Hell.
  • Tafaraj
    Díky R*, alespoň si více užijeme The Crew, dokoupíme zbylý obsah do iRacingu a podrtíme pár noobů v pCARS :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší